Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11561 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86749 posts

Posted 21 August 2009 - 09:51 AM

QUOTE(ananas @ 20. 8. 2009 - 19:06) View Post

Sm pozabila, al to pišem v spovednico al ne... no mislm da pišem, ja... se mi ne da preverit: ja no... seksa se mi.... fuŁ

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11562 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 August 2009 - 10:02 AM

Grrr...še enkrat preberem na FB besedo morčka pa vsem pošljem grozilno pismo! wacko.gif rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11563 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2009 - 10:06 AM

LOL

POPIZDiŠ, a? Jaz sem tudi zadnjič skoraj: grem na morčka. Excuse me? blink.gif

Sonček
morček
pikec

bruh.gif

Jaz sem pa šla včeraj ven na koncert od Čompe, se imela super, spoznala enega res skuliranega fanta, pač za pogovor, danes vidim: 1989. lol1.gif

Vse podpise od Čompe imamo. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11564 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 August 2009 - 11:09 AM

Letik 1989 je žlahtni letnik. sleep.gif tongue.gif Ho, Čombe. Zakon so! thumbup.gif

Ma jaaa...ta morček mi gre res na živce... wacko.gif (Super blo na morčku! Jutri pa na morčka! Prišli z morčka... bruh.gif aaaa, ma ja. Pejt tja, pa tm ostani! rolleyes.gif tongue.gif )

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11565 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 21 August 2009 - 12:46 PM

Morček ja rolleyes.gif

Še bolj mi gre na živce "pozdravček", sploh ker ga pišejo tipi. wtf???? al pa "papa"....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11566 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2009 - 12:54 PM

Pomanjševalnice so se tako razpasle, da je groza. Kremca, morček, sonček, čebulca. VSE se že govori v pomanjševalnicah, čimveč. Ja to je pa KJUT. butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#11567 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 21 August 2009 - 03:28 PM

Vesela sem kr je mami dubila službo thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11568 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 21 August 2009 - 04:07 PM

osa me je pičila včeraj, pa mam tako roko kot smrkci cry.gif
  • 0

#11569 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 August 2009 - 05:52 PM

^^

Niso ose letos se posebno stevilcne in tecne? Kamorkoli grem se jih otepam...zadnje dni celo v bajto uletavajo. Krneki. :|

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 8. 2009 - 13:54) View Post

Pomanjševalnice so se tako razpasle, da je groza. Kremca, morček, sonček, čebulca. VSE se že govori v pomanjševalnicah, čimveč. Ja to je pa KJUT. butl.gif

Oho nekaj mi je pa le prihranjeno...morček me se ni dosegel zaenkrat! Juhu! Jaaaa, to je zelo KJUT! NOT! bruh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11570 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29975 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 August 2009 - 05:55 PM

pomanjševalnice so kjutkane, a prou?! nimate pojma! sleep.gif LOOOOOL!!!!!!!

fak, kok sm vesela, da grem na morčita!!!!!

LOL

ok, resno se full veselim brezdelja in spremembe okolja.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11571 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 August 2009 - 05:56 PM

^^
Špelca ne se hecat. biggrin.gif Na morju pa le uzivaj! wink.gif

QUOTE(Kinky @ 21. 8. 2009 - 11:06) View Post

spoznala enega res skuliranega fanta, pač za pogovor, danes vidim: 1989. lol1.gif

Ce ne bi bilo FB bi ti bili taksni podatki vsaj se en cas prihranjeni. sleep.gif biggrin.gif

• 0

#11572 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2009 - 06:45 PM

QUOTE(Sinnaia @ 6. 8. 2009 - 14:32) View Post

Ful mi je všeč en tip tuki. Iz Brazilije je. twisted.gif

Hohoho, jutr zvečer greva vn !!! cool.gif

• 0

#11573 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29975 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 August 2009 - 06:48 PM

yahoo.gif boš Kalypso pa njenega nafehtala, da greš novembra z njima v Brahil. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11574 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2009 - 06:53 PM

Hihi, kaj pa veš twisted.gif
  • 0

#11575 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 August 2009 - 07:09 PM

Sinnaia hooray.gif
  • 0

#11576 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2009 - 07:29 PM

Bomo vidl jutri, če bo res hooray.gif

twisted.gif

• 0

#11577 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 August 2009 - 07:43 PM

Hm... obcutek imam da sm sodelovca mal "zavedla"... ne vem... nikol nism omenila, da imam fanta, ker ni nikol naneslo na to... vprašal pa tud ni...Proti koncu mojega poletnega dela sm zacela opažat, kako me je gledal, pa se mi nasmejal... tko na prov poseben nacin, k ga ne morš spregledat. In moja reakcija? Tako kot je bilo prej. Pa včeraj je vprašal tko pred ostalimi, če gremo danes na pir in to ravno takrat ko sm odhajala... Sodelavka pa mi je danes potem omenila, da je bilo tist za slišat, kot da samo name leti. Potem me je dodal vceraj na FB in je sigurn videl moj status + slike... in danes je vse z rezervo jemal... Izogibal se me je. Pa vedno sva se ful pogovarjala, danes pa ne več.
Prov hudo mi je, da sm mu mogoče dala napačen vtis, ker je res fajn fant. Res res mi je žal.
  • 0

#11578 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 August 2009 - 07:46 PM

QUOTE(Sinnaia @ 21. 8. 2009 - 20:29) View Post

Bomo vidl jutri, če bo res hooray.gif

twisted.gif

Porocaj, ce bos pri volji. ;)
  • 0

#11579 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86749 posts

Posted 21 August 2009 - 08:00 PM

Danes sva se spet dobila, in sem se malo drugače obnašala, kot ponavadi. sleep.gif On pa tudi, se mi zdi. Ampak podnevi, med službo, in trezna (ofkors biggrin.gif ) jaz nisem sposobna rečt/nardit tistega, kar sem zvečer, nekje zunaj, in malo manj trezna. sleep.gif

Ko sem šla danes iz službe (zadnji dan), mi je šlo kar na jok, tok mi je blo fajn. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11580 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 21 August 2009 - 11:26 PM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 8. 2009 - 21:00) View Post

Danes sva se spet dobila, in sem se malo drugače obnašala, kot ponavadi. sleep.gif On pa tudi, se mi zdi. Ampak podnevi, med službo, in trezna (ofkors biggrin.gif ) jaz nisem sposobna rečt/nardit tistega, kar sem zvečer, nekje zunaj, in malo manj trezna. sleep.gif

Oho! thumbup.gif Kar se pa tice dneva in noci itd., sej smo vsi tam nekje. In vino veritas pa to. biggrin.gif Moj poba se je se nevemkoliko casa "sekiral", ker si me je upal poljubiti sele, ko je nekaj spil. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users