Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1141 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 May 2022 - 05:56 PM

Meni niti slučajno ne zgleda 70, v vsem svojem življenju nisem še videla gospe, ki bi pri teh letih tako dobro in mladostno zgledala. Očitno imam okoli sebe same zgarane ženske, ki niso imele lagodnega življenja.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1142 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 30 May 2022 - 06:24 PM

Moževa nona je pomoje pri 70ih izgledala 40, glede na to, kakšna je zdaj. :D Daleč od lagodnega življenja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1143 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 30 May 2022 - 06:41 PM

Meni obe zgledata mlajši in oddajata prijetno energijo. Prav vitalni sta, vsaj na sliki 🙂
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1144 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 30 May 2022 - 07:09 PM

Ja, no to! Mogoce ne znam ubesediti.Ampak nonice, ki jih jaz poznam in so stare 70 so zelo cemerne zenske, s kratkimi lasmi, vecinoma z enimi 15 kilogrami prevec in nezadovoljne s svojim zivljenjem.
To je tisto, kar jim po mojem mnenju daje en velik minus. Se mi zdi da se ljudje starajo odvisno od svojega pogleda na zivljenje tudi. Cemerni in pesimisticni se starajo ne prevec lepo in tudi obraz ima taksne poteze.
Sem in tja naletim na kaksno gospo, recimo taksna je moja uciteljica iz osnovne sole. Ona je ista kot je bila. Je suha in zdaj je stara kaksnih 70 let. Vsak teden jo vidim kako pred solo nabija tenis. Ze 20 let nazaj je bila ona ena sama pozitivna energija, ko je stopila v razred se je zdelo, da se je vklopilo sonce. Zato tiste gube sploh ne motijo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1145 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 31 May 2022 - 07:19 AM

Ja, 68 je stara :)
Vcasih ne prime it na botoks, pol ko te naravno postarane a lepe zenske vidim si recem, zakaj bi sla na to sploh....

Ja, ko enkrat začneš z botoksom itd, je najbrž kar izziv obdržati neko mejo, da te čez čas ne zanese in zgleda umetno.

Mogoče bom kdaj videla Hajdi v živo, me prav zanima, kakšna je. Se mi pa zdi, da zadnje čase videvam kar nekaj žensk, tko, 40+, ki se jim prav očitno vidi, da imajo popravljene ustnice oziroma polnila. Ne da bi imele ful prevelike, ampak prav vidi se tista privihana zgornja ustnica.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1146 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 31 May 2022 - 08:56 AM

Drugace je tko, da Hajdi stalno uporablja filtre na ig in izgleda cist drugac potem ko ga kdaj ne (se zgodi).
Tudi Ana je profic v tem, zadnjic je rekla da ne bo vec nobenega videa snemala brez "filtra na tiktoku ki ti odvzame 20 let".
Kva je fora tega ne vem. Pol naj se enkrat rece da ona sprejema staranje :lol:
Jaz se vsakic ko jo gledam opomnim, da gledam filter, ne nje
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1147 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 31 May 2022 - 09:11 AM

Ti se opomniš, koliko drugih, predvsem mladih punc se pa ne...

Hajdi sem zadnjič gledala na tv, je pela na V petek zvečer, je tudi na YouTube posnetek. Čist druga kot na ig profilu... Pa brez mimike.
  • 0

#1148 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 31 May 2022 - 09:58 AM

Mene je adp ze pred meseci popolnoma skenslala zaradi enega cisto nedolznega komentarja, kar mi pa itak samo potrdi, da je sama sebi najvecji strokovnjak in merilo za vse...to pa nikoli ni ok in mi da mogoce se malo v razmislek se tiste stvari,kjer sem jo resno jemala, da je brez samokritike...
  • 0

#1149 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 31 May 2022 - 10:10 AM

Fiona, saj katera pa jih ne uporablja. Kolikor vidim, imajo vse filtre. Če ne drugega zato, da kao pri zanesejo slesilcem, da ne vidijo, kako zelo so nenaspane in kakšne velike podočnjake imajo, lol.
  • 0

#1150 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 31 May 2022 - 10:20 AM

Marmelada, to pa ni res, da vse uporabljajo filtre. Obstajajo tudi kvalitete influencerke, ki ne rabijo filtra, da pritegnejo ... :)

• 0

#1151 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 31 May 2022 - 10:22 AM

Ja. Jaz nobene od teh "znanih" ne spremljam, samo ostrokljun.
ADP pa manjka samokritika, ja. Taki, ki mislijo, da imajo vse prav in da se od drugih ne morejo nič več naučiti, so v naši stroki nevarni.
  • 2

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1152 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 31 May 2022 - 09:56 PM

Ana ma danes na antiageanasan1 izkusnjo z jalupro.
Vesela da sem to videla, da me je se bolj odbilo :lol:
  • 0

#1153 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 01 June 2022 - 07:24 AM

Barbarina, vse itak ne, sem pretiravala. :D Ampak res veliko. Ne vem, kar jaz pogledam, jih ima večina filtre.
  • 0

#1154 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 01 June 2022 - 07:39 AM

Ja, odvisno res, koga spremljaš. Mojih večina nima. :)

• 0

#1155 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 01 June 2022 - 09:33 AM

Jaz sem res omejila čas na instagramu, predvsem ker nimam več toliko prostega časa. Pogledam samo tiste, ki so mi res všeč (nusa gnezda, jernej ogrin, 1000ur zunaj, študentska mama, fizio mami anja, sasa foodiva, moja babica). Za instagram porabim cca 30min na dan. Še vedno pa se meni zdi instagram veliko boljši kot facebook. Moj feed na ig je dosti bolj uporaben, po fb ne scrola že vsaj 7 let, ga imam bolj zaradi messengerja.
  • 0

#1156 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 01 June 2022 - 09:40 AM

Z Nastjo, Mojo babico, sva delale skupaj v porodnišnici. :) pa njena mama je moja sodelavka.

• 0

#1157 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 01 June 2022 - 09:46 AM

A res? Waaw 😁 Meni deluje fajn oseba, sem se veliko bolj pripravila na porod in poporodno obdobje s pomočjo vsebin njenega ig kot s šolo za starše v okviru zd. Res ima izkušnje na veliko področjih, še predavala je in sedaj še doktorat. Noro! Njena mami pa tudi deluje fajn, koliko jo omenja in pokaže na ig 🙂
Barbarina, ti si delala v kakšni pisarni v porodnišnici?
  • 0

#1158 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 01 June 2022 - 09:53 AM

Obe sta res zelo fajn osebi. Pa s težko izkušnjo, Nastjin oče je imel raka in je umrl pred 2 letoma.

Ja, 1 leto in pol sem v porodnišnici v administraciji delala. Fajn obdobje.

• 0

#1159 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 01 June 2022 - 11:07 AM

To sem zasledila glede očeta, ga večkrat omeni. Pa zadnjič sta bili z mami skupaj v lj, preko storijev se zdi, da imata res lep odnos 😊
Meni ima porodnišnica že sama po sebi tako lepo energijo. Vsaj ta, kjer sem bila jaz. Kljub temu, da dogodki niso samo lepi.
  • 0

#1160 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 01 June 2022 - 11:12 AM

Ja, točno to. Tam ni bolezni. So pa ti ne lepi dogodki izredno težki, v bistvu prizadenejo cel oddelek. Je bilo par takšnih v tistem času.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users