Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu
Posted 01 July 2026 - 08:23 AM
Pablo Picasso
Posted 01 July 2026 - 09:20 AM
Posted 04 August 2026 - 04:52 PM
https://imgur.com/a/GgK8QFH
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 August 2026 - 01:52 PM
Jaz moram samo pohvalit Kolpa čistilo za kopalnice. I'm getting old, da me to navdušuje, ampak jaz sem res ful zahtevna glede kopalniških čistil, ker imam s tremi kopalnicami kar nekaj dela, sploh pri ogromni kotni banji. Še nobeno do zdaj ni bilo tako učinkovito, samo par min ga pustim, malo podrgnem in sperem. Tudi lise se ful manj poznajo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2026 - 09:55 AM
https://www.dm.si/ap...steilen.laufend
Posted 23 August 2026 - 10:16 AM
Posted 23 August 2026 - 10:43 AM
Posted 23 August 2026 - 10:46 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 August 2026 - 10:52 AM
Pa tudi punci čistita z njim? Jaz še vedno ful cvikam in jim dam za čiščenje samo citronko.
Ne, onidve imata samo citronko.
Posted 23 August 2026 - 11:10 AM
Posted 23 August 2026 - 11:25 AM
Meni je pa najboljši od DMa. Nič ne deluje tako dobro in hitro kot tale:
Pa si probala Kolpinega?
Jaz z naravnimi cistili pri nas ne bi spravila nic dol, razen z armatur. Zadnja leta so se mi se vsa drogerijska zdela neucinkovita pa ful se slabo penijo.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2026 - 11:48 AM
Posted 23 August 2026 - 11:49 AM
Ma niti ni bilo potrebe, ker mi tole kamen res res lepo spuca. Pa ga imamo veliko...Pa si probala Kolpinega?
Jaz z naravnimi cistili pri nas ne bi spravila nic dol, razen z armatur. Zadnja leta so se mi se vsa drogerijska zdela neucinkovita pa ful se slabo penijo.
Posted 23 August 2026 - 12:11 PM
Meni tudi O. pomaga cistit, ampak banje itak ne doseze v celoti.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2026 - 01:14 PM
Posted 23 August 2026 - 01:19 PM
Meni pa ne in sem z drugimi čistili morala konkretno drgnit, ob tem da sem jih ene 3x več porabila. Pa če je čistilo kot voda, samo steče dol, to se pa lepo speni. Pri tem je baje treba prav pazit, da ga ne pustiš predolgo učinkovat, ker lahko razžre površine. Ima pa Kolpa tudi eno bolj naravno čistilo, ampak tega ne nameravam probat.
― V. Van Gogh
Posted 24 August 2026 - 12:02 AM
Enako. Že vse življenje imam “srečo”, da živim na področjih z veliko vodnega kamna in sem preizkusila že vse mogoče. Tudi mami sem navdušila. : )Meni je pa najboljši od DMa. Nič ne deluje tako dobro in hitro kot tale:
Bi pa morda kazalo preizkusiti tega od Kolpe na tuš kabini, ker se ji na določenih delih nabirajo trdovratne obloge (ne da se mi je v celoti tedensko drgniti).
Posted 24 August 2026 - 07:22 AM
Kaj res učinkovito odstrani vodni kamen na kuhinjskem inox koritu? Js ne bi rada obupala pri fotru, ampak nič (več), kar poznam, ne pomaga. Pa ploščice v kopalnici so za zjokat.
Jina, kje kupiš to Kolpa čistilo? Imaš to specialno čistilo za kopalnice?
Barbarina, ti imaš nekaj za fuge tudi?
Za doma pri meni mi je pa dovolj DMovo čistilo za kopalnice, edino fuge bi blo treba zdrgnit, ker me moti.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 August 2026 - 07:57 AM
Pablo Picasso
Posted 24 August 2026 - 08:13 AM
Špela, a citronska ni dovolj? V primeru trdovratnih madežev jo jaz nanesem večkrat in pustim celo noč in gre potem dol.
Rabim nekaj, kar hitro (max pol ure da gor pustim) in učinkovito spuca, ni tle možnosti puščat čez noč pa po več dni zapored drgnit. Sej mene moti, ker se tako uničuje korito, men je vseen, kako ma foter pa da ma svinjsko.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users