Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36395 replies to this topic

#11421 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26417 posts

Posted 02 February 2009 - 12:18 PM

vprašanje: na ric sem poslala vlogo, da mi pošljejo maturitetne pole (priporočeno) v začetku januarja. kdaj ~ lahko pričakujem kakšen odgovor?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#11422 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6834 posts

Posted 02 February 2009 - 01:53 PM

Sonchika, hvala wink.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11423 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 February 2009 - 07:49 PM

Kdaj končajo razprodaje?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 02 February 2009 - 08:34 PM

Mislim,da ni fiksnega datuma smile.gif.
  • 0

#11425 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 February 2009 - 08:45 PM

Hvala. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#11426 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 February 2009 - 08:49 PM

Stvari, ki jih pri razprodajah znižajo, če se ne motim, ponavadi tako ali tako kar ostanejo znižane, dokler jih pač ne prodajo. Mogoče se motim, ampak marsikje mislim,da je tako.
  • 0

#11427 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18894 posts

Posted 03 February 2009 - 02:51 PM

Ja, znižajo pa še za kak % procent...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#11428 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2009 - 03:53 PM

QUOTE(crna @ 2. 2. 2009 - 2:15) View Post

Kje bi dobila "injekcijo" za nanašanje kane?

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11429 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 February 2009 - 07:52 PM

Am, mam več vprašanj, pa bom kr vse tle dala, ker se mi res ne da različnih tem iskat oops.gif

- Že kakšen teden me GROZNO boli koleno, Vem, da bi mogla k zdravniku, ampak vseeno, a kdo pozna kakšno alternativo, karkoli, da bi pomagalo, da ne bi blo treba k zdravniku, ker res nočem it. Ne vem sicer zakaj me boli, ampak me boli vedno, če se malo bolj zagibam. Včasih ga ne morem niti premaknit.

- Predlagajte, prosim, kakšen zanimiv par, ki bi ga lahko uporabila fant in punca za pusta. Lahko je iz zgodovine ali pa izmišljen al pa kaj podobnega. Pa da ni preveč dela (ne recimo kašen Miki Miška pa Mini biggrin.gif).

- Mi lahko ena pošlje komad od Omarja Naberja, ko ga bo katera imela , prosiim biggrin.gif

- A ma kdo kašno kočo v Kranjski gori oz. okolici + da je frej v času Planice (to ni čisto resno vprašanje, ampak pač vprašam vse, ki jih lahko biggrin.gif MOgoče se zgodi čudež oops.gif )
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#11430 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 February 2009 - 07:57 PM

Paravinder - v upoštev pride hlajenje ali gretje, mogoče kakšna glina. Meni pri izvinih in takih stvareh zelo pomaga kravje mazilo smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 03 February 2009 - 07:59 PM

Jaz sem si očitno enkrat v kolenu kakšne vezi nategnila al nevemkaj, ampak če dlje časa hodim recimo po kakšnem kalncu navzdol, me včasih začne bolet ko hudič. Meni pomaga, če si bolj na trdo povijem s povojem tik pod pogačico, da jo malo podpre. Poskusi.
  • 0

#11432 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2009 - 08:02 PM

Za pusta sta lahko Jack The Ripper in mrtva kurba. Samo umetno kri rabiš (oz. neko rdečo barvo), pa malo bolj kurbirsko se naštimaj, on se pa lahko da v neki rekelc.
No, lahko sta tudi moderna izvedba - neki mafiozo v reklcu in umorjena kurba biggrin.gif . Sopranos' style.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#11433 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26377 posts

Posted 03 February 2009 - 08:10 PM

mojmu fotru za koleno ful pomaga un kolenski trak dr. Levina (tisto k se po TVju prodaja). Dejansko gre za to, kot je že PurePoison napisala - treba je podpret pogačico.
  • 0

#11434 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 03 February 2009 - 11:21 PM

Kje v LJ je res velika izbira eksoticnih zacimb. Iscem curryeve liste, limonino travo, cebulna semena(crna in svetla),garam masala, rozno vodo,..... Baje ima hara krisna v siski neko stacuno, je to res? Sem ze neki po netu gledala pa ne najdem.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11435 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30509 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 February 2009 - 12:02 AM

Tisoč in en dar ma full Nomu začimb v plehnatih posodicah - sam majo bl mešanice kot posamezne začimbe, ne vem, če ti to kej pomaga .... mogoče te lahko tut tržnica prijetno preseneti?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11436 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 February 2009 - 12:37 PM

Imam dva telefona- simobil in mobitel. Aktivno uporabljam mobitel, na simobil pa me kliče samo fant, ker ima zastonj. No in že tko fuuuul dolg nazaj, več kot eno leto nazaj so mi poslali sporočilo, da imam blokirano sim kartico. Ker me je fant še vedno lahko klical, se nism sekirala. telefona nism nič filala itd. No in zdej par dni nazaj mi ne deluje sim več. Tko sploh ne piše da ima signal, pa ne piše na ekranu vodafone... Js mislm da mi je kartica čist čist potekla. A mi je ne? Tko za čist za skos in da če kupim simobil vrednostno kartico za 5 evrov, se mi ne bo aktivirala, ne?
  • 0

#11437 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18962 posts

Posted 04 February 2009 - 12:53 PM

A ni tko da če po treh mescih ne nafilaš nemorš več uporablat, če pa še po enem letu ne, da ti to kartico in s tem tut to številko čist skenslajo?
  • 0

After all this time?

Always.

#11438 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 February 2009 - 12:58 PM

Ja mene je fant čist normalno klical več kot eno leto. Nobenih problemov ni blo. Sam zdej pa ne vem če so mi popolnoma skenslal telefon. Zdej me klicat ne more več. Sam ne vem če bi pa aktivirala račun s ponolnim filanjem. K morm vedet, al naj kupim kartico za 5 evrov al pa novo simko
  • 0

#11439 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26377 posts

Posted 04 February 2009 - 01:05 PM

080 40 40 40 - simobil helpdesk smile.gif
Po moje si boš morala novo sim kupit.
  • 0

#11440 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 February 2009 - 01:13 PM

Sm klicala. Novo si morm kupit. biggrin.gif No vseen sm velik prišparala, kot pa če bi stalno filala telefon biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users