Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 25 August 2012 - 09:50 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 August 2012 - 09:59 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2012 - 10:27 PM

Posted 26 August 2012 - 09:22 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 August 2012 - 01:04 PM
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2014 - 10:50 PM
Pred cca. 3 meseci sem začela jemati kapsule svetlinovega olja, vzamem eno zjutraj in eno zvečer, in se mi je koža neverjetno izboljšala v zadnjem mesecu. Cerin sem čisto ukinila, ker smz, da ni imel več posebnega učinka, za tak špas je pa 25 €/mesec malo preveč. Okrog M imam kakšen mozolj, drugače skorajda nobenega, pa čisto nič izsušene povrhnjice nimam več, kar je bil prej velik problem pri meni. Zdaj niti vlažilne kreme ne uporabljam več, za makeup pa porabim par minut.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2014 - 12:36 AM
Katere kapsule pa imaš?
Posted 14 January 2014 - 03:20 PM
Ja, saj te so še najcenejše. Jaz sem par let nazaj kar nekaj časa redno pila svetlinovo olje, pa ni bilo nobenega opaznega učinka na koži. Mogoče bom poskusila za 3 mesece še s kapsulami.
Posted 01 February 2014 - 07:07 PM
Punce, kje se najbolj splača kupiti Paula's Choice 8% AHA?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 February 2014 - 07:37 PM
V salonu v LJ: http://www.womanhattan.si/
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2014 - 12:20 AM
Hvala, to sem videla, a nikjer ni videti cenika. Mogoče se spomniš, koliko cca stane?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 February 2014 - 04:56 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2014 - 01:27 PM
Ta krema je fantastična. Porabila sem pribl. 3/4 prve tube in imam čisto spolirano kožo, ne vem če sem imela 3 mozolje, odkar jo uporabljam, stresu navkljub (ki ponavadi precej vpliva na mojo kožo).
Tudi ogrce na nosu redno puca in pore so zožene. Pudra praktično ne rabim več.
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2014 - 02:09 PM
Kakšna pa je cena? To imajo v lekarnah?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 June 2014 - 02:11 PM
Ja, ampak mislim da ne v vseh. Nekaj pod 14 €.
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2014 - 02:36 PM
Ugodno. Tudi sestavine so ok.
Jaz imam (spet) ogabno kožo Ogromne pore, mastna, lepljiva takoj, rdečkasta, mozolji in majhne kraste, nikoli zares gladka. Sem na tem, da si naročim en kup močnih kislin.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 June 2014 - 02:46 PM
A Belakne še uporabljaš? Jaz bom zdaj malo menjala, ker pri nobeni kremi učinek ne traja več kot nekaj mesecev.
― V. Van Gogh
Posted 24 June 2014 - 02:54 PM
Ja, ampak imam tudi jaz tak občutek. Na začetku me je ožgalo zdaj pa uporabljam vsak dan pa kar nič učinka Saj mozolji so še kar pod kontrolo (prej je bilo še hujše), ampak ni taka zdrava, sijoča koža. Aja pa po dekolteju se mi na veliko delajo mini mozolji/fleki. Včasih se čisto pikčasta zbudim. Razmišljam o PC BHA in AHA gelu.
Posted 24 June 2014 - 03:14 PM
S kožo po dekolteju imam tudi jaz precejšnje težave, neodvisno od nege, je pa poleti veliko boljše. Meni je to čudno, ker bi moralo biti ravno obratno, glede na potenje.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users