Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1141 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86419 posts

Posted 02 January 2009 - 08:59 PM

QUOTE(november.rain @ 2. 1. 2009 - 19:21) View Post

Zanima me,kakšna se vam zdi Chanelova Inimitable?
Že nekaj časa me zelo muči pa je edini razlog da maskare ne kupim ta, da se mi gumijasta ščetka zdi zelo podobna Max Factorjevi Masterpiece Max in se potem bojim da bi dobila podoben učinek za 2x višjo ceno..

O njej so že romani napisani. sleep.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1142 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 January 2009 - 11:35 AM

Jina, vem sem brala ocene na tem forumu in na kozmetometru pa sem zasledila par mnenj da se jim zdi gumijasta krtačka zelo podobna MF-jevi Masterpiece max, le da je slednja 2x cenejša zato sprašujem če lahka katera primerja ki ima doma obe maskari wink.gif

Baby, ja sem jo kupila potem edino kar se mi je malce zasralo pri tej maskari je bilo to, da bi s poštnino prišla 26€ torej 5€ poštnine samo za maskaro kar se mi je zdelo tako rečeno nesprejemljivo zato sem kontaktirala eno punco ki dela v Orci in sma se zmenili za poštnino 3€ ker res nebi bil težek paket in ker nisem naročala nič drugega.
Sama maskara pa...ubistvu sem jo vzela zaradi negovanja trepalnic, sem pa vseeno pričakovala malce boljšo krtačko..maskara meni osebno trepalnic ne podaljša da pa malce volumna ampak mi to ravno ne koristi preveč ker če jo nanesem preveč se mi trepalnice(ker imam že same po sebi uvihane in dolge) zavijejo do te mere da me pikajo v veko..
Drugače pa maskara mi je pri prvih nekaj nanosih začela delati grudice ko sem jo nanesla večkrat kot enkrat, sedaj tega ne opažam več.Vonj maskare je prijeten..nekako me spominja na zelo blago jagodno vodo z zelenim čajem biggrin.gif
Pri ščetki me malo moti to da je nekam majhna...kaj pa vem no, v primerjavi z ostalimi maskarami se mi zdi ta malce manjša..skratka srednje dobra maskara..dobiš od kakšne Lorealove, Mf-jeve..več.

Blondi jaz sem si tud nkrat kupila tole maskaro p mi je naredila takšen poc na trepalnicah da sem jo zabrisala v koš..imela sem pa različico star stylist ki ima dva glavnička...
  • 0

#1143 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 January 2009 - 01:52 PM

november.rain jaz sem imela obe Masterpiece in Inimitable. Slednja je neprimerljivo boljša, saj doda volumen, medtem ko ga Masterpiece ne. Pa še meni se je Masterpiece rekordno hitro posušila v parih mesecih, Iminimatable pa imam že od julija pa je še vedno v super stanju.
  • 0

#1144 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 03 January 2009 - 06:49 PM

Katera je boljša? Inimitable ali Exceptionnel ?

• 0

#1145 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86419 posts

Posted 03 January 2009 - 08:51 PM

Exceptionnel. happy.gif

Ti dve smo tudi že primerjale, par strani nazaj, se mi zdi. wink.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1146 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2009 - 01:18 AM

Inimitable (navadna IN wp različica).
Saj E. tudi še zdaleč ni slaba, a mi je I. boljša v vseh pogledih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1147 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 January 2009 - 01:22 AM

Jaz mam Inimitable in Masterpiece Max. Mi je Chanelova boljša, ker se mi zdi da bolj loči trepalnice in jih ne obteži tok. Sta pa obe dobri, samo MM se more mal unest.
  • 0

#1148 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 January 2009 - 11:59 AM

Ilmatar, meni je bolj všeč Exceptionnel. Inimitable se mi ni zdela nič posebnega, maskara kot maskara.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1149 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 04 January 2009 - 01:20 PM

Zdaj imam še manj pojma, katero naj vzamem hmm.gif Sem prebrala tu par strani nazaj, pa še malo po drugih slovenskih forumih, tuje reviewe in forume - še mojega sem ob 23.00 prosila, če mi prevede en review v francoščini, kjer je neka Francozinja ravno ti dve maskari primerjala. Revež laugh.gif No, ta je napisala, da sta ji obe maskari zelo všeč, da pa je Inimitable bolj za dnevni MU in za ženske, ki imajo raje manj MU na sebi, Exceptionnel pa bolj poudari, da več volumna, je bolj opazna. Nekaterim je Exceptionnel sveta, drugim je zanič in prisegajo na Inimitable. Mislim, da bo treba kar preizkusit. Odločila se bom pa na podlagi barve: nujno mora biti lepa rjava - sta v Sloveniji obe na voljo v rjavi?

• 0

#1150 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 04 January 2009 - 02:38 PM

men je inimitable velik boljša, exceptionel ne bi še enkrat kupls
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1151 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 January 2009 - 04:07 PM

Meni je pa Exceptionnel ena najboljših in komi jo zmanjka grem takoj po novo.Zelo lepo mi poudari trepalnice, da lep volumen, imela sem jo gor cel dan in še celo noč pa ni odpadala dol(v smislu da bi se grudila dol), krtačka/glavniček kombinacija mi je fenomenlna.
  • 0

#1152 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 January 2009 - 04:09 PM

November, ti si imela YSL EFC, ane? Kakšna je v primerjavi z Exceptionnel, kar se tiče volumna?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1153 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 January 2009 - 04:14 PM

Na mojih trepalnicah se mi zdita približno isti hmm.gif
Exceptionnel lepše razčeše trepalnice in jih ne zabetonira tolko.Lahka ti zdle poslikam če hočeš(na trepalnicah seveda...nimam kaj bol pametnega za delat laugh.gif )
  • 0

#1154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 January 2009 - 04:17 PM

Jaaaa, super, bom ful vesela. YSL mam zdej in mi je fenomenalna, mi naredi res woowee trepalnice.
Zdej se odločam, da bi naslednjič vzela Exceptionnel. Ampak ... ka pa vem. Morda bi spet vzela YSL, je res enkratna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1155 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 January 2009 - 04:55 PM

Evo Excepionnel sem dala v temo Pred&Potem.

Edit:Btw Dilema si že imela mogoče od Loreala Volumissing 5x, pomoje bi ti tista maskara naredila ful fajni volumen, tale exceptionnel se mi zdi da bi ti kvečjemu podaljšala..
  • 0

#1156 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86419 posts

Posted 04 January 2009 - 06:49 PM

Jaz imam Exceptionnel in in YSL Everlong, pa se mi zdita po učinku precej primerljivi (pač obe sta fantastični), edino po YSL-ovi me precej bolj pečejo oči. sad.gif Je pa ful lepa vijolična. cool.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1157 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 January 2009 - 10:20 PM

QUOTE(november.rain @ 4. 1. 2009 - 16:55) View Post

Evo Excepionnel sem dala v temo Pred&Potem.

Edit:Btw Dilema si že imela mogoče od Loreala Volumissing 5x, pomoje bi ti tista maskara naredila ful fajni volumen, tale exceptionnel se mi zdi da bi ti kvečjemu podaljšala..

Sem imela Volumissime, ampak mi ni bila všeč, mi je sprijemala trepalnice. Volumen pa res naredi dober. Hvala za slike, grem pogledat!
  • 0

#1158 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 January 2009 - 10:39 PM

A ma kera izkušnje s trajnim podaljšanjem trepalnic?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1159 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 January 2009 - 01:03 AM

Posušila se je moja senzacionalno čudovita in izredno ljubljena maskara YSL EFC v breath taking viola odtenku. cry.gif

Mela sem jo samo 3 mesece, kar se mi zdi glede na ceno maskare odločno premalo (ponavadi mi te high end maskare zdržijo vsaj pol leta). Ne bom je ponovno kupila, čeprav mi naredi bombastične trepalnice. Samo pač za tak denar mi je 3 mesece čisto prekratka doba. Verjetno si grem v roku 14 dni po Chanelovo Exceptionnel, upam da bo zdržala tako dolgo, kot mi je Inimitable.
  • 0

#1160 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2009 - 01:28 AM

ArtDeco ima eno izjemno obetavno All In One viola maskaro.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users