Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1121 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 13 December 2009 - 09:24 PM

Hevea, kam boš pa ti hujšala, v joške? tongue.gif

Meni je tok čudn, k se pogovarjate o hujšanju, čeprav mate >10kg manj od višine, jst mam te razlike 3,5 (visoka 160, težka 56,5), pa se mi ne zdi, da bi rabla prov 10kg hujšat, da bi bla ok. Mislm tko, sej razumem, da je pri večji višini več razlike drgač k pr mjhnih tok razlike. Ali pa ne hmm.gif ..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1122 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 December 2009 - 09:31 PM

Jaz imam precej čez idealno težo. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1123 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 13 December 2009 - 10:07 PM

jst mam 160 pa želim prit na 60kg biggrin.gif
  • 0

#1124 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 December 2009 - 10:15 PM

QUOTE(Hevea @ 13. 12. 2009 - 20:37) View Post

Čestitke vsem trem!!

Princeska zahtevamo slike od nove postave v novih hlačah, mwahahaha.
Btw, jaz sem visoka 170 in nosim hlače 38, pa ne bi hujšala še 10 kil ohmy.gif 5 pa z veseljem, to ni tak problem, hihi. Se javim ko mi rata biggrin.gif

Ja, sam ti si bistveno bolj suha od mene. Jst mam ful nabita stegna pa rit, res tko ful. Pa zaenkrat so mi 38 šekr našponane, mislim, so kul, ampak rabim še ene -4kg, da bo uredu. Je pa res, da imam težave, ker mi je v pasu vse prevelik, v stegna in rit pa na knap. Zgoraj sm bolj ozka. Nekako 57kg bi bila idelna teža za višino 170cm. Ok, sej je razlika od človeka do človeka, ampak meni je to nekako cilj. Počasi... sej se ne mudi.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1125 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 December 2009 - 08:29 AM

Saj mene je tudi spodaj precej več kot zgoraj. Glede suhosti sicer ne vem, ker še vedno ni slik tongue.gif , ampak jaz res nisem nekaj ekstra suha, za na forum vedno zbiram slike, kjer se kritičnih predelov ne vidi toliko laugh.gif Je pa tudi odvisno od številke no, jaz imam hlače od 34 do 40, ker so te številke res krneki, ampak vseeno mi je večinoma 38 prav.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1126 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 14 December 2009 - 10:00 AM

Jst sem se v treh letih zredila za 17 kg, prej sem imela 38 številko pa sem prišla na 44 blink.gif
Zdej sem shujšala za eno številko, cilj imam pa št. 36. Optimistka rolleyes.gif
  • 0

#1127 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 14 December 2009 - 10:10 AM

Simone, jst sem isto bla! 15kg!!! Iz meje med 38/40 sem pršla na 44. Totalna kriza... huh.gif
  • 0

#1128 Magnetism

Magnetism

sramežljivec

• Člani
  • 44 posts

Posted 14 December 2009 - 01:26 PM

Ancka Pomarancka mene zanima, kako je teb uspelo toliko shujšat. Nekje sem zasledila, da z 90-dnevno ločevalno in da uživaš več zelenjave namesto mesa...itd. A športaš tudi kaj?
Na slikah se lepo pozna, kako lepo postavo si pridobila. Tako, da me zanima kak nasvet(raje vprašam nekoga, ko ima res izkušnje s tem).

• 0

#1129 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 14 December 2009 - 01:55 PM

Največji atribut je to, da sem šla s tipom narazen. Predvsem je zdej v mojem življenju občutno manj stresa. Kar se hrane tiče.. On je jedel samo meso, meso, meso. Grozno pač...
Ja, lotila sem se 90-dnevne diete, s tem, da se je nisem 100% držala. Tko ene 2 tedna sem, potem spet ene 3 dni ne, pa jovo na novo.... Ker sem prej pogrešala ful zelenjave, mi zdej zelooo paše in jo zato jem v večjih količinah, kot meso.

Od športa hodim edino na jogo.
  • 0

• Guests

Posted 14 December 2009 - 02:15 PM

Mene pa vedno stres pobere. Vedno, ko greva s fantom narazen (to se je zdej slišalo, ko da konstantno to delava...sam ni glih tko, no) shujšam ful.
Drugače se pa zdele že dva tedna občasno preveč nažiram...sam se (HVALA BOGU) nisem niti grama zredila.
Zdej mam cilj do novega leta zgubit še nekaj kg. Dršte pesti!!!

• 0

#1131 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 14 December 2009 - 02:25 PM

Bah, da bi vsaj name tko deloval down.gif Jst sicer sem jedla ful manj kot ponavadi, oz. še vedno jem manj, ker ko sem žalostna mi hrana enostavno ne paše, ampak se nič ne premika. Naslednji teden začnem z aerobiko na polno, da bom mela kooonc postavco, pol nej se pa sekira wink.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1132 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2009 - 02:31 PM

sj glede postave ti ni nč kej govoru, a?

ej, ciara a ti si še vedno z unim fantom k sta že leta in leta skp?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1133 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 14 December 2009 - 02:36 PM

Ne, to ne. Ko sem hodila na aerobiko mi je potem vedno rekel da sem pridna, ker delam neki zase. Ker je on bolj športnik, skos fuzbal pa basket pa to biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1134 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 December 2009 - 03:36 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 14. 12. 2009 - 13:55) View Post

Od športa hodim edino na jogo.

Jst sm tud hodila na jogo nekaj časa, samo nism bila preveč zadovoljna, to je zame preveč mirno.
In odkar hodim na aerobiko, plavam in orbitrekam, gredo kile ful lažje dol. Sploh pomoje ko jih hoče človek več zgubit kot 10.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 14 December 2009 - 03:52 PM

Nincha, ti že maš kooonc postavo...če mene vprašaš.

Joj, jaz se pa nikakor ne morem prpravt, da bi športala. Js sm tak lenivc, nooo. Shujšam vedno samo tako, da manj jem. Itak pa a priori nimam športne postave...sem bolj Marilyn Monroe tip, al pa JLo tip...obline v glavnem, no. (pa s tem nikakor ne namigujem, da sem kakorkoli sploh približno tako čudovita kot je bila MM, ker meni je bila ona čista popolnost wub.gif blush1.gif )

Rea, ja z unim fantom sva bla dooolgo skupaj, potem sva bla pa več kot leto dni narazen oz. jaz sem se odselila (takrat ko nisem več hodila sem, ker nekaj časa nisem imela neta doma). Zdej sva pa spet skupaj.
Bom v kaki drugi, bolj primerni temi, razložila, če te bo še kej zanimal. kiss1.gif

• 0

#1136 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 14 December 2009 - 03:56 PM

Mja, hvala za pohvalo oops.gif ampak sem se zdele od poletja kr precej zredila, mam 55kg, prej sem jih mela pa vedno okrog 52, in to se ful pozna na riti pa nogah, pa pri zapenjanju kavbojk biggrin.gif Tko da bom tole dol spravla v vsakem primeru, če ne drugega pa zaradi maturanca. Ker sem gor bolj drobna (majhne joške pa to), pa potem takoj bolj nesorazmerno zgleda, če se zredim v rit.

Pa ciara, če maš obline je meni to ful lepo, mene sploh ne moti večja rit, samo da je nekak skladno s postavo, in če maš tut joške potem so men take postave res ful lepe pa sorazmerne smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 14 December 2009 - 04:04 PM

No, sej najboljše ti sama veš, kako ti najbolj paše. Jaz kokar sem vidla po slikah...maš zelo lepo postavo.
Tako fit. Tri kg pa itak ni velik, po moje jih itak samo ti opaziš, da so sploh tam. Pa še znebila se jih boš hitro, po moje, sploh, če si vajena športat mal. smile.gif

Jaz nimam glih velikih oblin, no. Sm tudi zgoraj bolj drobna. Hočem rečt, da vedno, ko shujšam, shujšam tko po celem telesu. Če bi bila čist suhcana, bi še vedno imela tako štrlečo rit, no. To sem hotla rečt. Drugače pa nekih velikih oblin nimam. Mam pač čist uno "žensko" postavo. Bom najdla eno sliko, kjer se vidi dobro, pa nalepim. wink.gif
  • 0

#1138 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 14 December 2009 - 04:09 PM

Okej woot.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 14 December 2009 - 04:13 PM

Bom na FB Nincha, sej te mam dodano. (nina bezdan sem jaz). Sam moram poiskat eno dovolj spodobno...khm...pa, da se kaj vidi.
Do večera enkrat bom, ker mam zdej delo smile.gif

• 0

#1140 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2009 - 04:29 PM

ja, ciara, mene evdno zanima vse, ni treba čakat na moje vprašanje v tisti temi, tko da, zdj ko maš delo, delaj, pol zvečer pa lepi slike za nincho in se natipkaj zame!
biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users