Spovednica
Posted 13 July 2007 - 05:23 PM
Posted 13 July 2007 - 08:58 PM
Ubija me. Pogrešam ga in ljubim ga in rada bi bla z njim. In enkrat se bom utopila v lastnih solzah.
Nihrida, tebi pa nimam kej reči, ni besed, ki bi pomagale. Poskušaj se distancirat od vsega, ne preveč secirat in se poglabljat, ker te bo psihično pokopalo. Jaz sicer ne znam upoštevat lastnega nasveta in tudi ti ga pomoje ne boš mogla še lep čas. Sicer pa čas baje celi vse rane, baje, tak vsi že skos pravijo. Včasih se mi prav cinično zdi, da so čustva itak samo za sranje. Se mi zdi, da nikdar ne moreš bit tolk srečen in zadovoljen, kokr si po drugi strani lahko razočaran, globoko razžaloščen, resnično v dreku in izgubljen. Včasih bi najraj vse poslala k vragu in se ne bi z nikomer sploh več ukvarjala. Ampak pol bi imela za družbo samo sebe in bi zblaznela v roku 14 dni, kar pa tudi ni glih spodbudno. Either way, I'm fucked up.
Jaz res moram it spat.
Posted 13 July 2007 - 09:09 PM
Posted 13 July 2007 - 09:15 PM
Dilema, jst ti ne bom dajala nobenih nasvetov. Samo to, da razumem kako se počutiš.
Jst še zmeraj nekako nisem dojela. En trenutek sem popolnoma na tleh in ne vem kako naprej. Drugič pa si rečem, sej se bo uredilo, saj me ima rad. Ampak močno dvomim... Vesela sem samo, da sem premagala depresijo. Pred dvema letoma bi si šla rezat žile in razmišljala o samomoru (ja, depresija naredi svoje). Sedaj mi nič takega ne hodi po glavi. Samo neskončna žalost.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 13 July 2007 - 09:30 PM
strah me je da se bom v sanjah prepričala da je vse vredu in se zbudim in ugotovim, da to ni res. Da ga ne bom mogla nikol več objet, se stisnit k njemu... Enostavno ne morem dojet.
kar na jok mi je šlo, ko sem tole prebrala.
želim si, da se vse uredi! sej bo...
Posted 13 July 2007 - 09:36 PM
Posted 14 July 2007 - 06:24 AM
Zdj že od srede nisem pojedla popolnoma nič. Še voda mi gre težko po grlu. Čisto slabotno se že počutim, pa ne vem kolk dolgo bo še šlo tako. Jest pa tud ne morem, ker se mi kr želodec obrača.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 14 July 2007 - 07:33 AM
Nihrida, točno vem, kako se počutiš, sej se mi je kar zdelo, da ne boš imela apetita, ampak daj probaj kaj pojest, da boš imela od kje energijo črpat. Drugače te bo še želodec zje*al in ti bo še zarad tega slabo. Kar mal se prisili, men je blo to vedno mučno, samo se potem boljše počutiš.
Posted 14 July 2007 - 07:38 AM
Sem se poskusila posiliti in nekaj pojesti, pa enostavno ne morem.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 14 July 2007 - 08:00 AM
Posted 14 July 2007 - 11:41 AM
hja, kako pa, zgodi je treba začet, a ne.
Uf, Špela ne me vzeti narobe. Te podpiram 100%.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 July 2007 - 01:02 PM
Posted 14 July 2007 - 02:43 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 14 July 2007 - 03:00 PM
Posted 14 July 2007 - 03:05 PM
Z eno kolegico se mi ne da na morje (itak imam že pms).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 July 2007 - 03:07 PM
no da se še spovem, zdej grem na rolerje!
Posted 14 July 2007 - 07:36 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 July 2007 - 12:28 PM
Spovedujem se še za pozno vstajanje, ker sm se spravla iz postle šele ob 10.15.
Posted 15 July 2007 - 12:31 PM
Včeraj sem se enemu kolegu na koncertu prav grdo zlagala. In enega bivšega popolnoma zignorirala. Aja, pa malo sem se napila, čisto malo, sem se pa ognila cigaretom. Pridna jaz!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 July 2007 - 12:58 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users