Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 08 May 2009 - 03:05 PM
Posted 08 May 2009 - 03:10 PM

Pablo Picasso
Posted 08 May 2009 - 09:44 PM

Budale so vedno v večini. In večina ima kao vedno prav. Ergo - pametni med budalami je na koncu budala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 May 2009 - 10:00 PM
Sad but true. :|
Coco izgleda, da so tovrstna pametovanja trenutno v modi, kolegico, ki je sicer iz Srbije, je tudi ena znanka na vse pretege prepricevala, da kaksniiii Srbi v Bosniiii ma kjeeeee????
Evo danes sem bila na kosilu s fotrom in mami in sem prav rekla, da moram tole napisati v doticno rubriko - zakaj mi foter vedno uide od mize preden do konca spijem pijaco - pivo, vino, karkoli, vedno, ko imam se dva pozirka v kozarcu naenkrat nastane panika, da bomo pa placali in sli...pa wtf a ne mores pocakati no!!!
Posted 08 May 2009 - 10:29 PM

[Napoleon]
Posted 08 May 2009 - 11:12 PM

Trenutno spet eno vpitje, glasna muzika in dretje. Pa dejte nooo, ja bi šla spaaat!

Posted 09 May 2009 - 01:33 PM
Ko mi ljudje, ki o določenih zadevah NIMAJO POJMA, začnejo vsiljevati svoje poglede na dotične zadeve, o katerih vem sama VEEEEELIKO več.
Včeraj sem pogovarjam z eno in slučajno smo prišle na temo Srbov v Bosni in ona meni reče, da Srbi v Bosni ne obstajajo. V Bosni so samo Bosanci. In jst se začnem smejat in jo vprašam, če je resna, in ona ja. In ji začnem razlagat dejansko situacijo, da v Bosni živijo trije narodi, Srbi, Hrvati in Muslimani in ona kao da ne, v Bosni so samo Bosanci. Da so pač Bosanci pravoslavne verozpovedi. Ji lepo prijazno razložim, da je izraz Bosanec v bistvu nov izraz za Muslimane, ki so dobili status naroda v sedemdesetih letih in da so Muslimani narod, muslimani pa verniki. Ne. Da je njen tip Bosanec pravoslavne vere, pa njena kolegica Dragana tudi in da ona že ve. Jes dušo, Ante Kovačec, Anđa Jovanović pa Alija Muratsafethodžić, to je vse isto, aha, zakaj pa je potem Bosna razdeljena na Republiko Srpsko in Federacijo?

Vem, spomnila sem se kako smo prišle na to temo! Trdili sta, da je bil Tesla Hrvat, jaz pa sem rekla, da ni (dej, k'mon, doma imam najmanj deset knjig o njemu in menda vem, ko pa smo že pri tem, zakaj ima potemtakem muzej v Beogradu in v Zagrebu?

Pablo Picasso
Posted 09 May 2009 - 10:11 PM
Ful me živcira tiktakanje ure.

Meni in mojemu pobu tudi, pri naju doma ne najdes nikjer niti ene tiktakajoce ure, ponoriva, da morava v tisini poslusat tik tak tik tak tik tak brez konca in kraja.

Posted 09 May 2009 - 10:58 PM
Še dobro, da nisi zvonenja prav tako preslišala... Jaz se pridružujem skupini Na živce mi gre tiktakanje ure. Poleg tega pa še razne lučke, ki svetijo in mi delajo svetlobo ponoči. Lučka, ki gori na radiu, ko je na standby mode, na tv, ali pa modem, ki oddaja svetlobo... to me grozno moti in vse možne kable ven populim, kar se da, ker če hočem zaspat moram imet absolutno temo! Modem pa skrijem pod posteljo ali pa ga zakrijem tak, da je tema. Zatem, ko jaz izpolnim vse pogoje za miren spanec, se pa najde kak sosed, ki mi prižge zunanjo luč pred svojim vhodom in lepo gori in nabija svetlobo!!!!
Posted 09 May 2009 - 11:46 PM
Mi smo imeli uro na hodniku, ki sem jo jaz slišala v svojo sobo. Starša se je nikakor nista hotela znebiti. Zato sem jo lastnoročno pokvarila. Od takrat tam nimamo ure, ker sem ju prepričala, da je stena lepša brez urnega okrasja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 May 2009 - 05:53 AM
ne maram, da se folk obnaša, kot da je nekaj več, v smislu "moje življenje je über pomembno, ti pa verjetno sam zato živiš, da me čakaš". in s čakanjem mislim to, da si z nekom zmenjen ob uri, dotična oseba pride 2-3h kasneje in še potem vsake 15 minut napiše en reply, na koncu pa še "da se mu/ji zdiš malo odsoten". f* you!
Posted 10 May 2009 - 10:26 AM
Posted 10 May 2009 - 12:44 PM
Vem, spomnila sem se kako smo prišle na to temo! Trdili sta, da je bil Tesla Hrvat, jaz pa sem rekla, da ni (dej, k'mon, doma imam najmanj deset knjig o njemu in menda vem, ko pa smo že pri tem, zakaj ima potemtakem muzej v Beogradu in v Zagrebu?

Wika: Nikola Tesla (10 July 1856 – 7 January 1943) was an inventor and a mechanical and electrical engineer. Tesla was born in the village of Smiljan near the town of Gospić, Austrian Empire, Croatian Krajina. He was an ethnic Serb subject of the Austrian Empire and later became an American citizen.[2] Torej je vse možno, odvisno pa kaj se je on sam bolj čutil.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 May 2009 - 05:13 PM
Father Milutin Tesla, a priest in the Serbian Orthodox Church, Metropolitanate of Sremski Karlovci. His paternal origin is thought to be either of one of the local Serb clans in the Tara valley or from the Herzegovinian noble Pavle Orlović.
His mother Đuka Mandić, daughter of a Serbian Orthodox Church priest came from a family domiciled in Lika and Banija, but with deeper origins to Kosovo. She was talented in making home craft tools and memorized many Serbian epic poems, but never learned to read.
Imamo doma cel kup knjig o njemu, tip mi je neverjetno zanimiv. Ampak halo, on je itak Američan.

Pablo Picasso
Posted 11 May 2009 - 05:21 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 11 May 2009 - 05:55 PM
Ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 May 2009 - 08:25 PM
Zadnje čase se mi je parkrat zgodilo, da je mimo mene šel nek random starejši moški, in mi je čisto na tiho (med tem, ko je stopil mimo mene) rekel nekaj vulgarnega. WTF?!

Pa kakšni turisti, ki mislijo, da bom kar z njimi šla za grm se poseksat. Vprašanja v stilu: "what are you doing later? Can I ... come with you/buy you a drink/drive you home?

Na srečo se vsakokrat izvlečem s stavkom, da mojemu "možu" to ne bi bilo všeč. Pa jih takoj ohladi.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 May 2009 - 09:32 PM

Pablo Picasso
Posted 11 May 2009 - 09:56 PM

After all this time?
Always.
Posted 11 May 2009 - 10:24 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users