Ne, ker je parking ena od moževih prioritet. Tako da je odpadlo.
Saj svetlo je to stanovanje ful, ima res veliko oken. Ampak če imaš cel dan sonce v stanovanju, ful prišparaš s kurjavo. (V LJ je mogoče vseeno )
Posted 29 January 2024 - 02:20 PM
Ne, ker je parking ena od moževih prioritet. Tako da je odpadlo.
Saj svetlo je to stanovanje ful, ima res veliko oken. Ampak če imaš cel dan sonce v stanovanju, ful prišparaš s kurjavo. (V LJ je mogoče vseeno )
Posted 29 January 2024 - 02:32 PM
Škoda, ker so instalacije za kuhinjo tam kjer so. Te linijske kuhinje, ki so ob enem še hodnik do dnevnega prostora in jedilnice so tak tak no.
Posted 29 January 2024 - 02:35 PM
Ja, to sem tudi naknadno opazila. Dnevna pa ogromna...
Posted 29 January 2024 - 02:41 PM
Ne, ker je parking ena od moževih prioritet.
Tako da je odpadlo.
Saj svetlo je to stanovanje ful, ima res veliko oken. Ampak če imaš cel dan sonce v stanovanju, ful prišparaš s kurjavo. (V LJ je mogoče vseeno
)
Ja, ampak imaš pa potem poleti ogromen strošek klime, tukaj je pa praktično ne rabiš
Pa res ja, sem se spraševala, kje je kuhinja. Ampak dnevna je pa verjetno vseeno premajhna za kuhinjo + mizo + kavč.
After all this time?
Always.
Posted 29 January 2024 - 02:46 PM
Niti ni inštalacij.
Posted 29 January 2024 - 03:03 PM
Saj bi se dalo, če bi šlo podret to steno med kuhinjo (če je nosilna, naredit preklado) in bi potem bil direktni dostop do dnevne sobe od vhoda. Glede na velikost bi v to sobo šlo oboje in jedilnica na začetku ter sedežna pri oknu. Ta niša pri vstopu v otroško sobo pa bi se lahko uporabila za mini pisarno.
Posted 02 February 2024 - 12:34 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 February 2024 - 12:39 PM
Vse mi je ful všeč, razen predsobe, ta se mi pa zdi nefunkcionalna.
Edit: vidim, da je vgradna omara zadaj.
Posted 02 February 2024 - 12:48 PM
Razgled Seveda, ko ni megle
Samo pohištvo pa mi ni najbolj praktično (čeprav dvomim, da je bila praktičnost njihov pogoj), ker vidim samo, kako bi s cunjo okoli letala in prah brisala
Posted 02 February 2024 - 12:50 PM
Pa saj je ful malo pohištva.
Mene zanima, kako je zdaj s temi napami, ki so kar na štedilniku oz. tisto, ko not vleče, da ne rabiš nape. Ma katera?
Posted 02 February 2024 - 12:51 PM
Kdor da 7-mestno cifro za stanovanje, res sam prah briše.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2024 - 01:02 PM
Men se pa sploh ne zdi problematično za prah, verjetno sam ta črn element v dnevni, ostalo zgleda pa dost low maintenance. Pult v kuhinji in ploščice v kopalnici zgledajo ful hvaležni za pucat, pomoje se nč gor ne pozna.
After all this time?
Always.
Posted 02 February 2024 - 01:10 PM
Mene zanima, kako je zdaj s temi napami, ki so kar na štedilniku oz. tisto, ko not vleče, da ne rabiš nape. Ma katera?
Frenda mata ta najmanjšo Boro in sta fuul zadovoljna. Nasploh same dobre stvari berem za to.
After all this time?
Always.
Posted 02 February 2024 - 01:14 PM
Samo rabiš že pri pripravah instalacij to povedati, kolikor vem.
Je kr lepo, samo barvna lestvica mi ni všeč. Preveč hladnih barv.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 February 2024 - 02:25 PM
Saj ta element v dnevni s policami me je zmotil Imam trenutno doma temno pohištvo in sem rekla nikoli več.
Kolikor mi je znano imajo te nape samo notranji filter z ogljem, da odstranijo vonjave, ne odvajajo pa ti vlage iz prostora, kot klasične nape.
Posted 29 February 2024 - 09:02 AM
Posted 29 February 2024 - 09:06 AM
Posted 29 February 2024 - 09:55 AM
Posted 29 February 2024 - 11:05 AM
To je sigurno plus, ja. Pa da sta/ste ze prej ziveli v parih drugih stanovanjih in da znate iz tega izluscit, kaj vam je ok in kaj ne. Se mi zdi, da potem lazje sprejemas odlocitve, ki potem sluzijo na daljsi rok.
Nasi novi sosedje ze od novega leta prenavljajo hiso, identicno nasi. Ze tako sta jo ful preplacala, ker so sle cene v nebo, tako da me res zanima, koliko sta zdaj z renovacijo notri vlozila. Meni se zdi ze fajn, da nama je oce v garazi zamenjal luci in dejansko zdaj kaj vidiva notri, pa da imam novo policko z led profilom v kuhinji, da osvetli delovno povrsino spodaj Vcasih je res fajn, ce si z malimi projekti zadovoljen, ravno toliko, da se nekaj dogaja. Pa da ne rabis za 2% spremembe notri vlozit 10k : X
Posted 29 February 2024 - 12:11 PM
Kalypso, koliko pa sta sicer plačala in koliko kvadratov?
TABOR: Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, 67.7 m2 - Nepremicnine.net
Če pa tega ne greva gledat, pol verjetno nobenega stanovanja ne bomo kupili. Ker za to stanovanje niti kredita ne bi rabila vzeti.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users