Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11461 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18647 posts

Posted 16 August 2009 - 09:10 PM

Coco, sam tok da ti sporočim da sem dobila slikice, fuuul hitro (v sredo pop. sem naročila, v petek zjutraj so bile že pri meni smile.gif ), pa ful so lepe. Samo sem dajala razvijat tut ene, ki so bile slabe kvalitete, pa je potem posledično tut mal grša slika izpadla, ampak nič groznega. Bom še naročala pri njih smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11462 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17512 posts

Posted 16 August 2009 - 09:13 PM

Kdo za hudiča je ta Marjan???!!! Jaz to že celo poletje poslušam po koncertih k se kšn k branjevka dere al pa se jih zbere 5 in kličejo tega Marjana blink.gif Nacionalni šport.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11463 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 August 2009 - 09:19 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 8. 2009 - 21:37) View Post

Saj te ne bi rada strašila, ampak ljudje so včeraj bežali stran od naju, hahaha, ne vem ali je bilo za to krivo moje kričanje: silovanje, ali Adriane, ki je z vihtenjem svoje glave knockoutirala dva 150 kilaša, res ne vem.

Da da, 1800, saj ni take panike, le včasih me na prizorišče ne spustijo z vozičkom. lol1.gif

lol1.gif Carici sta!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11464 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27588 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 August 2009 - 10:49 PM

QUOTE(Nincha @ 16. 8. 2009 - 22:10) View Post

Coco, sam tok da ti sporočim da sem dobila slikice, fuuul hitro (v sredo pop. sem naročila, v petek zjutraj so bile že pri meni smile.gif ), pa ful so lepe. Samo sem dajala razvijat tut ene, ki so bile slabe kvalitete, pa je potem posledično tut mal grša slika izpadla, ampak nič groznega. Bom še naročala pri njih smile.gif

Sej zato me je zanimalo, ker imam kar nekaj slik malo slabše kvalitete (jaz ne znam fotkat + aparat nekaj zajebava), pa ne vem kaj bi s tem. Ah, tisti stari fotoaparati na film so bli zakon.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11465 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 August 2009 - 11:09 PM

Ratty, Marjan je ena fora, taka brezvezna, but funny. Sicer se je (kolikor jaz vem to mitologijo) vse začelo pred leti na Wacken OA v Nemčiji, kjer se je bojda zgubila ena punca Helga in jo je fant po celem festivalu klical. In seveda se mu je pridružila vojska hrabnosrčnih, širokopgrudnih in predvsem vinjenih obiskovalcev, pa je "Helga" kmalu presegla epske razsežnosti (za primer - tole helgico sem jaz slišala že vsepovsod po tujini).
No, in Butalec ne bi bil klen Butalec, če ne bi hodil v koraku s časom. Pa se je izglasovalo da je pa Marjan eno tako pristno slovensko ime, ki si zasluži da se ga čuje v deveto vas in po celem svetu. In še dandanes odmeva njega ponosni zven iz ovlaženih grl junaških pivcev. sleep.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11466 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 August 2009 - 12:10 AM

Aaaaa, iztrebila bom komarje!!!! Fentala sem danes že ene 3 in še kaaaar letajo tu okrog kompa, kaj bo šele ko grem spat, bićez, ta Raid sploh nima efekta cry.gif
  • 0

#11467 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17512 posts

Posted 17 August 2009 - 10:42 AM

Braunkopf, ta razlaga je za v okvir cool.gif Hvala!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11468 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 17 August 2009 - 10:57 AM

Na kurac mi grejo vsi zdravniki po vrsti, ker nevem jim dol visi za paciente.
Zadnjič ko sem bila tak zatečena, da sem imela JAPONKE?! komaj nategnjene na noge, mi reče da že nimam zatečenih nog, iz materinske knjižice ni znala ženska razbrat, da sem se zredila za 4kg, kljub mojemu več minutnemu pojasnilu. Takoj za tem pa mi reče, da če zredim za 3-4kg, da moram nujno nazaj blink.gif Halo?!
Mi nardijo tisti hitri test proteinov in pokaže pozitivno, pa reče ženska, da najbrž narobe kaže?!
In mi dajo napotnico za laboratorij, danes (PO ENEM TEDNU?!?!!) dobim domov zgolj izvid (imam tako proteine kot ful povišane levkocite, kot polno bakterij) in napotnico za še en urin?! Brez kakšnega pojasnila, in še to za nek kurčev zdravstveni dom, ki se mi niti ne sanja kje je. Pa naj grejo v rit.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11469 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 17 August 2009 - 12:01 PM

QUOTE(Kalypso @ 15. 8. 2009 - 17:06) View Post

Jaz bi rekla, da je Medo oz. Medika muc.

Ja, naš muc oziroma po novem mucika. laugh.gif

• 0

#11470 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18647 posts

Posted 17 August 2009 - 12:15 PM

Prej sem pojedla en sendvič, in sem se tok nažrla da me fejst trebuh boli. Čez eno uro pa še kosilo, juhu biggrin.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#11471 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 August 2009 - 12:27 PM

Kaj pa to vse pomeni Eli? Ti proteini & stuff? ermm.gif
Kdaj maš rok? Spetembra, ne?

QUOTE(_Planet_ @ 16. 8. 2009 - 17:45) View Post

Kinky, Adriane, faus sem vama, ocitno sta preziveli res nor vikend. thumbup.gif Zgodbo o Volgi bi pa rada enkrat slisala. smile.gif Ko Maja poje banano... ? laugh.gif

1800 ohmy.gif Ne se hecat. biggrin.gif
Na FB sem prijavljena pod Volga Malek in se zajebavamo, da je Volga moj alter ego ter krivec za vse pizdarije. Pride pa na plano...izredno hitro...
Zadnjič smo bli pri enem od D, kjer je on kot gostitelj ravno točil pijačo svojemu kolegu, ki sem ga takrat prvič vidla. Mu ta kolega reče: "Maji ne boš dotočil?" D nazaj:"Ne nuca ona tega. Je že brez dovolj v elementu." (ne morem se še odločit, keri smajli je tu bolj primeren cry.gif ali laugh.gif)

Kak bi blo fajn, da mi enkrat za spremembo ne bi blo potrebno spiti vse, kar mi pride pod roke in sprejeti vsakega dima, ki se mi poda. wacko.gif

Planetka, Volga se ma v bistvu VEDNO fajn, le ljudje okoli nje jo čudno gledajo down.gif

Joj, ena stvar mi tak ne gre iz glave ermm.gif Je pa res, da se že dooolgo nisem tak ujela kot sem se z njim in mi je blo v bistvu super fino fajn, le... Eh, fuck it! down.gif
Škoda, da je tak mlad. Na bivšega me spomne v določenih pogledih. Isti žar mata v očeh. IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11472 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2009 - 12:33 PM

Jaz imam tudi več osebnosti, začne se z Iris, potem Ines, Ingrid, na koncu pa Nicky = Volga. cool1.gif butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11473 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 17 August 2009 - 12:39 PM

[b]Adriane[/b], nimam preveč pojma. Sam vem, da se s tem ni za špilat, sploh če zatekaš tolko kot jaz. V glavnem voda mi zastaja. Pol pa še bakterije, najbrž mam spet kakšni uroinfekt in zdaj bom čakala 1 mesec, da se bo kdo spomnil dat antibiotike.
  • 0

#11474 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 17 August 2009 - 12:54 PM

QUOTE(Podgana @ 17. 8. 2009 - 11:42) View Post

Braunkopf, ta razlaga je za v okvir cool.gif Hvala!

Ej, bolj berem manj mi je jasno. O cem vidve to? biggrin.gif

QUOTE(Eli @ 17. 8. 2009 - 11:57) View Post

Na kurac mi grejo vsi zdravniki po vrsti, ker nevem jim dol visi za paciente.
Zadnjič ko sem bila tak zatečena, da sem imela JAPONKE?! komaj nategnjene na noge, mi reče da že nimam zatečenih nog, iz materinske knjižice ni znala ženska razbrat, da sem se zredila za 4kg, kljub mojemu več minutnemu pojasnilu. Takoj za tem pa mi reče, da če zredim za 3-4kg, da moram nujno nazaj blink.gif Halo?!
Mi nardijo tisti hitri test proteinov in pokaže pozitivno, pa reče ženska, da najbrž narobe kaže?!
In mi dajo napotnico za laboratorij, danes (PO ENEM TEDNU?!?!!) dobim domov zgolj izvid (imam tako proteine kot ful povišane levkocite, kot polno bakterij) in napotnico za še en urin?! Brez kakšnega pojasnila, in še to za nek kurčev zdravstveni dom, ki se mi niti ne sanja kje je. Pa naj grejo v rit.

Eli groza! cry1.gif Mene je zdravnikov in njihovega jebivetrskega odnosa ter nesposobnosti tako strah, da ne vem kaj bom, ce bo kdaj kaj narobe z mano in bom morala poiskati "strokovno pomoc". Upam, da bo s teboj vse v redu, edina stvar, ki ti jo lahko iz lastnih izkusenj priporocim je - pazi sama nase, sama raziskuj in se izobrazuj in zahtevaj pri zdravniku tisto, kar ti gre. Vem, da vzame veliko casa, vem, da ni lahko, ampak zal ni druge. down.gif

QUOTE(Adriane @ 17. 8. 2009 - 13:27) View Post

Na FB sem prijavljena pod Volga Malek in se zajebavamo, da je Volga moj alter ego ter krivec za vse pizdarije. Pride pa na plano...izredno hitro...
Zadnjič smo bli pri enem od D, kjer je on kot gostitelj ravno točil pijačo svojemu kolegu, ki sem ga takrat prvič vidla. Mu ta kolega reče: "Maji ne boš dotočil?" D nazaj:"Ne nuca ona tega. Je že brez dovolj v elementu." (ne morem se še odločit, keri smajli je tu bolj primeren cry.gif ali laugh.gif)

Kak bi blo fajn, da mi enkrat za spremembo ne bi blo potrebno spiti vse, kar mi pride pod roke in sprejeti vsakega dima, ki se mi poda. wacko.gif

Planetka, Volga se ma v bistvu VEDNO fajn, le ljudje okoli nje jo čudno gledajo down.gif

Adriane hvala za obsirno razlago! ;) Mislim, da je v vsakem od nas nekaj Volge le, da ji eni ne pustijo na plano. Ampak je treba, ker, kot pojejo U2 - I'll go crazy if I don't go crazy tonight! ;)
S prijateljico sva se v soboto rahlo napili in jih potem seveda poslusali vsaka od svojega deca, ce morava sprazniti vse flase, ki se znajdejo pred nama. Tu bi tudi bila primerna ali laugh.gif ali cry.gif. smile.gif Njej se je potem sicer skoraj zgodil incident, ko zelodec rece "everybody out, nooo not that way the way you came in", ampak na sreco je uspela prej zakomirati in je slo mimo. smile.gif

QUOTE(Kinky @ 17. 8. 2009 - 13:33) View Post

Jaz imam tudi več osebnosti, začne se z Iris, potem Ines, Ingrid, na koncu pa Nicky = Volga. cool1.gif butl.gif

Haha Iris Ines Ingrid Nicky. smile.gif Jaz pa ponavadi na hitro pridem iz Barbare v "Kdo bo meni reku svinjaaaaa?!?!". laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11475 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 17 August 2009 - 01:29 PM

fotr me je vprašal, če me ni nič sram zarad faksa cry.gif
  • 0

#11476 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 17 August 2009 - 01:46 PM

Mah, kdaj mi ne paše nekoga met ful rada, ker sem pol žalostna, če gre sad.gif . Spet, joooj cry.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11477 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 August 2009 - 02:03 PM

QUOTE(Eli @ 17. 8. 2009 - 11:57) View Post

Tole da si po ene tednu dobila na dom izvid je popolnoma normalno, pač standarden postopek in standardna doba. Plus da pri izvidih ni nikdar pojasnil zraven - izvidi so ubistvu namenjeni temu, da jih ti po prejemu prineseš do osebnega zdravnika in ti on tam razloži za kaj se gre. Ne morejo pa izvide kar direkt pošiljat zdravnikom, ker pač pripadajo tebi a ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#11478 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 17 August 2009 - 02:31 PM

Pri nas izvid pošljejo direktno k zdravniku. Zdravnik itak ve, čez koliko časa bodo izvidi (pri nas ponavadi naslednji dan, če je kakšen poseben test pa čez 1 teden) in te takrat naroči na kontrolo.
Ko sestra dobi izvid ga vloži v tvoj karton in ti greš potem z vsemi izvidi skupaj not v ordinacijo.
  • 0

#11479 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 17 August 2009 - 02:47 PM

QUOTE(Braunkopf @ 17. 8. 2009 - 14:03) View Post

Tole da si po ene tednu dobila na dom izvid je popolnoma normalno, pač standarden postopek in standardna doba. Plus da pri izvidih ni nikdar pojasnil zraven - izvidi so ubistvu namenjeni temu, da jih ti po prejemu prineseš do osebnega zdravnika in ti on tam razloži za kaj se gre. Ne morejo pa izvide kar direkt pošiljat zdravnikom, ker pač pripadajo tebi a ne.

Oprosti ampak ni res, to sem jaz dobila od ginekologinje, saj sem napisala, da je napotnica zraven. Izvid za urin pa ne traja 1 teden, ampak je čez največ 2 uri fertik še v našem zdravstvenem domu, kaj šele v bolnišnici. Gre mi na živce njihov odnos. To da jaz hodim v bolnišnico na oddelek za rizično, zdaj pa dobim napotnico za nek kurčev zdravstveni dom, brez pojasnila, boknedaj da bi me poklicali, pa povedali zakaj gre.
  • 0

#11480 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 August 2009 - 03:20 PM

Ok, ne vem kako je s temi nosečniškimi zadevami, samo opisan postopek se mi je pač zdel čisto normalen. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users