Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11441 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27588 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 August 2009 - 06:19 PM

^ Jaz tudi. laugh.gif

Pa ful sem zmedena. Hahahaha. blush2.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#11442 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 16 August 2009 - 11:11 AM

Čas mineva ko šus, jaz pa se še nisem začela učt za najbolj obsežen izpit na faksu. oops.gif Bom ška najprej delat kar tistega manj obsežnega, ampak žal bolj zoprnega.
  • 0

#11443 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17132 posts

Posted 16 August 2009 - 12:16 PM

Keri izpit je ta najobsežnejši?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11444 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 16 August 2009 - 12:30 PM

No, ne vem, če je ravno najobsežnejši v vseh 4h letih, zagotovo pa je najobsežnejši v 4. letniku. Zg. Evrope po 1918. Morš znat vse od ruske revolucije pa vse do padca berlinskega zidu. Sliši se malo, ampak je toliko vsega, od kolaboracije, do poteka vojne, konferenc, hladne vojne... Saj je še kar zanimivo, ampak problem se je zraven spravit.
  • 0

#11445 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 August 2009 - 01:17 PM

KINKY ZA PREDSEDNIKA!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11446 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 August 2009 - 01:21 PM

^^

hooray.gif (what happened?) smile.gif

QUOTE(Kalypso @ 15. 8. 2009 - 18:06) View Post

Pa blazno mi gre na živce, ko mi gnjavijo za zapiske. down.gif Kot da sem edina, ki jih imam. Tak sem jim dobra la za zapiske. down.gif Celi mesec sem bila doma, se ni nihče spomnil na mene, a zdaj ko se bodo počais spet začeli izpiti pa me že vsi kličejo. Hvala lepa za take. Ne bom se več oglašala na telefon, pa mi dol visi, če bom zaradi tega izpadla hoch.

Bravo Kalypso! Te podpiram! I know how you feel, samo ne popustiti!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11447 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32700 posts

Posted 16 August 2009 - 02:50 PM

^ men gre isto na živce, ko folk ne zna napisat ene seminarske ali se začet učit za izpit, ne da prekliče okrog 5 ljudi, kaj in kako naj se loti, kje dobi gradivo...mislim, haloooo??? Prostovoljno si se odločila za šolo, zdej pa se nehi šlepat okrog in pit energijo drugim rolleyes.gif
  • 0

#11448 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 August 2009 - 02:59 PM

Tocno tako M! Zal je danes tega vedno vec tako v soli kot tudi v sluzbi. Meni se zacne kar trgat, ko zacutim, da bi me nekdo rad na taksen nacin izkoristil, za kozlat! Delaj, kar hoces, ampak ne preko mojega hrbta!
  • 0

#11449 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17132 posts

Posted 16 August 2009 - 03:07 PM

Jezna sem sama na sebe. Ko sm začela delat sm si oblubla, da bom konc mesca zaslužek dala na posebn račun, ne pa ga mela na kartici, da bom kaj našparala. In po pol leta sem seveda našparala kolko. Natanko nula. In ko mi na klik servisu pokaže kolko sem skupno zaslužla in ugotovim, da ni nič kaj od tistega denarja ostalo,mkr ga seveda nism dala na posebaj račun, bi se najraje ugriznla v rit! mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11450 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 August 2009 - 04:10 PM

QUOTE(Adriane @ 16. 8. 2009 - 14:17) View Post

KINKY ZA PREDSEDNIKA!!

laugh.gif

Naslednje leto greš z nami za 3 dni. sleep.gif

Moja spoved: jaz sem živi dokaz, da človek lahko 3 dni preživi skoraj brez hrane. laugh.gif

Drugače pa NORO NORO NORO, polno smeha, novih poznanstev, res NOR vikend. w00t2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11451 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 August 2009 - 04:11 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 8. 2009 - 14:21) View Post

^^

hooray.gif (what happened?) smile.gif
Bravo Kalypso! Te podpiram! I know how you feel, samo ne popustiti!

Za par ur smo se odpravili s kolegi na PAO in nam je zrihtala zapestnice za koncert + prenašala celi čas. Joj, zakon zakon je blo, samo Volgo je spet nekdo spustil z vrvice. ninja.gif

Zdaj grem po odpustke za vse celi vikend nazaj. Oz. ne zdaj. Po fuzbalu, da ne bom rabla 2x hodit ninja.gif

"D" je najlepša črka v abecedi! laugh.gif

Edit: 3 dni? Si nora!! Saj pa vidiš, da se mi meša že, če sem samo par ur tam. ninja.gif No, ne meni. Volgi. Maja je ostala doma closedeyes.gif
Kaki brez hrane? Saj pa pivo je tekoči kruh laugh.gif

Glavno, da si se celo noč drla "silovanje, silovanje!!" lol1.gif
Jojojoj, nekdo bi nas moral snemat laugh.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#11452 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 August 2009 - 04:20 PM

Silovanje!!! ph34r.gif lol1.gif

Ja, tekoči kruh, ja, ko smo se odpravili domov, sem hotela I. predlagati, naj me kar na Vojnik pelje, grem na en detox. dry.gif laugh.gif

Bog nima rad mojih notranjih organov. Metal je naporen šport.

Aja, mogoče ima tudi alkohol nekaj pri tem. Drugače pa vse skupaj res čista 10ka, vključno z Volgo. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#11453 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 16 August 2009 - 04:22 PM

Slabo se počutim. P ma rojstni dan, čez nekaj ur bo domov prišel, pa je rekel, da ma njegov najboljši prjatu po dolgem času končno čas in gre k njemu. Meni take stvari niso najljubše, sem mu že rekla, pa je reku, da noče postat tko kot on, k nima nč več časa. Sta s punco že eno leto skupaj. Mah, sej ga razumem, en dan tud zame gor-dol, samo pričakujem, da mu bom (sem mu) jst v približno enaki meri kot ta prijatelj. Je šu pa prejšnjič z mano psa ven peljat od ene punce smile.gif . Nimam še darila zanj, nimam idej in tud to me duši. Počutm se utesnjeno, ker mami ni in sestra je včeraj prišla, pa se še nisva konkretno vidli. Sam neki na hit včer. Druga sestra s familijo se je odselila in je tok prazno cry.gif . Prjatlce cele počitnce ni; pršla je za celih 4 dni cry.gif . Kakšne sošolke so tok delč doma, da se skor ne mormo vidt. Jezne bojo name, če nom nardila letnika, jst sama nase bom jezna, razočarala bom vse po vrst, pa mi je še kr vseen. Tok ne vidm smisla trenutno cry.gif . TOK sem zabluzila. Ne morm verjet. Pa če bi sam v šoli, pismo. Sem pa še na osebnem področju.Če bi blo seldnje letos boljše, bi tud šolo spacala najbrž. Tko pa nimam nobene volje. Ampak mi tok ni vseen za to. Skoz bi se lahko sam jokala. Ah ja. Mogoče grem zdele do sestre s kolesom mal na obisk na hit, potem pa s psom ven, če bo lastnica doma. Tud fajn punca. Ah ja. Pa orkester je v kurcu in nč ne igram violine že par mescev. Mah, zluftat se morm. Sej, k bom sama na kolesu, bo ok.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11454 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 August 2009 - 04:25 PM

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! \m/

So te dečki pohvalili, kak si kjul in kar težko verjeli, da si rojena v 1800. Po izgledu in obnašanju ˇ-ˇ

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#11455 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 16 August 2009 - 04:45 PM

Kinky, Adriane, faus sem vama, ocitno sta preziveli res nor vikend. thumbup.gif Zgodbo o Volgi bi pa rada enkrat slisala. smile.gif Ko Maja poje banano... ? laugh.gif

1800 ohmy.gif Ne se hecat. biggrin.gif

• 0

#11456 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29973 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 August 2009 - 05:29 PM

B. pohvalu zos, se zdej nosim k utrgana. sleep.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11457 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 August 2009 - 08:37 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 8. 2009 - 17:45) View Post

Kinky, Adriane, faus sem vama, ocitno sta preziveli res nor vikend. thumbup.gif Zgodbo o Volgi bi pa rada enkrat slisala. smile.gif Ko Maja poje banano... ? laugh.gif

1800 ohmy.gif Ne se hecat. biggrin.gif

Saj te ne bi rada strašila, ampak ljudje so včeraj bežali stran od naju, hahaha, ne vem ali je bilo za to krivo moje kričanje: silovanje, ali Adriane, ki je z vihtenjem svoje glave knockoutirala dva 150 kilaša, res ne vem.

Da da, 1800, saj ni take panike, le včasih me na prizorišče ne spustijo z vozičkom. lol1.gif

Imam FaceBook ljubimca. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#11458 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27588 posts

Posted 16 August 2009 - 08:50 PM

OMG, SILOVANJE! To je moja fora, še iz otroštva (sploh nisem vedla, kaj to pravzaprav pomeni, pa sem se drla, ker sem čula v filmu Mi nismo anđeli - film mojega otroštva, lol). laugh.gif Še zdaj ko hodim po ulici s prijateljco, pa me kaj gnjavi pa objema al pa se pričkamo, se začnem dret SILOVAAAANJE in me pusti pri miru, ker jo je sram, ko ljudje gledajo, hahaha.
  • 0
Pablo Picasso

#11459 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 August 2009 - 08:52 PM

Coco, ti si naša, kdaj gremo skupaj se dret: SILOVAAAAAAAANJEEEEEEEEE??? laugh.gif laugh.gif
  • 0

#11460 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27588 posts

Posted 16 August 2009 - 08:54 PM

Kadarkoli. cool.gif
  • 0
Pablo Picasso