Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#1121 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 26 November 2019 - 10:27 PM

Te svece mogoce? https://www.oilright.si/trgovina/dišeče-sveče/
Jaz bi tudi kaksno kupila, mi je vsec koncept, ne maram sinteticnih glavobolnih vonjav. >.<
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1122 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 26 November 2019 - 11:35 PM

^^
Enako.

Mojito :woot:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1123 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 26 November 2019 - 11:57 PM

Všečen zapis, Matilda. : ) Tudi recept se bere preprosto. Katero margarino pa vzameš? Bi jo lahko nadomestila s kokosovim maslom?

Jaz uporabim margarino Alsan. Pomoje bi se obneslo tudi kokosovo maslo, nisem pa še poskusila

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1124 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 27 November 2019 - 07:39 AM

Čisto enako ne bo, margarina namreč ni 100% maščoba kot kokosovo olje.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1125 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 27 November 2019 - 10:53 AM

Vzeto na znanje, hvala!
  • 0

#1126 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 29 November 2019 - 10:50 AM

Kalypso (in ostale), kaj ste imele v mislih za letosnja darila?

Zaenkrat nisem imela nekega posebnega namena cesa nabavljat razen za bozicne verzije nasega druzinskega portreta z jezki v glavnih vlogah.

Za starse bi mogoce kaksno malenkost pa nekaj za A., ampak se nimam kaksne pametne ideje, casa za peko pa tudi ne bo prav veliko. Ce bi v tem casu posvojila psicka, bi mi to neprimerno olajsalo izbiro. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1127 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 November 2019 - 11:34 AM

Jaz bom v glavnem podarila stvari, ki jih bodo lahko porabili - imam že domač medeni liker, ki mi ga dobavlja sodelavka, to bo za moje in A.jeve starše, zraven en paketek Lindtovih čokoladnih bonbonov in kava, pa za moja dva še nekaj potrošnega (nogavice za očeta, krema za roke za mamo).

Za nečake kakšno knjigo, sladkarijo in za sestro nekaj od kozmetike, pa nogavice in ene boljše pajkice sem ji kupila, ker si sama kupuje vse neke cheap.

• 0

#1128 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 29 November 2019 - 01:02 PM

^^
Enako.
Za manjše otroke imam recklirane puzzle z raznimi motivi, za večje kakšno oblačilo, kozmetiko.

In kar ne morem verjeti, da je že spet leto naokoli. 🙈🙈
  • 0

#1129 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 29 November 2019 - 03:59 PM

Midva sva zaenkrat nabavila:
Za P: kopalni plasc & set loncek/kroznik/zlica (kar sva mu itak nameravala kupit, zdaj bo pac dobil zavito pod smrecico)
Za t&t: komplet smucarskega/pohodniskega sportnega perila (hail to Black friday, da sva ga v outletu dobila s 50% popustom na ze tako ugodne outlet cene) & božično kroglo z odtisi P. stopal
Moja dva dobita tud kroglo, ati tud dobi smucarsko spodnje perilo, za mami pa se morm nekaj naumit. Danes sem ze imela v rokah ful kjut pulover, pa sta me trgovki ignorirali, tako da sem ga samo pustila na blagajni in odsla.
Brat se dobi neko malenkost, pac da ne bo brez praznih rok, ko bomo odpirali darila. Glavno darilo je itak dobil ze oktobra, ko sta sla z mozem na Inter-Juve
Babici dobita tople podlozene dokolenke/copate in bozicno kroglo z odtisi, dedek pa hozntregerje.
Vsi pa dobijo zraven se cokolado.
  • 0

#1130 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16808 posts

Posted 30 November 2019 - 12:46 PM

Necakinja: komplet iz h&m
Necak: magnetne puzzle
B: za miklavza enega dinozavra iz mullerja ki se nekaj oglasa in premika
I: daljinec z zvoki za miklavza
B: pri tasci za miklavza drugega dinozavra, za bozic iz kakaduja komplet za delanje poskusov...za dedka mraza doma se nismo pisali pisma

To je pa tudi vse od obdarovanja letos. Za mojadva sem kupila se darilni paket cajev pukka pa suhe klobase bosta dobila.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1131 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 November 2019 - 01:44 PM

Tamaladva dobita nove copate, B.-ju bom kupila njegove najljubše sladkarije, jaz verjetno dobim denar in rože. S tastarimi se ne obdarujemo, za RD dobim darilni bon, če se odnosi kaj otoplijo, v kar pa dvomim.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1132 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 30 November 2019 - 07:57 PM

E:copate, nogavice in rokavice pa sladkarije in mandarine
S in najboljsi prijatelji: nogavice in sladkarije
Jaz: copate in sladkarije

Za bozicka imava samo za E.
  • 0

#1133 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 November 2019 - 11:30 PM

O. dobi za Miklavza jopico, nekaj parov nogavic in kaksnega parklja (razveselil se bo edino tega :D), za Dedka Mraza/rojstni dan poganjalca/skiro, v vrtcu dobijo igraco.
Midva se ne obdarujeva, razen ce kdo izrazi kaksno posebno zeljo.
Starsa dobita stenski koledar z O. fotografijami, mami sem narocila se Butters maslo za telo in kremo za roke, za fotra se moram pa se spomnit.
  • 0

― V. Van Gogh

#1134 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 01 December 2019 - 11:48 AM

Jaz se obdarujem samo z nekaj kolegicami. Za tamalo mi je skoraj brezveze, ker se itak še ne zaveda. Na H&M sem ji edino dve majici naročila. Edino zaradi tega bi mogoče kaj, ker bodo to njeni prvi prazniki, za spomin. Bo pa itak sigurno kaj od dedkov in babic dobila.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1135 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 December 2019 - 01:41 PM

Ja, saj res, midve s sestri tud vedno narociva en koledar za starše s slikami od vnukov.
  • 0

#1136 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 01 December 2019 - 05:10 PM

Jaz sem ravno naročila dva na Printee, ful enostavno pa če vzameš vsaj dva, je 20 % popusta in brezplačna poštnina. 

• 0

― V. Van Gogh

#1137 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 01 December 2019 - 05:38 PM

Jaz ne vem se, kaj bi, ampak bom res kaksne malenkosti naredila/kupila za par prijateljev/ic in necake/inje. Verjetno bom spekla piskote in jih lepo zavila, pa naslednji vikend grem na en ekoloski sejem in bom tam kaksno mesanico cajev kupila.
S fantom se namensko ne obdarujeva, malo sem razmisljala sicer da bi mu nabavila Soocas crno scetko, ampak mi je prevec, mogoce si jo bo nabavil sam.
Prav tako se z druzino ne obdarujemo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1138 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 December 2019 - 07:14 AM

Jaz še nimam nič kaj pametnega. Fantu je tako ali tako muka to obdarovanje in prazniki, tako da dobi samo kake gate ali zokne. Mami bo najbrž copate vzela, če najdem kaj pametnega, sestra mi je poslala kaj bi imela, za fotra še edino nimam ideje. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1139 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 02 December 2019 - 08:49 AM

Mami bom naredila knjigo najinega izleta v Rim. Atiju kakšno malenkost, sem mu že naročila neke kovance.

Za brata in njegovo izbranko nimam pojma.

Mulca sta dobila že novo sobo in bosta verjetno dobila tiste velike žoge za sedet, namesto stolov pri pisalni mizi.

z D si bova "podarila" koncert Siddharte v Kopru in celodnevni izlet v neko mesto, da greva "lučke" pogledat.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1140 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 06 December 2019 - 09:49 AM

Moj Miklavž :wink1:

https://www.malinca....ti-malinca.html

https://www.malinca....aranca-50g.html

• 0

0 user(s) are reading this topic