Posted 15 December 2011 - 10:41 PM
Posted 16 December 2011 - 12:17 AM
Posted 16 December 2011 - 12:20 AM

Posted 16 December 2011 - 12:26 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 December 2011 - 09:37 AM
PJ kako pa veš to, a si že dobila kakšno obvestilo? Jst namreč prvič slišim za to... keri bedniki, skoz spreminjajo. Sicer se pa itak vseh novosti hitro navadimo.
Posted 16 December 2011 - 11:01 AM
Pablo Picasso
Posted 16 December 2011 - 11:24 AM

Posted 17 December 2011 - 12:24 PM
kar je še huje, TOK so zakomplicirali brisanje prijateljev, prej si imel pač seznam in si samo križec zraven pritisnil in zbrisal. zdaj je čist drug seznam, sploh ne po abecedi, moraš zbrisat prijatelja, potem ti pa listo na novo osveži. tok je zamudno, prav živčna sem ratala zdele zaradi fb. ful ga hočem zbrisat, ampak bom potem izgubila stike s prijatelji ki so npr na izmenjavi itd... najboljše da zdej 2 uri brišem prijatelje. :/
Posted 17 December 2011 - 01:00 PM

After all this time?
Always.
Posted 17 December 2011 - 01:24 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 17 December 2011 - 01:40 PM
Pravkar sem ugotovila, da je na tem pofukanem timeline-u vse, tudi to kar sem mislila, da je izbrisano.
Torej se vsa vsebina nalaga nekje na njihovih serverjih, in vso že izbrisano evidenco so zdaj fuknili v to aplikacijo.
Tako lahko vidim kdaj em šla leta 2009srat, kdaj sem se skrwgala s fantom, kakšne debilizme sem pisala...
Adijo FB, in lep pozdrav.
Čist vsaka pizdarija je gor, ki si jo kADARKOLI objavil na FB. Vsak post, status update, slike, prijatelji - s katerimi si bil prijatelj pa nisi več...vse vse vse je gor.
Tole je hujše kot CIA.
Ne da se mi brisat vsega posebi, ker sem bla ene tri leta aktivna parkrat na dan. Zato kenslam Account.
Posted 17 December 2011 - 01:50 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 17 December 2011 - 01:53 PM
Pa imate lep čas - ali da zbrišete prijatelje, čudne statuse, slike, itd. Ali omejite dostop.
Ali pa - preden objaviš pač DOBRO premisliš, ali je pametno to storiti ali ne, in nimaš potem težav.
Jaz sem vse pregledala za nazaj, in ni nič kočljivega, pač izraz mojega razpoloženja, mišljenja skozi leta, ampak nič slabega - po mojem mnenju.
Whoa whoa whoa whoa!!! Čakite mal, po tem Timelinu ti sploh nimaš več normalnega profila? Kaj pa zid pa to?

Zid je skrajno levo, malo drugačen, ampak je.
Dizajn mi je zelo všeč.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 December 2011 - 02:35 PM
Posted 17 December 2011 - 02:46 PM
Jaz se strinjam s Kinky, meni je vseeno če vsi vidijo kaj sem počela na FBku čez leta, ker ni nič takega kar bi morala skrivat. Samo nekaj razmišljanj, mogoče kak komentar, to je vse. Ne mislim ničesar brisat.
Prišla sem pa v to temo povedat, da mi gre ful na živce, ko si folk piše da govori ne vem kolko jezikov. Jaz mam napisano da govorim slovensko, angleško in francosko. Še za fr in ang, kjer sem C1 mi je bedno gor pisat da ta jezik "govorim". Potem pa se najde folk, ki govori 7 ali 8 jezikov in sicer, angleščino, španščino (ja, iz nadaljevank jo tudi jaz govorim

Ta FB je strup.

Posted 17 December 2011 - 03:15 PM
Sally, nisi ti še računa pobrisala? XD Se mi je zdelo, da si že pred časom rekla, da ga boš, ko
so nastopile zadnje spremembe.
Meni izgled Timelinea ni všeč, me pa ne moti tole po letnicah. Je bilo prav špasno malo preleteti in
komu se bo dalo za kom tako vohunit, da bo vse to pregledal, hja, pa naj. Kot sem že v eni drugi
temi napisala - zdaj imajo vsi radovedneži na kupu podatke, da ugotovijo, kako sem kul.

Jaz nimam vključenega, a vidim pa na svojem profilu v Timeline verziji. Drugi še vidijo v stari, ker nisem
zgoraj dala opcije Publish now.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 December 2011 - 03:33 PM
Jaz pa ne vidim v Timeline..

Posted 17 December 2011 - 03:35 PM
Pri sebi ali meni?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users