Slika s Phuketa res zgleda ful lepo, samo si predstavljam, kako vroče mora biti na tem soncu.
Mi je kaj takega dost bolj všeč:
Posted 09 June 2017 - 08:11 AM
Slika s Phuketa res zgleda ful lepo, samo si predstavljam, kako vroče mora biti na tem soncu.
Mi je kaj takega dost bolj všeč:
Posted 09 June 2017 - 08:21 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2017 - 08:28 AM
Boljše biti moker od dežja kot od švica
Posted 09 June 2017 - 08:34 AM
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2017 - 08:35 AM
Posted 09 June 2017 - 08:37 AM
Ja, pa stopnice so za direkt iz odra notri v bazen
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 June 2017 - 08:48 AM
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2017 - 08:59 AM
Posted 09 June 2017 - 10:51 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 June 2017 - 11:07 AM
Midva greva pa septembra na poroko na domačiji Majerija v Vipavi. Nisem poznala te lokacije, mi je pa po slikah sodeč všeč. Mogoče ideja za tiste, ki bi se poročile v teh koncih pa jim Zemono ne diši.
― V. Van Gogh
Posted 14 June 2017 - 11:30 AM
O j o j Mi smo šli vsi sestradani domov pa še povprečno je bilo. Niti ne verjamem, da je hrana domača, čeprav se hvalijo s tem. Še vedno se hecamo zaradi tega. Celo moj stric je leto po tem na hčerini poroki (na Majeriji se je poročil njegov sin) na pogostitvi pred večerjo rekel: Zdajle se najejte, potem ne bo nič. Smo znani po tem
Lepo pa je kar. In na samem.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 June 2017 - 11:35 AM
A dej, jaz sem pa komaj čakala! Sem videla, da lahko izbiraš med mesnim in veganskim menijem (vmes očitno nič ali pa so se zmotili) pa uro in pol pred obredom moramo biti tam. Sploh nama ni jasno, kaj bomo delali, pri naju je to šlo po hitrem postopku. Največ 15 min prej.
A ste prespali tam?
― V. Van Gogh
Posted 14 June 2017 - 11:48 AM
Pa še spraševala sta naju potem, če sva bila midva tudi lačna. Sem pač rekla, da po torti ne, kar je bila laž, ker bi lahko pojedla 3 kose pa jo je prej zmanjkalo Mogoče ne bo tako hudo. Bi tudi takrat lahko vzela več hodov, sta potem rekla (too late). Za predjed je bil pljunek testenin s kockami krompirja
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 June 2017 - 11:58 AM
Če bo res tako, bi moral mož kakšen sendvič s sabo vzet. Bom javila takrat.
Kako je potem s prenočitvijo?
― V. Van Gogh
Posted 15 June 2017 - 11:59 AM
Posted 15 June 2017 - 12:16 PM
Ja, starejši ponavadi manj pojejo. Meni je nepojmljivo, da bi svoje svate pustila lačne ali kakorkoli nezadovoljne s hrano, to je za pomoje med najbolj pomembnimi stvarmi na poroki.
― V. Van Gogh
Posted 15 June 2017 - 12:36 PM
Jina, koliko okvirno sta vidva plačala za celotno poroko? Torej VSE vključeno in koliko sta imela ljudi.
Informativno me zanima.
Posted 15 June 2017 - 12:45 PM
Aha ok! Sem že pozabila, hvala.
Posted 15 June 2017 - 12:48 PM
Res se mi ne dzi dosti, sploh ker deluje res všečno . A si na voljo za kakšna vabila, če se kdaj odločiva ?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users