Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1121 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27484 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 December 2006 - 09:46 PM

Meni jih OH zmasti se mi zdi, čeprav so moji laski suhi. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1122 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 December 2006 - 10:08 PM

Oatmeal&Honey dvojček je dejansko kot nekakšno zdravilo za lase. Regenerator ne vsebuje toliko tistih umetnih mehčalcev las in silikonov, zato lasje niso tako mehki in gladki, so pa zato zares globinsko navlaženi in nahranjeni. Tisti, ki imate težave z lomljivimi, slamnatimi in uničenimi lasmi, boste po malce daljši uporabi Oatmeal&Honey dvojčka opazili ful izboljšanje, kot sem ga tudi sama. Sem si v preteklosti 7 let belila lase in so bili dobesedno kot slama, ampak po daljši uporabi tega dvojčka (kakšna dva meseca redne uporabe) so bili lasje NOVI. Mogoče po uporabi regeneratorja niso bili tako lahko razčesljivi, ampak potem ko so bili suhi, je bila pa razlika očitna in vedno boljše in boljše je bilo. Je pa res, da lahko ta dva produkta malce zmastita lase, saj vsebujeta precej naravnih hranilnih olj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1123 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 December 2006 - 12:14 AM

Pa miliš da bi OH balzam lahko nadomestil kako masko? Npr Garnierjevo? V meni nekako še vedno kljuje misel, da so balzami lažji od mask, pa sem rahlo skeptična, sploh ob daljših obdobjih finančne suše... Šampona ne bi jemala, balzam me pa vsake toliko nakuri.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1124 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2006 - 10:08 AM

Tole v bistvu ni balzam, kot so tisti trgovinski, ki v večji meri samo zmehčajo lase, ampak gre tle za regenerator - že samo ime pove, da je namenjen krepitvi in zdravljenju, torej regeneraciji las. Je vsekakor učinkovit kot marsikatera maska, zaradi obilice dobrih sestavin še bolj kot večina mask - po mojem mnenju. Sicer pa če hočeš, da res globinsko deluje, ga naneseš na dobro ožete lase malo bolj obilno in pustiš učinkovat ene pol ure do eno uro. Meni potem lasje dišijo do naslednjega pranja in krasno se svetijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1125 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 18 December 2006 - 02:39 PM

Vam po kakem mesecu uporabe o&h balzama sporočim, če so kakšni bolj globinski učinki....oz če so lasje res opazno boljši...zaenkrat po 3kratni uporabi ne vidim bistvene razlike oz sm že mela bolše lase tud in to s kakšnim drugim balzamom...bomo vidli kako bo s o&h v prihodnje smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1126 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 29 December 2006 - 05:41 PM

Glede na številne slavospeve sem si tudi jaz nabavila Oatmeal&Honey dvojček. Po nekaj tedenskem umivanju in negi sem danes v sluzbi dobila ful pohval, kako imam lepe sijoče lase. Očitni stvar deluje thumbup.gif

Hvala punce!
  • 0
IPB Image

#1127 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 December 2006 - 10:12 PM

Meni je ta OH tako dišal na začetku, zdaj ga pa sploh ne prebavljam več (itak mislim, da sm alergična na cimet)
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1128 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27484 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 December 2006 - 10:19 PM

Huh, upam da bjoo tudi moji lasje kot novi, ja.
V vedno hujšem stanju so (kr neki so suhi, lomijo se, cepijo, .. ) down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1129 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 December 2006 - 10:41 PM

Eni frizerji pravijo,da je boljse uporabljati regeneratorje kot pa maske.Uporabljam OH komplet in tudi sama dobivam pohvale.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1130 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29774 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 December 2006 - 08:49 AM

QUOTE(luminelle @ 29. 12. 2006 - 22:41) View Post

Eni frizerji pravijo,da je boljse uporabljati regeneratorje kot pa maske.Uporabljam OH komplet in tudi sama dobivam pohvale.

jaz sem nekoč spraševala po res kvalitetni masli za lase in mi je moj frizer priporočil kar OH balzam in naj ga uporabim kot masko. zdej pa go figure, kaj je s tem, da maske niso priporočljive al karkoli že. ermm.gif sicer se sama ne sekiram preveč, ker nobene kemije v obliki maske/balzama ne držim na laseh/koži več kot 10 minut.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1131 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 01 January 2007 - 01:13 PM

Drugače se mi pa vonj OH balzama dopade....ampak se ga že drug dan ne vonja več...na mojih laseh se zelo hitro razblini
  • 0

#1132 Invisible

Invisible

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 02 January 2007 - 10:06 PM

meni OH zmasti lase sad.gif pa mi fuul diši, pa tudi na začetku ko mi je frizerka umila lase z šamponom in masko, je blo ful fajn, zdej pa ko ga imam doma, mi pa samo stoji v omari. Zadnjih par mesecev imam tudi druge probleme z lasiščem, kot je izpadanje las in prhljaj oz. mislim da je bolj seboreja.

http://www.ezdravje....olezni/prhljaj/

Drugače mislim da bi lasem bolj odgovarjal masten šampon (kot je OH), saj so za moje pojme skoraj presuhi zaradi barvanja, samo kaj ko resno poslabša stanje lasišča.

Sprobala sem tudi izdelke od lusha, predvsem šampon proti prhljaju z ognjičem in regenerator, ter masko za suhe lase, pa mi tudi to ne pomaga.

Zdaj uporabljam head&shoulders, stanje se je mogoooče malo izboljšalo, vendar skoraj ni omembe vredno.

Kupila sem tudi kremo oronazol, vendar je zelo nepraktična, ker imam precej dolge lase in si zelo težko namažem lasišče, poleg tega pa zgleda kot da imam pol kile gela gor in zelo mastne lase.

mislite da bi morala kupiti šampon oronazol? Ga je katera že sprobala? Predlagate kateri drugi šampon, masko, karkoli?

se opravičujem ker sem svoj problem objavila kar v ta topic, mislim da nov ni potreben unsure.gif confused.gif
za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem smile.gif
  • 0

#1133 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 January 2007 - 06:08 PM

Je že kera sprobala Brunette Goddess šampon ali regenerator in pa sprej za lesk Superficial od Tigi? cool.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1134 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29774 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 January 2007 - 03:51 PM

bejbe,

ali After Party kaj pomaga pri naelektrenosti las?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1135 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 16 January 2007 - 03:54 PM

Kje v stari Lj bi se dalo dobit Tigijeve izdelke?
Hvala.
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#1136 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 January 2007 - 03:54 PM

QUOTE(Špela @ 16. 1. 2007 - 15:51) View Post

bejbe,

ali After Party kaj pomaga pri naelektrenosti las?

Ja, meni je pomagal.
  • 0

#1137 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 January 2007 - 04:25 PM

QUOTE(HANNA @ 16. 1. 2007 - 15:54) View Post

Kje v stari Lj bi se dalo dobit Tigijeve izdelke?
Hvala.

http://tigi.studioma.si/saloni.php
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1138 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 January 2007 - 03:32 PM

Dilema katere izdelke od Tigija priporočaš:
- za mastne lase al pa za pogosto uporabo (kater šampon)
- vosek oz gel za lase (za rahlo oblikovanje)
- proti električnim lasem (after party?)
se mi ne da vseh teh strani brat... oops.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1139 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 January 2007 - 04:47 PM

Brokoli, jaz nimam izkušenj z mastnimi lasmi, sama imam suhe lase/lasišče. Bi bil pa pomoje dober šampon Self Absorbed (multiviti) ker je popolnoma nemasten, torej brez olj, je nežen, ampak kljub temu dobro očisti in neguje, ker je poln vitaminov.

Voskov in gelov ne uporabljam, za razelektritev in zgladitev pa je meni After Party superca.
  • 0

#1140 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 January 2007 - 05:47 PM

ok ful hvala smile.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users