Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1141 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 June 2008 - 08:01 PM

ohmy.gif Ne bom plešasta!
Saj zdaj si malo daljše puščam, do ramen. Likanju se bom RES začela izogibat oops.gif (prav sram me je pred tabo, da to počnem slap.gif kaka krava sem biggrin.gif ).

Kaj prameni fejst uničijo lase? Bolj ali manj od beljenja/barvanja? Še jih nikol nisem mela pa ne vem.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1142 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2008 - 08:07 PM

Men skos pravi frizerka, da prameni (četudi beljeni) pustijo dosti manj posledic na laseh, pa še manj šanse je, da prideš ven rumen, ko pa če beliš cele lase. Tudi če so na ful gosto narejeni, še zmeri so vmes zdravi lasje, ki vse skupaj malenkost zbalansirajo, pa še lasišče trpi veliko manj, ker se ne paca barva direktno nanj - pri pramenih je nanos barve veliko bolj delikaten oz. natančen.

QUOTE(sade @ 5. 6. 2008 - 21:01) View Post

(prav sram me je pred tabo, da to počnem slap.gif kaka krava sem biggrin.gif ).

Lasna inšpekcija pod vodstvom Dileme te bo sodno preganjala, če nadaljuješ. builder.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1143 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 05 June 2008 - 08:12 PM

sade, jaz bi ti samo povedala, da ta Keune Silver šampon res dobro izpereš. Jaz sem ga uporabljala nekaj časa, ko sem bila blond in enkrat se mi je zgodilo, da sem imela nekaj pramen las modrikasto-vijolične barve rolleyes.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1144 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 08:32 PM

Čuj Sade, ti študiraš v MB ali LJ?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1145 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 June 2008 - 08:42 PM

tyasa, mam že izkušnje s tem šamponom. Vseeno hvala za nasvet wink.gif

Dilema, v MB.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1146 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 05 June 2008 - 08:46 PM

Aha no potem pa dobro oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1147 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 June 2008 - 08:13 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1148 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2008 - 09:27 AM

QUOTE(Adriane @ 6. 6. 2008 - 9:13) View Post

Imajo oba produkta. Tako rekonstruktor kot šampon.

Kako pa veš? Si kupovala tam?

Drugače pa hvala za info!

• 0

#1149 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 June 2008 - 11:19 AM

Prijazna prodajalka mi je povedala po telefonu.
Nisem še bila tam.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1150 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 June 2008 - 01:38 PM

Mene zanima, če si bolj uničujem lase z nošenjem kit in čopov ali s tem, da so spuščeni ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1151 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 June 2008 - 02:59 PM

Čopi najbolj uničijo. Spuščeni pa najmanj. Spet odvisno koliko se ti kam zapletajo, pa jih potrgaš vmes.

Sem že n-krat spraševala frizerje vsakič ko sem bla pri kakem novem. In vsak mi je rekel da je čop najslabša izbira, pa raznorazne špange/krokodilčki tudi, ker lase lomijo po dolžini, tam kjer jih spneš, pa še lasišče trpi pri nategovanju. Kita naj bi bile manj škodljive, a le, če niso zategnjene in so na lahno spete.
Spuščeni lasje se bolj uničujejo po konicah, po dolžini pa tam, kjer se zapletajo v kaj - npr. pas od torbice rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2008 - 03:01 PM

Jaz doma ne morem brez krokodilov, čopov.
Tudi ponoči ne. Resnično bi se mi zmešalo, če bi mela nonstop grivo spuščeno.
Jaz bi se po eni strani takoj dol pobrila, haha, če bi mi pasalo.
Po drugi strani pa so lasje moja velika ljubezen, čeprav zaradi ljubezni velikokrat trpimo, se ve. laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1153 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2008 - 03:06 PM

Jaz imam doma vedno s krokodilčkom nazaj spete sprednje lase, ampak ne vidim, zakaj bi krokodilčki uničevali - čisto lepo nežno se 'zasadijo' med lase, jih nič ne stiskajo in lomijo. Čopa res nikoli in nikdar ne nosim, to je najhujše zlo za lase, pa za lasišče ravno tako (ali pa še bolj, odvisno od gostote in posledično teže las). Spim vedno s spuščenimi, tudi ko sem imela lase do riti. Ne predstavljam si, da bi imeli ponoči zvezane lase, morajo tudi oni takrat počivat. =)

Načeloma pa spenjanje ne škodi zelo, če je nežno - torej zrahljan čop, ne on ful tesen (po možnosti na vrhu glave), pa rahle kitke, zvezane z mehko in debelejšo gumico.
  • 0

#1154 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2008 - 03:08 PM

Ojoj, lasje do riti in spuščeni med spanjem? Saj to niti glave ne moreš obrnit, ne da bi se ti kam zataknili?! Pa vsepovsod so. Jaz sem probala parkrat spati s spuščenimi. Popizditis sem dobila skoraj. Jaz jih malo mučim. Ampak se dobro držijo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1155 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 June 2008 - 03:09 PM

Ja, sej zdej je spet odvisno od vsake posameznice. Ampak s krokodilčki denimo, spet lase malo zategneš od lasišča, pa meni so pač rekli, da nekateri preveč stisnejo lase.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1156 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 06 June 2008 - 03:09 PM

Ja čop je ´nenaraven´ zato je vsekakor slabši za lase.

Jaz mam najraje vedno spuščene, v repu samo ko si perem obraz. (In če sem kje, kjer je treba nujno nosit čop, recimo pri laboratorijskih vajah.)
  • 0

#1157 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 June 2008 - 03:10 PM

Se navadiš, če skos spiš s spuščenimi. Js nikdar niti pomisla nisem, da bi imela med spanjem spete in se posledično s tem tudi nisem obremenjevala. Je pa tudi odvisno od tega, kako divje spiš, no jaz sem se kot mlajša dosti premetavala po postelji, pa nisem imela problemov z lasmi, vsekakor se zaradi tega nisem zbujala ponoči. Če sem imela zjutraj zafecljane (pa nikoli hardcore) sem jih pač razčesala. Je pa verjetno tudi od las odvisno.

Crna, maš prav. Pa seveda je odvisno, kako močna je tista fedra. Jaz si nikoli močno ne spenjam las, krokodilčka dam gor glih tolk, da mi jih mal skup pograbi, pa še zmeri mi kakšni šopi kr tko ven visijo. Nimam sploh nikdar močno spetih frizur, mam ful občutljivo lasišče in me že po petih minutah bolj močnega čopa lasišče za zjokat boli, pa ga zato pač ne nosim.
  • 0

#1158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2008 - 03:12 PM

Pri meni je problem to, da mi gredo na živce. laugh.gif

• 0

#1159 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 06 June 2008 - 03:15 PM

Odrezat!
  • 0

#1160 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 06 June 2008 - 03:17 PM

Kaj pa obroči?

No meni grejo tudi na živce, ne morem se učit, če mi kaj sili na obraz. Niti dihat laugh.gif
Ko sem mela dolge, ni šans da bi s spoščenimi spala. Bi si jih ja vse potrgala.

Ko spim pa s fantom mam pa itak cele zavozlane, tako, da pri njem obvezno čop.
Nevem kaj on meni z lasmi ponoči dela laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users