EMA
Posted 06 March 2011 - 11:24 PM

Posted 06 March 2011 - 11:30 PM
Pomojem je nekaj narobe z njo. Prizadeta je najbrž...
Posted 06 March 2011 - 11:38 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 March 2011 - 12:48 AM

Posted 07 March 2011 - 09:43 AM
Me zanima, če jo je tudi tukaj snemala sestra?

Ni je sestra ne. Če gledaš do konca se vidi da se je sama snemala. Pa pomojem tudi nekaj imela vžganega v ozadju in to imitirala. Tak občutek sem dobila.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 March 2011 - 09:58 AM
Posted 08 July 2011 - 02:59 PM
Razvedrilni program Televizije Slovenije je spremenil koncept izbora predstavnika, ki nas bo zastopal na izboru za pesem Evrovizije v Azerbajdžanu.
Nacionalni izbor pesmi Evrovizije (Ema) se poslavlja v obliki, kot smo jo poznali do zdaj. Na televizijske sprejemnike namesto tega prihaja nova oddaja, in sicer Misija Evrovizija. V njej bodo od jeseni do konca leta iskali zmagovalnega posameznika ali posameznico ali skupino. Ta pa bo po zmagi v oddaji predstavljal/a Slovenijo na Evroviziji 2012 v Azerbajdžanu.
Prijavi se lahko vsak, ki se čuti sposobnega, da nadaljuje zgodbo Maje Keuc, sporočajo iz razvedrilnega programa. Med vsemi, ki se bodo prijavili na poletne predizbore, bodo izbrali najprimernejše za sodelovanje v šovu Misija Evrovizija in tisti bodo nastopili na avdiciji pred sodniki.
Oddajo bo vodil igralec in imitator Klemen Slakonja. Pri njej bo sodelovala tudi letošnja zmagovalka na Emi in predstavnica Slovenije na Evroviziji Maja Keuc - in kot dodajajo v razvedrilnem programu, tudi drugi domači ter tuji glasbeniki
Način izbora ni novost, je ustaljena in uveljavljena praksa izbiranja nacionalnih predstavnikov za pesem Evrovizije, ki ga poznajo in so ga že ubrali tudi v Nemčiji, Azerbajdžanu, Veliki Britaniji, Franciji, na Švedskem, Hrvaškem, Izraelu...
Iščemo osebnost, ki bo sposobna sprejeti izziv in stopiti na veliki oder v Bakuju. Iščemo glas, karizmo, energijo, strast, pogum…Iščemo najboljšega!
1. misija so PREDIZBORI, ki bodo potekali konec poletja v petih krajih po Sloveniji - Celje, Maribor, Koper, Novo Mesto, Ljubljana.
2. misija je AVDICIJA, ki je tudi uradni pričetek šova Misija Evrovizija!
3. misija je IZBOR ZMAGOVALCA v več krogih na izpadanje s kombinacijo ocen sodnikov in telefonskega glasovanja.
Misija Evrovizija je MISIJA nacionalne televizije, kot tudi PEVCEV in VOKALNIH SKUPIN, ki želijo Slovenijo uspešno predstavljati na PESMI EVROVIZIJE 2012!
http://www.rtvslo.si/misijaevrovizija/

Posted 23 July 2011 - 08:53 PM
Tole bo pa po moje fajn za gledat.

Posted 03 October 2011 - 12:38 AM
Jaz sem sicer pogledala samo izseke, ki so na volju na spletu, ampak od pevcev mi ni noben nič posebnega. Tip, ki je pel Grenade mi je edini ostal v spominu, pa ne zaradi dobrega glasu, ampak zaradi grozljive izgovorjave. Aja, pa pleško, ki je cvilil Tainted Love je bil nadležen.
Kdo je sploh šel naprej? (tega ni med izseki).
Všeč pa mi je bil Klemen Slakonja alias Bono.

Posted 03 October 2011 - 10:26 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 October 2011 - 10:35 AM
Tip je meni res rojen za take šove.
Tako simpatično, naravno in neprisiljeno mi deluje, da ga res rada gledam - eden redkih. Poles me je vedno delal živčno, pa je drugače tudi kar dober.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 October 2011 - 10:36 AM

Posted 03 October 2011 - 08:36 PM
Ful je blo fajn, sem uživala, sigurno bom vsako nedeljo gledala.

Posted 04 October 2011 - 10:04 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 10 October 2011 - 12:06 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 October 2011 - 12:14 PM
Jaz sem ena izmed tisith, ki ji je Slakonja obupno antipatičen, niti malo smešen in preveč se trudi,
da bi bil skos v središču pozornosti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 October 2011 - 02:30 PM
Od nastopajočih pa mi je bila zelo všeč zadnja punca.

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 10 October 2011 - 02:55 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users