Spovednica
Posted 16 August 2009 - 09:10 PM
After all this time?
Always.
Posted 16 August 2009 - 09:13 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 August 2009 - 09:19 PM
Saj te ne bi rada strašila, ampak ljudje so včeraj bežali stran od naju, hahaha, ne vem ali je bilo za to krivo moje kričanje: silovanje, ali Adriane, ki je z vihtenjem svoje glave knockoutirala dva 150 kilaša, res ne vem.
Da da, 1800, saj ni take panike, le včasih me na prizorišče ne spustijo z vozičkom.
Posted 16 August 2009 - 10:49 PM
Coco, sam tok da ti sporočim da sem dobila slikice, fuuul hitro (v sredo pop. sem naročila, v petek zjutraj so bile že pri meni
Sej zato me je zanimalo, ker imam kar nekaj slik malo slabše kvalitete (jaz ne znam fotkat + aparat nekaj zajebava), pa ne vem kaj bi s tem. Ah, tisti stari fotoaparati na film so bli zakon.
Pablo Picasso
Posted 16 August 2009 - 11:09 PM
No, in Butalec ne bi bil klen Butalec, če ne bi hodil v koraku s časom. Pa se je izglasovalo da je pa Marjan eno tako pristno slovensko ime, ki si zasluži da se ga čuje v deveto vas in po celem svetu. In še dandanes odmeva njega ponosni zven iz ovlaženih grl junaških pivcev.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 August 2009 - 12:10 AM
Posted 17 August 2009 - 10:42 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 August 2009 - 10:57 AM
Na kurac mi grejo vsi zdravniki po vrsti, ker nevem jim dol visi za paciente.
Zadnjič ko sem bila tak zatečena, da sem imela JAPONKE?! komaj nategnjene na noge, mi reče da že nimam zatečenih nog, iz materinske knjižice ni znala ženska razbrat, da sem se zredila za 4kg, kljub mojemu več minutnemu pojasnilu. Takoj za tem pa mi reče, da če zredim za 3-4kg, da moram nujno nazaj
Mi nardijo tisti hitri test proteinov in pokaže pozitivno, pa reče ženska, da najbrž narobe kaže?!
In mi dajo napotnico za laboratorij, danes (PO ENEM TEDNU?!?!!) dobim domov zgolj izvid (imam tako proteine kot ful povišane levkocite, kot polno bakterij) in napotnico za še en urin?! Brez kakšnega pojasnila, in še to za nek kurčev zdravstveni dom, ki se mi niti ne sanja kje je. Pa naj grejo v rit.
Posted 17 August 2009 - 12:15 PM
After all this time?
Always.
Posted 17 August 2009 - 12:27 PM
Kdaj maš rok? Spetembra, ne?
Kinky, Adriane, faus sem vama, ocitno sta preziveli res nor vikend.
1800
Zadnjič smo bli pri enem od D, kjer je on kot gostitelj ravno točil pijačo svojemu kolegu, ki sem ga takrat prvič vidla. Mu ta kolega reče: "Maji ne boš dotočil?" D nazaj:"Ne nuca ona tega. Je že brez dovolj v elementu." (ne morem se še odločit, keri smajli je tu bolj primeren
Kak bi blo fajn, da mi enkrat za spremembo ne bi blo potrebno spiti vse, kar mi pride pod roke in sprejeti vsakega dima, ki se mi poda.
Planetka, Volga se ma v bistvu VEDNO fajn, le ljudje okoli nje jo čudno gledajo
Joj, ena stvar mi tak ne gre iz glave
Škoda, da je tak mlad. Na bivšega me spomne v določenih pogledih. Isti žar mata v očeh.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 17 August 2009 - 12:33 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 August 2009 - 12:39 PM
Posted 17 August 2009 - 12:54 PM
Braunkopf, ta razlaga je za v okvir
Ej, bolj berem manj mi je jasno. O cem vidve to?
Na kurac mi grejo vsi zdravniki po vrsti, ker nevem jim dol visi za paciente.
Zadnjič ko sem bila tak zatečena, da sem imela JAPONKE?! komaj nategnjene na noge, mi reče da že nimam zatečenih nog, iz materinske knjižice ni znala ženska razbrat, da sem se zredila za 4kg, kljub mojemu več minutnemu pojasnilu. Takoj za tem pa mi reče, da če zredim za 3-4kg, da moram nujno nazaj
Mi nardijo tisti hitri test proteinov in pokaže pozitivno, pa reče ženska, da najbrž narobe kaže?!
In mi dajo napotnico za laboratorij, danes (PO ENEM TEDNU?!?!!) dobim domov zgolj izvid (imam tako proteine kot ful povišane levkocite, kot polno bakterij) in napotnico za še en urin?! Brez kakšnega pojasnila, in še to za nek kurčev zdravstveni dom, ki se mi niti ne sanja kje je. Pa naj grejo v rit.
Eli groza!
Na FB sem prijavljena pod Volga Malek in se zajebavamo, da je Volga moj alter ego ter krivec za vse pizdarije. Pride pa na plano...izredno hitro...
Zadnjič smo bli pri enem od D, kjer je on kot gostitelj ravno točil pijačo svojemu kolegu, ki sem ga takrat prvič vidla. Mu ta kolega reče: "Maji ne boš dotočil?" D nazaj:"Ne nuca ona tega. Je že brez dovolj v elementu." (ne morem se še odločit, keri smajli je tu bolj primeren
Kak bi blo fajn, da mi enkrat za spremembo ne bi blo potrebno spiti vse, kar mi pride pod roke in sprejeti vsakega dima, ki se mi poda.
Planetka, Volga se ma v bistvu VEDNO fajn, le ljudje okoli nje jo čudno gledajo
Adriane hvala za obsirno razlago!
S prijateljico sva se v soboto rahlo napili in jih potem seveda poslusali vsaka od svojega deca, ce morava sprazniti vse flase, ki se znajdejo pred nama. Tu bi tudi bila primerna ali
Jaz imam tudi več osebnosti, začne se z Iris, potem Ines, Ingrid, na koncu pa Nicky = Volga.
Haha Iris Ines Ingrid Nicky.
Posted 17 August 2009 - 01:29 PM
Posted 17 August 2009 - 01:46 PM
Posted 17 August 2009 - 02:03 PM
Tole da si po ene tednu dobila na dom izvid je popolnoma normalno, pač standarden postopek in standardna doba. Plus da pri izvidih ni nikdar pojasnil zraven - izvidi so ubistvu namenjeni temu, da jih ti po prejemu prineseš do osebnega zdravnika in ti on tam razloži za kaj se gre. Ne morejo pa izvide kar direkt pošiljat zdravnikom, ker pač pripadajo tebi a ne.
vuelvo a vos,
Posted 17 August 2009 - 02:31 PM
Ko sestra dobi izvid ga vloži v tvoj karton in ti greš potem z vsemi izvidi skupaj not v ordinacijo.
Posted 17 August 2009 - 02:47 PM
Tole da si po ene tednu dobila na dom izvid je popolnoma normalno, pač standarden postopek in standardna doba. Plus da pri izvidih ni nikdar pojasnil zraven - izvidi so ubistvu namenjeni temu, da jih ti po prejemu prineseš do osebnega zdravnika in ti on tam razloži za kaj se gre. Ne morejo pa izvide kar direkt pošiljat zdravnikom, ker pač pripadajo tebi a ne.
Oprosti ampak ni res, to sem jaz dobila od ginekologinje, saj sem napisala, da je napotnica zraven. Izvid za urin pa ne traja 1 teden, ampak je čez največ 2 uri fertik še v našem zdravstvenem domu, kaj šele v bolnišnici. Gre mi na živce njihov odnos. To da jaz hodim v bolnišnico na oddelek za rizično, zdaj pa dobim napotnico za nek kurčev zdravstveni dom, brez pojasnila, boknedaj da bi me poklicali, pa povedali zakaj gre.
Posted 17 August 2009 - 03:20 PM
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users