Ja,zelo so lepe te obleke, Podgana. Samo mogoče malo predolga vlečka za mene. Samo to ni možno dobit, ne? Pa še cene so verjetno oderuške.

Poroka - obleke, frizure, čevlji...
Posted 20 January 2014 - 08:24 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 20 January 2014 - 08:29 PM
Res ne vem. Skoraj gotovo so zelo drage. Samo za idejo. Sem videla, da je še veliko drugih kolekcij na tem blogu
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 January 2014 - 08:37 PM
Jaz sem izvohala ceno njenih oblek. Par jurijev so.
Posted 20 January 2014 - 09:38 PM
Saj zdaj mi jih več pol ni všeč, ki sem jih prej nalepila
. Najboljša mi je še vedno prva in pa ta:
[img]http://www.rainingblossoms.com/5128-14646-thickbox/chiffon-curved-neckline-simple-wedding-dress-with-beaded-cap-sleeves.jpg[/img]
Za to spletno stran sem slisala ze ogromno pohval, ce bi zelela to obleko narocit z neta, plus spodaj pod komentarji lahko pogledas koncne izdelke punc, ki so jo ze narocile.

After all this time?
Always.
Posted 21 January 2014 - 10:38 AM
Hvala Nincha!
Posted 21 January 2014 - 11:31 PM
Posted 22 January 2014 - 10:15 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2014 - 01:34 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 25 January 2014 - 10:22 PM
― V. Van Gogh
Posted 31 January 2014 - 10:02 PM
Se vam zdi drago za poročna prstana iz belega zlata dati 400€?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 January 2014 - 10:04 PM
Za oba? Niti ne.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 January 2014 - 10:19 PM
Oba ja.
Hvala ti, sploh nimam občutka koliko stanejo. Vem samo, da sta v zlatarni Celje dva najbolj običajne (in grde) rinke 300€.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 February 2014 - 03:29 PM
Posted 03 February 2014 - 03:37 PM
Posted 03 February 2014 - 04:14 PM
Za porocno cvetje so mi ful lepe potonike ali pa cvetovi hortenzije.
Steklene doze pa lahko full lepe dobis v Momaxu - se za kasnejso uporabo, ker imajo pokrove. Imajo 3 razlicne velikosti, ta je najvecja. Pa za dzabe so, okoli 2,5 eur. Jaz jih uporabljam kot doze za shranjevanje + vaze.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 February 2014 - 04:58 PM
Meni tudi, ampak iz bolj zaprtih cvetov. Tak šopek bi imela:
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2014 - 05:03 PM
Najs! Meni je oboje lepo.
Najbolj kulsko cvetje. Ga sicer ne maram, te so pa res izjema + tulipani.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 February 2014 - 05:26 PM
Samo se zelo hitro usujejo, tudi na to je treba misliti. Se pa strinjam, potonike so ene mojih najljubših.
Posted 04 February 2014 - 10:41 AM
Meni tudi
Posted 04 February 2014 - 02:16 PM
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users