Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#1141 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 April 2023 - 10:11 AM

Tasika, cene so sle v nebo. V ponedeljek sem placala 5,80 € za kozarec vina in 5,50 € za malo pivo. V Lungo Mare v Novigradu so lignji 16 €, rizote pa med 20 in 25 €. Pa je Lungo Mare cisto povprecna picerija.
Dobri restavracij je v Istri veliko, cene pa visoke. Odvisno je tudi kaj zelis in koliko si pripravljena placati.
  • 0

#1142 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 09 May 2023 - 01:53 PM

Fiona, koliko časa se vozite na Lošinj v povprečju? Zanima me čisto tako, za splošno informiranost :-)

• 0

#1143 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 09 May 2023 - 03:48 PM

Ponavadi 5 ur, to je ce ni nikjer nobenega cakanja. Ponavadi nihce ne zaspi med voznjo vec, ni vazno kam gremo :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1144 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 12 May 2023 - 10:23 AM

Booking ga sracka. Z enim 5 letnim otrokom me hotel pride npr. 500, ce prijavim se 0 letnika pa 1000 :lol: Ker rabim vecjo sobo zanj, ker toliko zavzame, I guess.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1145 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 12 May 2023 - 10:25 AM

Mah, meni se zdi vedno bolje kontaktirati direktno nastanitev. 

• 0

#1146 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 12 May 2023 - 10:28 AM

Ja, saj. Ampak so res nefleksibilni. Dejansko bi bilo najbolje, da bi samo naju prijavila.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1147 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 16 May 2023 - 10:14 AM

Če ima katera možnost iti junija... Crvena Luka resort: Crvena Luka Resort & Dalmaland - Superior soba - Družinsko poletje - Megabon

• 0

#1148 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 16 May 2023 - 10:47 AM

Jaz sem ravno vceraj za isto ceno rezervirala Valamar na Krku. Bom se to preverila. Hvala.
  • 0

Tumblr

#1149 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 16 May 2023 - 10:51 AM

Za kdaj pa? Ker sem za Valamar pred kratkim slučajno videla, da je cena za en teden že pred in po sezoni ok. 2000.

Meni so te cene hotelov na Hrvaškem in v Slo ena taka tragikomedija.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1150 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 16 May 2023 - 10:53 AM

13. - 18.6. Corinthia v Baski.
Za podoben denar dobim se pri Aminess ne vem kje ali Bluesun (Tucepi, Brac).
Povsod priblizno 80-90 za poln penzion. V Italiji je vse drazje, v Slo. pa ful bolj ugodno 🤔
  • 0

Tumblr

#1151 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 16 May 2023 - 11:04 AM

Tisto je bilo za Koralj Sunny hotel.

Vi greste prvič za poletni dopust v hotel?

• 0

― V. Van Gogh

#1152 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 16 May 2023 - 11:09 AM

Ce ni ta Koralj se cenejsi za moj datum... Potem se pa ful povecuje. Ja. Se mi ne da ne kuhat ne nic :D Saj gremo samo za 5 dni. Bomo sli drugo leto. Septembra pa tudi ne gremo, ker bo pomembno, da I. skoz hodi v vrtec, da prebije ta strah.
  • 0

Tumblr

#1153 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 16 May 2023 - 11:14 AM

Meni na Bookingu za te datume za Corinthio kaže 1365, za Koralj pa 1440. :hmm: Polpenzion, 2 otroka in 2 odrasla.

• 0

― V. Van Gogh

#1154 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 16 May 2023 - 11:36 AM

Jaz pa vidim dosti ugodnih ponudb, ampak ne gledam bookinga. Mi bomo dali v zadnjem tednu junija za 5 dni AI v hotelu 4* cca 1.000 €, hotel z bazenom, blizu plaže. Mi je super, da je cel dan na voljo pijača in hrana, pa da je bazen. Sem za hec vnesla podatke še v booking, ponudi mi 1.750 €. 

Corinthia v Baški ima pa tudi zdaj ugodne ponudbe, je bila sodelavka za cca 280 € zdaj za vikend (4 članska družina), mi pa lani za prvi maj, super prenovljen hotel, polni penzion, bazen... 

• 0

#1155 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 16 May 2023 - 11:46 AM

Ja, na njihovih straneh gledam, je ful cenejse (imajo tudi Last minute ponudbe). Pa nefleksibilni so glede sob pri toliko ljudeh. Sploh ne vem zakaj moram dati 0 let starega otroka notri, ce booking steje to, kot da rabi svojo posteljo.

Kam greste, M?
  • 0

Tumblr

#1156 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 16 May 2023 - 11:48 AM

V Poreč, hotel Albatros. Lanska vožnja do Drvenika je bila vsem prevelik napor, da bi ga letos že ponavljali :-) 

Tamala bo poleg tega na dopustu še s taborniki za 6 dni, pa na letovanju v Seči z ZPM in z družino od sošolke v Olimijah. Na tole zadnje smo sicer pristali pogojno. 

• 0

#1157 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 13 June 2023 - 07:12 AM

Ponudba v Dalmaciji

Hotel Bella Vista - Romantično ali družinsko poletje v Drveniku - Megabon

• 0

#1158 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 June 2023 - 11:58 AM

Znanka želi po simbolični ceni oddati stanovanje v centru Malega Lošinja, mislim da do oktobra. Pravi, da je fleksibilna glede cene, samo toliko, da bi si pokrivala stroške. Če bi katero slučajno zanimalo, lahko posredujem kontakt in prosim za fotke / več informacij.

• 0

After all this time?

Always.

#1159 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 14 June 2023 - 05:37 PM

Za crknit.
  • 0

― V. Van Gogh

#1160 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 14 June 2023 - 06:04 PM

😂
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users