Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11541 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 August 2009 - 03:08 PM

Meni pa gre zelo na organ, ko ljudje zelo radi na podlagi svoje lastne bolečine zaničujejo
(ali celo zasmehujejo) katere druge in vrednostno rangirajo, katera je hujša. Sam vsak
pri sebi ve, kako trpi in kaj mu pomeni določena izguba ... sodbe o ostalih in njihovem
trpljenju pa naj prihrani zase.
Če bi Melaina takoj napisala, za kaj gre v bistvu sploh gre, sem prepričana, da se ne bi noben ob to obregnil. Tako pa pač seveda ni takoj napisala (vsi na forumu pa tudi niso v nulo seznanjeni o osebnih težavah vseh drugih na forumu, ki so kje kdaj že o tem pisali) in je čisto razumljivo, da bo padla kakšna reakcija na (za moje pojme) neposrečeno izjavo (sploh pa ne vem, kako pametno je res take osebne in delikatne zadeve oznanjat na javnem forumu, ko si še posebej občutljiv na reakcije, katere boš skoraj sigurno dobil, saj za to je forum, kjer se pač izpostavljaš drugim s svojim pisanjem ... če bi pa kdo rad pisal po netu in ne hotel, da kdo komentira, pa naj odpre blog in onemogoči komentarje). Šele nato, ko se je obelodanilo njeno stanje, pa spet (o saj ni res, pa je!) pride kup pametnjakovičev modrovat o stvareh, za katere tudi sami nimajo pojma (kot noben od nas, ker pač vsak posameznik čuti in dojema zadeve nekoliko drugače). Nehajte že biti tako blazno "pametni".

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#11542 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17516 posts

Posted 20 August 2009 - 03:09 PM

Iz Melaininega posta veje samo morje bolečine. Nič drugega. Vsi vemo, da v jezi in prizadetosti rečemo stvari, ki jih drugače ne mislimo in nismo vedno taktni pri izbiri besed. Tudi če poleg ni njene cele življenjske zgodbe, lahko predpostavljamo, da človek takih stvari pač ne napiše kar tako malo v tri krasne. Brezveze, da sodimo, raje pokažimo sočutje in podporo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11543 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 August 2009 - 03:14 PM

Flafi, izpod tvojih prstov v božja ušesa.

Morja bolečine nisem zaznala (verjetno zato, ker takrat še nisem bila seznanjena z ozadjem), sem pa zaznala jezo (ki je v njenem primeru tudi čisto na mestu). Pa samo še tole in utihnem glede tega za vedno - zdi se mi, da so nekateri tako preokupirani s tem, kako jih folk dojema (tudi če gre za popolnoma nepoznan folk), da ne upajo pokazat nestrinjanja z ničemer, ampak se iz njih izlivajo samo hektolitri čistega sočutja. Za karkoli gre, sočutje in prikimavanje is the way to go. Najbolj me pa razkuri to, da po mojem mnenju tak folk večinoma piše eno, misli pa drugo. Sočutje nepoznanih ljudi je bolj klavrno sočutje, ki ne prinese nobenega olajšanja. Tudi ne vem, kako lahko materi, ki je izgubila otroka, nudiš podporo preko foruma. Mislim, da malo podcenjujete njeno žalost in trpljenje. Pa še tole, kot je rekla že Flafi - ljubezen pride v vseh oblikah in velikostih. Nesmiselno je opevat eno tako, da s tem zaničuješ drugo. Ljubezen do otroka, ljubezen do živali, nič od tega ni vredno zaničevanja in to je bil ves moj point.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11544 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 20 August 2009 - 03:24 PM

mi je brezveze odgovarjat, ker ne pelje nikamor

Glede biti "pametni" se mi pa ne zdiš ravno prava oseba za to sodbo, ko vedno prideš in napišeš nek kao zaključek in je po tvoje potem tema zaključena. Kdo je potem pameten?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11545 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 03:26 PM

Kaj? Kdo je sploh pisal o biti pameten?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11546 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 20 August 2009 - 03:26 PM

Flafi
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11547 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 03:36 PM

Nisem opazla, so se mi zdele druge stvari v njenem postu bolj ključnega pomena. Pa sej ni važno, let bygones be bygones, al kok že rečejo.
  • 0

#11548 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 August 2009 - 03:45 PM

moti me da kadim, ampak vseeno ne morem nehat,čeprav skadim "samo"3 ali 4 čike na dan
  • 0

#11549 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 August 2009 - 07:20 PM

Pismo, nekaj me je full potrlo, in v sekundi sem slabe volje; grem ven na koncert, pivo, EN čik, pa bo. sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11550 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 August 2009 - 07:46 PM

Nažrla bi se čokolade in slanih Bake rollsov do mrtvega. Pa ne smeeem, ker odkar sem v Angliji žrem k prasica. cry.gif

A se meni samo zdi, ali je zadnje čase ozračje tukaj na forumu ful napeto?
  • 0

#11551 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2009 - 07:49 PM

Ko struna. sleep.gif tongue.gif Meni se ne zdi kej posebej napeto, ampak ga tudi ne jemljem več kaj dosti resno (včasih sem ga).

Meni se tudi strašansko lušta sladkega, ubijala bi za čokolado z lešniki.
  • 0

#11552 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17132 posts

Posted 20 August 2009 - 07:53 PM

Prosim ne bi več omenjali besede čokolada, ker imam močan pbčutek, da bo v nasprotnem primeru trpela Nutela in to zelo. laugh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11553 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 20 August 2009 - 08:06 PM

QUOTE(Sinnaia @ 20. 8. 2009 - 20:46) View Post

Vsake toliko časa se mal bliska... sam pomoje ni krize... je bilo že huje biggrin.gif

ČOKOLADAAAAA!

Sm pozabila, al to pišem v spovednico al ne... no mislm da pišem, ja... se mi ne da preverit: ja no... seksa se mi.... fuŁ
  • 0

#11554 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 20 August 2009 - 08:10 PM

QUOTE(Jinadaze @ 19. 8. 2009 - 18:52) View Post

Itak nimam pojma, kaj naj naredim, pa hkrati se bojim, da bi vse uničila. sad.gif

Jaz grem v taksnem primeru s tokom. ;)

QUOTE(Sinnaia @ 20. 8. 2009 - 20:46) View Post

Pa ne smeeem, ker odkar sem v Angliji žrem k prasica. cry.gif

Sinnaia ti si se v Angliji? Sem mislila, da si ze doma. smile.gif

Meni se ne zdi, lahko pa, da sem kaj spregledala. biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11555 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 August 2009 - 08:12 PM

Sem še, sem še. In če bi bilo po moje, me sploh ne bi bilo več domov. laugh.gif Sicer se pa vrnem v nedeljo ponoči.
  • 0

#11556 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 20 August 2009 - 08:13 PM

Ah so. smile.gif Potem pa se uzivaj teh nekaj dni. ;)
  • 0

#11557 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 August 2009 - 08:23 PM

Mami me je s takim težkim srcem sploh spustila sem, zarad te gripe itd. laugh.gif
  • 0

#11558 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 August 2009 - 08:27 PM

Sinnaia, ti se sam potepaš tongue.gif smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11559 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 20 August 2009 - 10:48 PM

QUOTE(Sinnaia @ 20. 8. 2009 - 21:23) View Post

Mami me je s takim težkim srcem sploh spustila sem, zarad te gripe itd. laugh.gif

But you are still standing!! ;)
  • 0

#11560 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 21 August 2009 - 09:50 AM

Jaz imam najboljši babici na svetu. smile.gif Kak me razvajata. oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users