- črno oblekico v Zari
- marelično obleko v Vero modi
- kopalke v Hollister
- majčko/srajčko in poletne hlače v Forever 18
Me happy happy
Posted 31 May 2013 - 07:41 PM
- črno oblekico v Zari
- marelično obleko v Vero modi
- kopalke v Hollister
- majčko/srajčko in poletne hlače v Forever 18
Me happy happy
Posted 31 May 2013 - 08:07 PM
Nike Free Run 5.0
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 June 2013 - 05:56 PM
*navadno belo jopico z gumbi
Posted 03 June 2013 - 03:56 PM
ASOS kavbojke
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 June 2013 - 11:47 AM
Boš poročala, kako stojijo? Ful me mika naročit Asos kavbojke, samo pri hlačah je težje zadet pravo cifro, smz...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 June 2013 - 06:48 PM
Posted 11 June 2013 - 09:48 AM
Lisca
V barvi temna višnja
Črnega
Posted 12 June 2013 - 07:50 AM
Moške kopalke Calzedonia. (Ne najdem slike.)
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 12 June 2013 - 04:36 PM
Posted 12 June 2013 - 07:40 PM
zakon NP; jaz imam sicer malo drugačen model, ampak so mi top za prosti čas.
Posted 17 June 2013 - 07:09 PM
Sinequanone črna obleka
Calzedonia črne 20 denske žabe
C&A črn t-shirt modrc
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 June 2013 - 08:18 AM
Spodnje hlače Calzedonia.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 19 June 2013 - 08:29 AM
Kalypso...sem zihr, da si do zdaj že dobila paket... Kakšne so velikosti? Jaz sem konfekcija nekje med 38 in 40 (odvisno od modela)...in sedaj ne vem, ali bi naročila 10 ali 12
Posted 19 June 2013 - 08:51 AM
Boš poročala, kako stojijo? Ful me mika naročit Asos kavbojke, samo pri hlačah je težje zadet pravo cifro, smz...
Sem naročila 8 in so neverjetno majhne. Čisto oprijete in tako ozke v pasu, da jih ne morem zapeti (pa sicer nosim 34 ).
Posted 19 June 2013 - 11:32 AM
Kalypso...sem zihr, da si do zdaj že dobila paket... Kakšne so velikosti? Jaz sem konfekcija nekje med 38 in 40 (odvisno od modela)...in sedaj ne vem, ali bi naročila 10 ali 12
Tista moja rdeča ASOS obleka, ki sem jo naročila mi je 8 kot ulita. Sicer nosim konfekcijo 36/38. Hvalabogu da nisem naročila 10, ker bi mi bila prevelika.
Posted 19 June 2013 - 03:38 PM
Dodala bi še to, da zgornji del se mi zdi normalna velikost, spodnji del pa je precej košarast in če te je spodaj več kot zgoraj bo ok, če ne te zna obleka razširit.
H&M basics top v živo modri barvi
H&M top v temno modri barvi z vzorcem
Posted 22 June 2013 - 06:26 AM
Sandale v massu
H&M maxi skirt (črno, prosojno, spodaj je pa do sredine kolen še oprijet neprosojen del - podloga)
H&M 2 basic majčki brez rokavov, oprijeti (temno zelena, temno roza)
H&M pisana tunika
H&M 3/4 črne pajkice
0 members, 0 guests, 0 anonymous users