Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#11541 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 February 2009 - 08:56 PM

Kalypso, you're genious! ohmy.gif Meni kej takega ne bi padlo na kraj pameti. Woooooo, you made my day! Tole mi je pa res ful všeč. Moram še mini grabljice nekje staknit, lol. biggrin.gif

Btw, nisem js tebe imela na fcbku včasih?
  • 0

#11542 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 February 2009 - 08:59 PM

o babe, ve niste normalne lol1.gif jz se že celo stran režim. imena od mačkov, pa google.com laugh.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 09 February 2009 - 09:36 PM

Freya, drugač so imeli te 'vrtičke' pred nedavnim v Butlersu.
  • 0

#11544 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 February 2009 - 10:31 PM

uuuuuu, a kaj veš po koliko? kje je butlers? oops.gif
  • 0

#11545 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 February 2009 - 10:43 PM

Moja teta (veš una mlada, ki smo ble do 6h zjutraj zunaj takrat, ko sm bla v Srbiji, ki sem ti pravla) ima to v sobi, to je ful dobro, jaz bi se skozi s tem igrala, prav pomiri te. Ampak po pol ure postajaš vedno bolj jezen, ker ti NIKAKOR ne uspe narediti ravnih črt. Vsaj jaz. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11546 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 February 2009 - 10:45 PM

QUOTE(Freya_ @ 9. 2. 2009 - 20:56) View Post

Moram še mini grabljice nekje staknit, lol. biggrin.gif

Otroška trgovina z igračami. Sm tud že lesene vidla.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11547 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 09 February 2009 - 11:42 PM

Koliko lahko največ zaslužiš v letu 2009 da ti ni treba plačat dohodnine??
(študentsko delo)
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#11548 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 09 February 2009 - 11:56 PM

Mislim, da 3000 ali 3500€
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11549 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 February 2009 - 10:25 AM

Nujno bi rabila instrumental ali karaoke verzijo komada Alone ( Celine Dion, lohk pa tut ta starejšo verzijo). A ima slučajno katera, da bi mi poslala, prosim prosim čimprej?
  • 0

#11550 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 10 February 2009 - 11:01 AM

kristy če te pa starši nimajo več nevem kje že prijavljeno pa lahko zaslužiš nekaj čez 6000€. Na študencu se pozanimaj za natančnejše informacije wink.gif

http://www.studentsk...a-vprasanja#8-1
Lahko se ti pa tukaj nekaj stvari prebereš smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 10 February 2009 - 11:46 AM

Freya, Butlers je v Ljubljani v Supernovi, tam nekje nasproti Promoda, približno. Cene se pa res ne spomnim. smile.gif
  • 0

#11552 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 February 2009 - 12:17 PM

kje bi lahko potegnla uno staro igrco hugo? na netu je sam ena k zbira diamante.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#11553 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 February 2009 - 03:43 PM

Torej, jaz moram naredit za angleščino nek projekt/presentation in imam na razpolago dve temi:

a ) Your Best Ideas for Europe

Europe is changing, thanks to your ideas.
If you have something to say, now’s your chance!
Tell other students what you think could change the future of Europe for the better, and how.

b ) Promoting Slovenia
Kako bi promovirali skulturno raznolikost in naravna bogatstva, da bi bila Slovenija bolj prepoznavna v svetu in kako bi privabili turiste, ampak na nek svoj način. Mora bit kao ful izvirno or sth. rolleyes.gif

Sama se sicer nagibam k možnosti B, ampak se mi res ne sanja, kaj bi lahko nardila. Te promotion zadeve so vse narejene po istem kopitu in so vse bedne, jaz pa nisem neka glavca pri tem, tako da vas res prosim za ideje, če ima kdo kako. idea.gif

Ponižno hvala.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11554 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 10 February 2009 - 05:11 PM

Kje bi se dalo kupiti tiste poster-je ka je gor morje, živali... Vem, da jih imajo v obiju ampak je izbira ful majhna. A kdo ve še za kako trgovino?
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#11555 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 February 2009 - 05:17 PM

Coco, glede na to da je PES manifestu za 2009 naslov 'Change for Europe', lol, ti lahko pošljem pol, samo spomni me. Mogoče dobiš kako idejo.
  • 0

#11556 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2009 - 09:40 AM

Imam eno vprašanje: torej, sem na antibiotikih, a se počutim normalno. Pit jih moram do nedelje in bom seveda vse spila.

Danes sem pa že hotela it delati popoldan, pa me je zdaj klicala šefica, naj ne grem ŠE, da mi lahko ostanejo poškodbe na srcu. hmm.gif

Imam (oz. imela sem pa gnojno angino). Ali naj grem delat?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11557 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26377 posts

Posted 11 February 2009 - 09:53 AM

no ti bom še tle odgovorila: NE, ker lahko res fašeš poškodbe srca, artritis, poškodbe ledvic.... MIRUJ pa dej mir biggrin.gif
  • 0

#11558 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 February 2009 - 09:57 AM

Damn. down.gif

Sem upala, da boš ti odgovorila, ti zaupam kot zdravniku. thumbup.gif

Ow keeej, bom še doma, ampak v petek pa grem na bowling. OK, samo gledat če ne bom še ok, samo opazovat. smile.gif

thanks.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#11559 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26377 posts

Posted 11 February 2009 - 10:08 AM

Hahaha si ti smešna smile.gif
Sej vem, da ti je bedno doma (meni tudi - še posebej zaradi tega, ker ne morem niti za mizo sedet in diplome pisat) ampak je res pomembno, da se pozdraviš do konca (in tudi vse antibiotike poješ do konca, ker drugače bakterije postanejo rezistentne na ta antibiotik in ti naslednjič lahko ne bo prijel).

Mene pa zanima če katera že pozna primawall.com? Meni so ful lušne stvari samo malo drage se mi zdijo. Fant mi lahko tole v službi naredi veliko ceneje. Razmišljam pač za kasneje, ko bova farbala stanovanje - za popestritev smile.gif
  • 0

#11560 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 February 2009 - 10:15 AM

I love penicilin. worthy1.gif

Antibiotike bom vse pojedla, to vem, da je potrebno, ker sem enkrat na faxu mela gnojno angino pa nisem spila vseh, pa se mi je čez en teden ponovilo. cry.gif No, sem skenslala za danes, grem čistit naprej dnevno - nič bat, se nič ne naprezam, samo liste prelagam iz enega kupa na drugi in vzdihujem. laugh.gif

tašika, hvala tudi tebi.

Aja, te strani ne poznam. whistling.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users