Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1121 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 March 2008 - 10:12 AM

Jaz pa dobim v petek svojo pošiljko in že zdej cepetam z nogami. tongue.gif Sem se morala mal pohvalit, ker me je Lush že skooos mikal, zdej bom pa končno lahko malo več sprobala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1122 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 26 March 2008 - 12:48 PM

Mene je pa po začetnem navdušenju malo minilo, ampak sedaj ste me spet tako razrajcale, da si grem še ta teden kupit dve ali tri dišeče stvari biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1123 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2008 - 12:59 PM

Jaz grem v petek po Sonic Death Monkey - s tem si umivam obraz.
Poezija. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1124 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 26 March 2008 - 07:59 PM

V soboto grem v Lj in upam da mi bo ratalo prit do Lusha.

Rabila bi eno kremo za roke, ki fajn navlaži a hkrati ne pušča filma. Vpiknila sem se v Helping hands, Smitten ali pa Handy gurugu.

Katero priporočate?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1125 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 March 2008 - 08:06 PM

Fluuffy etc je rekla da je Helping Hands za tiste res orenk zahtevne primerke, tko da sta verjetno drugi dve lažji.

Mmmm, jst grem pa jutri po Sympathyja, mi bo lih losjona za telo kmalu zmanjkalo yes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1126 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2008 - 09:43 PM

Baje bi naj bila ja, čeprav je nikoli nisem imela in ne vem.
Imela sem zgolj Smitten in mi ni pomagala - ampak treba upoštevat moje res hardcore suhe in občutljive roke, ki jim pomaga res, tak, 10% stvari.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1127 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 26 March 2008 - 11:36 PM

Vse njihove kreme za roke in stopala puščajo film, čeprav bodo prodajalke sveto trdile da se zelo lepo vpijejo in ne puščajo filma. Tako da svetujem oreng preizkus, ne samo kapljice ampak si konkretno namaži roke in boš najbolje sama videla.
  • 0

#1128 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2008 - 10:52 AM

Dobila sem najbolj noro pošiljko Lushevih zadev, 100x hvala super Špeli. woot.gif Vse mi tako diši, da sem dobesedno v transu, samo sedim za mizo in snifam vse, kar mi pride pod roke. Očarana sem, OMG, kar ponorela bom!! thumbup.gif Jasmine & Henna Fluff Eaze, ta pre-wash treatment mi nenormalno noro diši, izredno podobno, kot Flying Fox gel za tuširanje oz. Godiva trdi šampon, samo malenkost bolj nežno, kremno, ampak vseeno full jasminasto. Retread ima tudi en zanimiv, a izredno nežen vonj, meni se zdi kot mešanica sadnega jogurta in zemlje. tongue.gif Kopalnih krogel raje ne omenjam, pa peneče kopeli, mmmmm. Ja, pa ploščici Nutts in Soft Coeur sta pa ... mislim, da še nikdar nisem vonjala kaj tako norega. Celo Lip Service mi diši, čeprav je bila moja prva izbira Lip Squeak, ampak se ne pritožujem. Za naročilo American Cream trdega parfuma pa mi tudi ni žal, je tak punčkast vonj, jaz bi ga opisala kot mešanico vanilije, bele čokolade in s kančkom svežih, kiselkastih jagod - fant me bo pojedel. oops.gif

P.S. Tudi gel za prhanje The Olive Branch ima en noro zanimiv vonj, ful težko opisljiv, ampak meni blazno sexy, tak malo moški. oops.gif Za Flying Fox pa mi itak ni treba govorit, tale jasmin res ubija (v pozitivnem smislu).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1129 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 28 March 2008 - 11:57 AM

O kako fajn. Jaz sem tudi vsa prtegnjena, kadar sem v Lushu in kadar pridem iz Lusha.
Daj, nujno enkrat oceni Jasmine&Henna Fluff, me ful firbec matra, komaj čakam, da jo kupim.
  • 0

#1130 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2008 - 12:04 PM

Zaenkrat lahko samo povem, da se za moje pojme nanaša še malo lepše kot H'Suan Wen Hua, nič se sproti ne strjuje in ga lahko nanašaš tudi 15 minut, pa ful lepo se potem lasje razčešejo, brez zatikanja. Js sm sicer porabla skor pol lončka, ker mi je tak noro dišalo, da kar nisem mogla nehat nanašat. wacko.gif Ostalo mi je še torej za dva skromnejša nanosa, ko pa ga naslednjič nabavim, se bom pa bolj brzdala. oops.gif Zdle imam treatment že ene pol ure na laseh (mela bom eno uro) in mi cela soba noro diši po jasminu, vonj je res ... ne da se ubesedit te perfekcije, js sm dobesedno omamljena. Ful sem vesela, da tale tako diši, ker meni H'Suan Wen Hua na žalost res grozno smrdi in ga ravno zato ne bom več kupila. Je pa res, da je JHFE treatment dosti dražji.

Komaj čakam, da po šamponiranju nanesem še Retread, moji lasje bojo danes res v nebesih. tongue.gif Zdejle si bom šla še faco umit z Olive Branch, danes sem čist out, samo Lush mi gre po glavi, hahaha.
  • 0

#1131 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 28 March 2008 - 12:10 PM

H'Suan Wen Hua ti smrdi???? OMG laugh.gif laugh.gif
Men je vonj božanski in isto cela soba diši, kadar jo mam na laseh.
  • 0

#1132 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2008 - 12:24 PM

Ja, meni obupno smrdi. Ko sem jo prvič odprla, sem dobila tisti bruhalni refleks, prav ko da bom bruhnila. oops.gif Meni je vonj tak rezek, pa zraven ogabno sladkast, ko bi bila zadeva gnila oz. pokvarjena. Potem ko sem jo sprala in lase posušila, se jo je na laseh še tudi vohalo, sicer nežneje in ne več izrazito ogabno, ampak še vedno ne najbolj prijetno. Ravno zato je tudi ne bom več kupila, medtem ko bom Jasmine & Henna Fluff Eaze skoraj zihr še kupovala, ne sicer redno (mi je predraga), ampak tko ene 4x na leto.
  • 0

#1133 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 March 2008 - 03:33 PM

Meni pa Flying Fox smrdi za pop... rolleyes.gif Bljak, se prav nisem mogla z njim tuširat.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

• Guests

Posted 28 March 2008 - 04:25 PM

Dilema, mors probat enkrat Retread sam cet sampon, brez dodatnih mask in tega prej, pol pa povej kk se ti zdi, Ker men ta zadeva tk zmehca lase, da je prav neverjetno, pa jo mam sam 2 minuti gor. Disi pa men v loncku sploh ne, pol na laseh je pa tak super, nezen vonj, ki se se ful dolgo obdrzi - ce si si zdaj dala masko prej gor, bo pa najbrz njej vonj prevladal..
  • 0

#1135 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 March 2008 - 05:06 PM

Sem danes uporabila Retread in me vsekakor ni pustil ravnodušne. Izjemno lepo se nanaša (lepše kot marsikateri 'umetni' regenerator) in je ravno prav gost, pa tak maslen, da res v momentu popolnoma razvozlja lase. Občutek je tak, ko da ga lasje v momentu vsrkajo in se popolnoma prepojijo z njim, ter se dobesedno skoraj sami razvozljajo. Ko grem s prsti potem skozi lase in razporejam Retread, je res zakon feeling, tak kremasto maslen, ful bogat in negovalen. Spere se presenetljivo hitro in naredi lasje res kašmirsko mehke in ob enem naravnost svilene.

Čeprav vsebuje zelo veliko olj in sem ga imela na laseh kar 45 minut, ter ga nanesla tudi čisto ob lasišču, so bili lasje po sušenju zelo volumnasti in lahki, nič težki in polizani. Je pa res, da jaz izjemno temeljito sperem lase, včasih jih izpiram tudi po 5 minut (doma pravijo, da ob umivanju las potočim cele hektolitre vode) ker imam občutljivo lasišče in ne sme gor ostat niti pikica šampona ali regeneratorja.

Jaz ga bom, ko mi ga zmanjga, zagotovo še kupila. Pa Jasmine & Henna Fluff Eaze tudi, sploh skupaj delujeta božansko, lasje se mi svetijo ko nori, pa ful dišijo.
  • 0

#1136 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 28 March 2008 - 06:43 PM

QUOTE(tašika @ 26. 3. 2008 - 19:59) View Post

V soboto grem v Lj in upam da mi bo ratalo prit do Lusha.

Rabila bi eno kremo za roke, ki fajn navlaži a hkrati ne pušča filma. Vpiknila sem se v Helping hands, Smitten ali pa Handy gurugu.

Katero priporočate?

Jaz ti toplo priporočam Handy gurugu! diši božansko (meni najbolj sliči na kamilico in ostala zelišča) dobro nahrani roke, pa še traja večno. jaz jo imam že od jeseni, pa je niti pol nisem še porabila - ob redni uporabi

• 0

#1137 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 28 March 2008 - 07:17 PM

Joj sedaj bi pa jaz tudi mela polno stvari, ko vse tako hvalite kako dišijo tongue.gif

sicer sem že enkrat iskala Lush, ampak ga seveda nisem našla in sem ko zmešala letala po Ljubljani laugh.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1138 amisa

amisa

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 28 March 2008 - 08:00 PM

Lush je čisto enostavno najt;) Iz prešerca greš naravnost čez most, na levi strani vidiš tržnico, greš še naravnost mimo S. Oliverja, mimo knjigarne in potem že vidiš Lushev rumen nadstrešek, ma skoraj na moreš zgrešit
  • 0

#1139 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 March 2008 - 10:41 PM

Samo za nosom! biggrin.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1140 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 March 2008 - 02:10 PM

Sedaj mi je pa bolj jasno... samo nevem kako da ga nisem opazila ker sem tudi tam hodila rolleyes.gif verjetno sem bila brez očal laugh.gif
  • 0
We must let go to live on.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users