Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 January 2006 - 11:12 PM

QUOTE(rozica)
(sem sla za fanta darilo kupovat za r.d. pa sem spet mogla malo zapravljat oops.gif )

Hehe, pri meni je tudi tako, da grem za koga kupovat, pol pa pridem domov z vrečko, v kateri je tričetrt reči zame. biggrin.gif

- ob tamponi
- Scheller krema za roke z ognjičem
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1142 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 January 2006 - 12:08 AM

7 shower gelov. ah ja spet sm mela "napad" biggrin.gif
3x tekoče milo za roke
3x šampon
2x balzam
2x lak za lase
2x vatke
1xsenčka, korektor
1x losjon
1x body scrub

sm laufala okol s tisto mini košarco, k da rabm za 20 folka za umit biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 January 2006 - 12:11 AM

A ti to na kilograme kupuješ? biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1144 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 January 2006 - 09:37 AM

QUOTE(lejck)
7 shower gelov. ah ja spet sm mela \"napad\" biggrin.gif

doma jih maš pa ziher vsaj še dvakrat toliko, ne? biggrin.gif mene že mal skrbi, kako bom vse porabla, pa mam vsega skup dva gela, dve na tričetrt porabljeni olji in še en gel naročen ... biggrin.gif

kere si pa kupila? biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1145 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 January 2006 - 01:03 PM

jap doma jih mam pa še 5 od prej biggrin.gif
kupujem jih pa čist random, tist k mi diši, tistga uzamem, različne ferme, različni vonji..pa vedno pol ure voham..ker, najraj bi jih uzela 10 pol pa si rečem da je to res too much in grem lepo na izločevanje..pa vsakič povohat...pa pol se ne morm odločt kerga bi..tko da sm komi pristala na 7, pa najmn pol ure sm bla pr uni polici...matr zaskrbljujoče rolleyes.gif
  • 0

#1146 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 19 January 2006 - 01:21 PM

lejck, pol maš pa veliko kopalnico. biggrin.gif

Jst ne spravm tolk tuš gelov notr. biggrin.gif Ti jih maš pa 12!! blink.gif biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1147 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts

Posted 19 January 2006 - 01:38 PM

končno sem si kupla tanke črne gumice za lase in mini špangice (js jim rečem 'grizalke' biggrin.gif ).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1148 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 19 January 2006 - 06:06 PM

Clinique mild clarifiying lotion
Bebe happy schower cream vanilla
kozmetične robčke v škatli
  • 0

#1149 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts

Posted 19 January 2006 - 07:01 PM

QUOTE(Blondi)
kozmetične robčke v škatli

zanima me, kaj je fora teh kozmetičnih robčkov? a to so robčki za odstranjevanje ličila al kako? si pol sam mal s tem po očkah podrgneš pa gre maskara papa? biggrin.gif (js sm jih skoraj nekrat namesto navadnih kupila, ker se mi te škatle tok dopadejo, hehe.) biggrin.gif
  • 0

#1150 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 January 2006 - 07:11 PM

[quote=Špela][quote=Blondi]kozmetične robčke v škatli[/quote]

zanima me, kaj je fora teh kozmetičnih robčkov? a to so robčki za odstranjevanje ličila al kako? si pol sam mal s tem po očkah podrgneš pa gre maskara papa? biggrin.gif (js sm jih skoraj nekrat namesto navadnih kupila, ker se mi te škatle tok dopadejo, hehe.)

ne vem sicer točno katere misliš... ampak če misliš tiste k so kot robčki v škatli- no te mam jst za nos brisat doma biggrin.gif ker sm na full prehlajena biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1151 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts

Posted 19 January 2006 - 07:21 PM

QUOTE(Princeska)
ne vem sicer točno katere misliš... ampak če misliš tiste k so kot robčki v škatli- no te mam jst za nos brisat doma biggrin.gif ker sm na full prehlajena biggrin.gif

mislim, da KOZMETIČNI robčki niso isto kot navadni za nos brisat. zdej čakam odgovor od blondi, da stvar raztolmači. biggrin.gif
  • 0

#1152 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 19 January 2006 - 07:36 PM

Heh, jaz si tudi surlo brišem z njimi.Ne vem v čem je fora, da na škatli piše kozmetični robčki.Meni so tudi škatle fenomenalne, kar je seveda vzrok, da jih non stop kupujem.

Gor pa piše:Die Kosmetik-Tucher sind weich, zart und im Gebrauch fusselfrei.Meni se zdijo samo bolj mehki.
  • 0

#1153 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 19 January 2006 - 07:47 PM

obstajajo 3 variante taksnih robckov v skatlah:
- eni so ponavadi v kartonski skatli in so navadni robcki za brisat nos (ala softis in podobno) le da so v drugacnem pakiranju in ne v tistih plasticnih vreckicah
- drugi so osvezilni robcki (ti so ponavadi v ali plastificiranem papirju ali plasticni skatlici, uporabljajo se recimo na potovanjih ce se kje ne moremo temeljito umit, da se pac samo obrises s temi robcki, ki so navlazeni, obstajajo razlicni in sicer za dojencke, za intimno nego, univerzalni..uporabljajo se lahko tudi pod pazduho, za obrisati okoli ust, za roke namest kreme za roke......se pravi dost funkcionalni vendar po sestavinah ponavadi ne bogvekaj, so bolj tako za vcasih kadar ni drugega)
- tretji pa so robcki za odstranjevanje make upa (po embalazi podobni drugim, prav tako so navlazeni vendar pac vsebujejo snovi ki pomagajo odstranit make up, so pa ponavadi tudi bolj "bogih" sestavin tako da si je make up ponavadi bolje odstranjevat s cim drugim ker imajo ti robcki ponavadi parfum in ful konzervansov). so pa nekatere zelo navdusene nad taksnim nacinom odstranjevanja MUja, ker ne rabis pazit koliko mleka oz. gela naneses na vatko, prav tako ne rabis posebej kupovat vate ker imas vse v enem.

Upam da je zdaj kaj bolj jasno;)
  • 0

#1154 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 January 2006 - 08:00 PM

A to je ala Nivea kozmetični robčki??

Jst sam te uporabljam, ker so super za makeup in samo menjaš robčke, škatla ostaja ista.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1155 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 19 January 2006 - 08:49 PM

Ja, od Nivee sem jst imela za občutljivo kožo, vendatr sem jih sam enkrat kupila, mam raje olje za odstranjevanje mejkapa.
Zdej sm jih pa dobila kot darilo od Oriflama, so brez alkohola z aloe vero, za čiščenje in toniranje kože. Za porabt bojo.
Bi pa rajš vidla, da bi bili pakirani posamezno, da bi lahko kakšnga s sabo vzela, ne pa celga paketa.
  • 0

#1156 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 January 2006 - 11:47 AM

Clinique SD IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1157 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 20 January 2006 - 04:28 PM

fructis masko
garnier self heating
  • 0

#1158 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 January 2006 - 04:29 PM

Garnier Total Fresh kremo za suho kožo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1159 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 21 January 2006 - 11:21 AM

Avon - glicerinska krema za roke
Dior - Powder Eyebrow Pencil with Brusher and Sharpener , št. 593 - Brown
Murnauers - Totes meer algen maske 2 x
Cadea - Pena za čišenje obraza
Avene - Cleanance K