Jina, vem sem brala ocene na tem forumu in na kozmetometru pa sem zasledila par mnenj da se jim zdi gumijasta krtačka zelo podobna MF-jevi Masterpiece max, le da je slednja 2x cenejša zato sprašujem če lahka katera primerja ki ima doma obe maskari
Baby, ja sem jo kupila potem edino kar se mi je malce zasralo pri tej maskari je bilo to, da bi s poštnino prišla 26€ torej 5€ poštnine samo za maskaro kar se mi je zdelo tako rečeno nesprejemljivo zato sem kontaktirala eno punco ki dela v Orci in sma se zmenili za poštnino 3€ ker res nebi bil težek paket in ker nisem naročala nič drugega.
Sama maskara pa...ubistvu sem jo vzela zaradi negovanja trepalnic, sem pa vseeno pričakovala malce boljšo krtačko..maskara meni osebno trepalnic ne podaljša da pa malce volumna ampak mi to ravno ne koristi preveč ker če jo nanesem preveč se mi trepalnice(ker imam že same po sebi uvihane in dolge) zavijejo do te mere da me pikajo v veko..
Drugače pa maskara mi je pri prvih nekaj nanosih začela delati grudice ko sem jo nanesla večkrat kot enkrat, sedaj tega ne opažam več.Vonj maskare je prijeten..nekako me spominja na zelo blago jagodno vodo z zelenim čajem
Pri ščetki me malo moti to da je nekam majhna...kaj pa vem no, v primerjavi z ostalimi maskarami se mi zdi ta malce manjša..skratka srednje dobra maskara..dobiš od kakšne Lorealove, Mf-jeve..več.
Blondi jaz sem si tud nkrat kupila tole maskaro p mi je naredila takšen poc na trepalnicah da sem jo zabrisala v koš..imela sem pa različico star stylist ki ima dva glavnička...