Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 13 July 2007 - 05:23 PM

Ma Nihrida, boga ... Kako si zdaj tole slikovito napisala, kar na jok mi je šlo ob branju. cry.gif console.gif

• 0

#1122 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 July 2007 - 08:58 PM

Po pravici povedano sem neskončno nesrečna. Se mi zdi, da mi gre vse narobe, neprestano mozgam in mučim samo sebe, seciram občutke in doživljam razna mučna čustva, ki jih ne bi smela, v teh letih in v tem obdobju bi morala bit razigrana, srečna. Fanta imam neskončno rada, ampak zadnje čase je vse narobe. Najhuje je to, da si ne delava sama dva problemov, ampak drugi okoli naju oz. ena točno določena oseba. Ljubim ga, vem da ima on tudi zelo rad mene, pa se oddaljujeva. Vidiva se enkrat na teden, še takrat ne moreva razpolagat s časom kot bi želela in zdi se mi, kot da počasi in skoraj nevede lezeva narazen. Ne počutim se mu več tako blizu, ni več popolne sproščenosti v pogovoru, naselilo se je malo tiste prisiljenosti, ker ga poskušam razvedrit in mu nudit neko podporo in ljubezen, pa ne morem, ker sem sama totalno nesrečna (zaradi enake stvari oz. zaradi enakega človeka, kot on) in ga včasih prav napadem, ko se v meni nabere tista mizerija, pa občutek, da se mi (oziroma nama) godi ogromna krivica, jaz pa ne morem pomagat.

Ubija me. Pogrešam ga in ljubim ga in rada bi bla z njim. In enkrat se bom utopila v lastnih solzah.

Nihrida, tebi pa nimam kej reči, ni besed, ki bi pomagale. Poskušaj se distancirat od vsega, ne preveč secirat in se poglabljat, ker te bo psihično pokopalo. Jaz sicer ne znam upoštevat lastnega nasveta in tudi ti ga pomoje ne boš mogla še lep čas. Sicer pa čas baje celi vse rane, baje, tak vsi že skos pravijo. Včasih se mi prav cinično zdi, da so čustva itak samo za sranje. Se mi zdi, da nikdar ne moreš bit tolk srečen in zadovoljen, kokr si po drugi strani lahko razočaran, globoko razžaloščen, resnično v dreku in izgubljen. Včasih bi najraj vse poslala k vragu in se ne bi z nikomer sploh več ukvarjala. Ampak pol bi imela za družbo samo sebe in bi zblaznela v roku 14 dni, kar pa tudi ni glih spodbudno. Either way, I'm fucked up.

Jaz res moram it spat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1123 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 13 July 2007 - 09:09 PM

boge revce ste obe, Nihrida sej bo console.gif . Uf zdaj sem pa srečna da sem še samska tongue.gif
  • 0

#1124 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 09:15 PM

Kot sem že napisala, nobene besede ne pomagajo. Mi pa veliko pomeni.

Dilema, jst ti ne bom dajala nobenih nasvetov. Samo to, da razumem kako se počutiš.

Jst še zmeraj nekako nisem dojela. En trenutek sem popolnoma na tleh in ne vem kako naprej. Drugič pa si rečem, sej se bo uredilo, saj me ima rad. Ampak močno dvomim... Vesela sem samo, da sem premagala depresijo. Pred dvema letoma bi si šla rezat žile in razmišljala o samomoru (ja, depresija naredi svoje). Sedaj mi nič takega ne hodi po glavi. Samo neskončna žalost.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1125 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 July 2007 - 09:30 PM

QUOTE(nihrida @ 13. 7. 2007 - 8:53) View Post

strah me je da se bom v sanjah prepričala da je vse vredu in se zbudim in ugotovim, da to ni res. Da ga ne bom mogla nikol več objet, se stisnit k njemu... Enostavno ne morem dojet. cry.gif

kar na jok mi je šlo, ko sem tole prebrala.

želim si, da se vse uredi! sej bo...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1126 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 July 2007 - 09:36 PM

Tako sem že naveličana vseh obljub. Bojim se sploh verjeti, ali veseliti določene prihodnosti, da ne bi bila spet razočarana. Saj vem, da ni on kriv, ampak boli me vseeno. Želim si da bi se vse nekako uredilo, da bi znala najti pravo pot in da bi se nehala sekirat za traparije, ker vem, da me bo že nebom s tem nehala stalo tudi tega da bo odšel. Preprosto moram najti način, da bom spet srečna.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1127 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 14 July 2007 - 06:24 AM

Princeska, sem se tud nate spomnila ko je prišlo do tega. Pri vama je bila vpletena tretja oseba, kar je za moje pojme neodpustljivo...sm pa dobila občutek kako ti je bilo. Ti lahko sedaj vsaj rečeš, da te ni bil vreden, da je grdo ravnal s tabo, jst pa ne morem.

Zdj že od srede nisem pojedla popolnoma nič. Še voda mi gre težko po grlu. Čisto slabotno se že počutim, pa ne vem kolk dolgo bo še šlo tako. Jest pa tud ne morem, ker se mi kr želodec obrača. ermm.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1128 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 July 2007 - 07:33 AM

Nihrida, jaz sem dala isto skoz, ko sva s tipom prvič nehala. Isto tko je spustil bombo in reku, da je konc, men nč jasno. Takrat sem bila sicer stara 21 let in sem se pobrala po dveh tednih. Midva sva potem prišla nazaj skupaj za 3 leta in po vsega skupaj 5 letih sem končala zadevo. Ko gledam nazaj, mi je po eni strani kar žal, da se ni končalo že prvič, ne vem, kako da sva vztrajala tako dolgo. Sej ni bilo vse slabo, mela sva se fajn, samo celotna slika je bila bolj revna.
Nihrida, točno vem, kako se počutiš, sej se mi je kar zdelo, da ne boš imela apetita, ampak daj probaj kaj pojest, da boš imela od kje energijo črpat. Drugače te bo še želodec zje*al in ti bo še zarad tega slabo. Kar mal se prisili, men je blo to vedno mučno, samo se potem boljše počutiš.

• 0

#1129 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 14 July 2007 - 07:38 AM

Ja, stvar je v tem ali se na nekoga tako navadiš ali pa ga imaš resnično rad. Ne morem rečt, da se nisem navadila na njega, ampak je ljubezen močnejša od te navade. Vsaj po moji strani. Najbolj hudo mi je zarad tega, ker se imava (vsaj imela vsa se) tako rada, pol pa kr pok in konec zaradi nekih stvari, za katere še vedela nisem, da ga motijo. Mogoče je bila trenutna jeza, mogoče se je dolgo kopičilo v njem, čeprav pravi, da prej ni razmišljal o koncu. Reku je, da me noče zgubit nikol...

Sem se poskusila posiliti in nekaj pojesti, pa enostavno ne morem.

• 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1130 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 14 July 2007 - 08:00 AM

Nihrida jaz tudi držim pesti zate.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1131 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 July 2007 - 11:41 AM

QUOTE(Špela @ 13. 7. 2007 - 15:59) View Post

hja, kako pa, zgodi je treba začet, a ne. devil.gif dost je, da je enkrat pršu domov nažgan na smrt - ne mislim tega v nedogled tolerirat. tongue.gif

Uf, Špela ne me vzeti narobe. Te podpiram 100%.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 14 July 2007 - 01:02 PM

Tipu bi malce rit sprašila spank.gif , če bi bil v Sloveniji seveda. Sem huda, res! evil.gif
  • 0

#1133 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 14 July 2007 - 02:43 PM

QUOTE(Dragica @ 14. 7. 2007 - 9:00) View Post

Nihrida jaz tudi držim pesti zate.

Hvala!
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1134 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 14 July 2007 - 03:00 PM

Ma na živce grem že sama seb k sm tok nesrečna zarad tega k sm se zredila... za to pa ne naredim nič! Ma obupna sm!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1135 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 July 2007 - 03:05 PM

No, jst sem pa včeraj garderobi v Zari odkrila da imam rit polno celulita in sem tudi prelena kaj konkretnega narest. Sploh ker ga uničujem že odkar vem zase, pa nikdar ni šel stran. Bedong.
Z eno kolegico se mi ne da na morje (itak imam že pms).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1136 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 14 July 2007 - 03:07 PM

crna! jooooooooj nehi! na špegle v garderobah mam fobijo! ne ne ne, no way!

no da se še spovem, zdej grem na rolerje! biggrin.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1137 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 July 2007 - 07:36 PM

men se tko ne da laufat pa glava me boli k pr nooorcih, sploh nč ne dam od sebe čist sm lena ej.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1138 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 15 July 2007 - 12:28 PM

Demit, na tej slikci s profila mi je tok lep, da bi človk kr šov in ga posilu rolleyes.gif biggrin.gif oops.gif
Spovedujem se še za pozno vstajanje, ker sm se spravla iz postle šele ob 10.15.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1139 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 July 2007 - 12:31 PM

Ha ha, Buggy - se ti dogaja, a? Tako je prav! wink.gif

Včeraj sem se enemu kolegu na koncertu prav grdo zlagala. In enega bivšega popolnoma zignorirala. Aja, pa malo sem se napila, čisto malo, sem se pa ognila cigaretom. Pridna jaz! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1140 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 15 July 2007 - 12:58 PM

Zdaj sem fantu napisala en dolg mail, o mojih občutkih. Upam, da ga bo pravilno razumel in ne bo negativnih posledic. Srčno upam.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users