Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1141 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 December 2011 - 10:41 PM

Faak, omg, a se da kje naenkrat pobrisat poste iz celega leta? Res ne bi vsakega posebi. Kje nastavim da timeline ni viden vsem?
  • 0

#1142 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 16 December 2011 - 12:17 AM

Čakte, a ta timeline bo opcija ali bo vsiljen vsem????
  • 0

#1143 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 December 2011 - 12:20 AM

Da! Do 22. imaš čas, da pobrišeš vse, kar nočeš, da vidijo drugi. Seveda vsak post posebi! woot.gif
  • 0

#1144 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 16 December 2011 - 12:26 AM

A to brisanje se nanaša samo na poste ali kako? Jaz sploh ne sledim...prvič slišim, da bo to zdaj vsiljeno vsem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1145 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 16 December 2011 - 09:37 AM

Saj verjetno bo privacy ostal isti a?
PJ kako pa veš to, a si že dobila kakšno obvestilo? Jst namreč prvič slišim za to... keri bedniki, skoz spreminjajo. Sicer se pa itak vseh novosti hitro navadimo.

• 0

#1146 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 December 2011 - 11:01 AM

klik, jaz sem prebrala tukaj, se pa spomnem, da je bil enkrat pred tedni članek v Mladini.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1147 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 16 December 2011 - 11:24 AM

Hvala Coco thumbup.gif Res sem prvič slišala za to in kar je predstavljeno v tistem videu, se mi ne zdi neki hudo novega.
  • 0

#1148 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 December 2011 - 12:24 PM

zdaj sem pogledala pri fantu, timeline se da samo tako omejit, da ga vidijo samo tvoji prijatelji.

kar je še huje, TOK so zakomplicirali brisanje prijateljev, prej si imel pač seznam in si samo križec zraven pritisnil in zbrisal. zdaj je čist drug seznam, sploh ne po abecedi, moraš zbrisat prijatelja, potem ti pa listo na novo osveži. tok je zamudno, prav živčna sem ratala zdele zaradi fb. ful ga hočem zbrisat, ampak bom potem izgubila stike s prijatelji ki so npr na izmenjavi itd... najboljše da zdej 2 uri brišem prijatelje. :/
  • 0

#1149 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 December 2011 - 01:00 PM

Whoa whoa whoa whoa!!! Čakite mal, po tem Timelinu ti sploh nimaš več normalnega profila? Kaj pa zid pa to? ohmy.gif Zdaj sem kliknila na eno in me je čist šokiral. blink.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1150 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 December 2011 - 01:24 PM

Men tole ni nč jasn.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1151 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 December 2011 - 01:40 PM

Jaz brišem FB.

Pravkar sem ugotovila, da je na tem pofukanem timeline-u vse, tudi to kar sem mislila, da je izbrisano.
Torej se vsa vsebina nalaga nekje na njihovih serverjih, in vso že izbrisano evidenco so zdaj fuknili v to aplikacijo.
Tako lahko vidim kdaj em šla leta 2009srat, kdaj sem se skrwgala s fantom, kakšne debilizme sem pisala...
Adijo FB, in lep pozdrav.

Čist vsaka pizdarija je gor, ki si jo kADARKOLI objavil na FB. Vsak post, status update, slike, prijatelji - s katerimi si bil prijatelj pa nisi več...vse vse vse je gor.

Tole je hujše kot CIA.

Ne da se mi brisat vsega posebi, ker sem bla ene tri leta aktivna parkrat na dan. Zato kenslam Account.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1152 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 December 2011 - 01:50 PM

Tudi to, kar bom npr. izbrisala izpred pol leta bo tm v timeline-u vidno??? O_o
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1153 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 December 2011 - 01:53 PM

Ne, mislim, da vseeno ni tako; če si nekaj zbrisala prej na Wallu, tega zdaj ni.

Pa imate lep čas - ali da zbrišete prijatelje, čudne statuse, slike, itd. Ali omejite dostop.

Ali pa - preden objaviš pač DOBRO premisliš, ali je pametno to storiti ali ne, in nimaš potem težav.

Jaz sem vse pregledala za nazaj, in ni nič kočljivega, pač izraz mojega razpoloženja, mišljenja skozi leta, ampak nič slabega - po mojem mnenju.

QUOTE(Nincha @ 17. 12. 2011 - 13:00) View Post

Whoa whoa whoa whoa!!! Čakite mal, po tem Timelinu ti sploh nimaš več normalnega profila? Kaj pa zid pa to? ohmy.gif Zdaj sem kliknila na eno in me je čist šokiral. blink.gif

Zid je skrajno levo, malo drugačen, ampak je.

Dizajn mi je zelo všeč. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1154 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 December 2011 - 01:57 PM

Meni je tudi dizajn všeč.
Sally je pa malo teatralna. ,)

Jaz sme pa butl.gif in ne znam dostopit do preizkusne verzije Timelinea, brez da bi si ga vključila. butl.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1155 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 December 2011 - 02:35 PM

jaz teatralna ali ne, izbrisala ga bom pa vseeno. Itak se odločitev že nekaj časa kuha v meni, zdaj je pa dozorela.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1156 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 December 2011 - 02:46 PM

Jaz se strinjam s Kinky, meni je vseeno če vsi vidijo kaj sem počela na FBku čez leta, ker ni nič takega kar bi morala skrivat. Samo nekaj razmišljanj, mogoče kak komentar, to je vse. Ne mislim ničesar brisat.

Prišla sem pa v to temo povedat, da mi gre ful na živce, ko si folk piše da govori ne vem kolko jezikov. Jaz mam napisano da govorim slovensko, angleško in francosko. Še za fr in ang, kjer sem C1 mi je bedno gor pisat da ta jezik "govorim". Potem pa se najde folk, ki govori 7 ali 8 jezikov in sicer, angleščino, španščino (ja, iz nadaljevank jo tudi jaz govorim cool.gif ), hrvaščino, srbščino, srbo-hrvaščino, italijanščino (ciao bella laugh.gif ), nemščino (Ich heisse Ana rolleyes.gif ), in ne vem kaj še vse. Mislim, c'mon ne. Tega sem se pač zdaj spomnila, ker je moja sošolka letos šla na lektorat portugalščine (torej se uči 2 meseca) in si je že dala, da govori portugalsko. FUCK no??

Ta FB je strup. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1157 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 December 2011 - 02:50 PM

Res je, Ana. biggrin.gif
Prejšnja opcija, kjer si si lahko napisal, kar si želel - bedarije - mi je bla bolj všeč. biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 December 2011 - 03:15 PM

Sally, nisi ti še računa pobrisala? XD Se mi je zdelo, da si že pred časom rekla, da ga boš, ko
so nastopile zadnje spremembe.

Meni izgled Timelinea ni všeč, me pa ne moti tole po letnicah. Je bilo prav špasno malo preleteti in
komu se bo dalo za kom tako vohunit, da bo vse to pregledal, hja, pa naj. Kot sem že v eni drugi
temi napisala - zdaj imajo vsi radovedneži na kupu podatke, da ugotovijo, kako sem kul.

QUOTE(Adriane @ 17. 12. 2011 - 13:57) View Post
Jaz sme pa butl.gif in ne znam dostopit do preizkusne verzije Timelinea, brez da bi si ga vključila. butl.gif

Jaz nimam vključenega, a vidim pa na svojem profilu v Timeline verziji. Drugi še vidijo v stari, ker nisem
zgoraj dala opcije Publish now.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1159 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 December 2011 - 03:33 PM

Jaz pa ne vidim v Timeline.. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1160 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 December 2011 - 03:35 PM

Pri sebi ali meni?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users