Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1121 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25895 posts

Posted 23 May 2008 - 07:36 AM

mora me je tlačila. spet smo pisal maturo (slovenščina, esej) ... in js vidim naslov, in si mislim, super, sej točno tacga smo pa že pisal enkrat v šoli. in pišem, pišem ... se mi je tok fajn zdel, pol par minut pred koncem grem pa gledat, in ugotovim, da ni blo za primerjat tistih dveh oseb, k sm jih js, ampak nekega Alberta al Merlina pa neko čarovnico? in men šine skoz misli, da o teh dveh sploh nič ne vem :S pol sm šla vsaj mal imena spreminjat pa to, za zaključek mi je zmanjkalo časa ... katastrofa od eseja. skos mi je šlo po glavi ... "vsebina bo 0 pik, vsebina bo 0 pik".

god, nej bo že konc te mature :S pretty please!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1122 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2008 - 07:39 AM

nika, good luck na maturi! wink.gif

Sanjala sem, da sem se sama barvala (meni je groza če sploh pomislim na to, ker sem štor, pa se zagotovo ne bi znala), na temno rjavo, pa so nastali samo rjavi prameni, ostalo je bilo rdeče. huh.gif Seveda takoj v jok, in nato še pika na i: pride mimo moj frizer, in se full zlobno smeje.

Mah kr neki, no. rolleyes.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1123 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25895 posts

Posted 23 May 2008 - 07:43 AM

hvala, dobre želje vedno dobrodošle, hehe.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1124 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 June 2008 - 07:06 AM

Jao celo noč sem sanjala o francoski revoluciji. Kdaj je bila prva ustava, kdaj republika, ... Zjutraj sem bila čisto zmešana.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1125 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 June 2008 - 07:09 AM

Jst pa, da smo imeli še en maturantski ples in to nekje v neki vlažni in grozljivi podzemni dvorani, in mene je blo ful sram odkrit noge in sm si dala še kavbojke pod obleko, in potem me je redkvica nadrla in prisilila, da sm jih slekla. Potem smo pa neki lutali tam naokrog in odkrili neke pirate, in so mene ujeli in se odločli, da me bojo utopili, ampak potem sm jim jst lepo razložila, da to ne bo šlo, kr morem it hitro na maturantski, jutri imam pa še izpit od morfologije in naj me zato kr lepo spusti.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1126 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 06 June 2008 - 09:26 AM

Zopet se mi je sanjalo da smo pisali maturo iz angleščine. Dobimo polo in jaz rečiš ene 3 naloge, se vstanem in grem ven iz razreda. Mislila sem, da je to kao prva pola, rešiš, 10 min pavze in potem druga pola dalje. In jaz čakam tam pred razredom ene pol ure pa ni dobenga ven. Pol pa mi končno kapne, da je v bistvu bilo treba vse naenkrat reši, in ni dobene pavze vmes. Cela zmešane laufam nazaj v razred. Do konca je bilo pa samo še 5-10 min. Probam rešit kolikor se da, pišem ko nora. Ampak na koncu sem mogla oddat polo z 6 nerešenimi nalogami. In sem se ful jokala.

Tolkokrat se mi je že sanjalo o angleščino, da ne vem več kaj naj si mislim. ermm.gif
  • 0

[Napoleon]

#1127 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 06 June 2008 - 10:48 AM

jaz sem pa danes sanjala enega sošolca iz OŠ v katerega sem bila zaljubljena v 5 razredu, da sva se srečala in me je ful osvajal.
  • 0

#1128 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 June 2008 - 09:16 AM

Nekaj o Freyi. Nimam pojma, o čem se je šlo, samo vem, da je bilo neznansko lušna! biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1129 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 June 2008 - 10:54 AM

Da, sem bila na begu pred terminatorjem oops.gif in spet reševala svet laugh.gif . Take sanje imam vsaj 1 na teden.
  • 0

#1130 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27336 posts

Posted 07 June 2008 - 01:01 PM

Sanje so bile danes odraz mojega resničnega stanja. Ful mi je zanimivo kako sanje včasih vplivajo na resničnost in obratno.
Sanjala sem ,da smo ga celo noč nekje žurali, tak ob ognju pa na plažipa tko. Neki smo peli in plesali v krogu, objeti(tega nikoli ne počnemo). Fant naj bi nekje zakomiral mene pa je osvajal njegov prijatelj, ki ga resnično ne maram. Kasneje se je vse končlo pri poljubljanju in skrivanju pred njegovo punco. Zbudila sem se zrajcana in prestrašena, ker tega človeka res ne maram.
  • 0

#1131 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 June 2008 - 09:47 PM

Sanjala sem da je maček dobil ogromno nekih bul po vratu in glavi in da je bil diagnosticiran z aidsom. Pa da me je pol nekje zunaj en s faxa zahaklal pa me kar zažvalil. Pa sej ta tip ni slab, sam me ful asociira na Cameron Diaz. Sem se zbudila s precej gadnim občutkom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1132 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 June 2008 - 08:42 AM

Sanjala sem nosečo Nušo Derendo. laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1133 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 June 2008 - 09:43 AM

Sanjala sem, da sem živela v gradu, ne vem kako sem tja prišla, niti se ne spomnim, da bi bila kdaj izven gradu, izgleda okolice sploh nisem poznala. Grad je bil preplet notranje opreme in narave ... po eni strani čist opremljen, po drugi strani pa po tleh trava in potem čez preproge, pa drevo je rastlo sredi osrednjega prostora in je bil ta prostor čisto prepleten z njegovimi koreninani (tla, pa malo stene). Na sredini osrednjega prostora pa velik jacuzzi, okrogel, kot eno mini jezerce in tam sem se vsak dan kopala, okol mene pa metulji in pač po tleh v travi tud kak hrošč, kot travnik zunaj, bilo je strašno lepo, ampak tudi tak mal zlovešče, can't explain. Živela sem tam s fantom in svojo prijateljico ter njenim stricem. Cel vibe je bil poseben, ni bil sedanji čas, v bistvu je bil čas popolnoma nedefiniran, obleke so bile pa drugačne - nekak middle ages, ampak manj težko, manj morbidno, bolj lahke tkanine, bolj fairy like. Zgodilo se je potem, da sta moj fant in prijateljica umrla skrivnostne smrti (kot bi ju kdo zastrupil) in sem ostala sama s tem stricem, ki pa ni bil glih jolly good fun. Vem, da ni sicer grdo delal z mano prav ful odkrito, ampak v ta bazenček mi je nastavljal kače, da sm se pol ful jokala in take scene. Pa itak sem bla popolnoma psihično uničena in sem sam tavala po gradu cele dneve, enkrat pa sem našla čist blizu od tega osrednjega prostora neka rdeča lesena vrata in jih odprem, tam pa ko drug svet ... pridem isto na en drug grad, ampak je bla utrdba in prišla sem na plato na prostem, ko bi se po dvorišču Celjskega gradu šetala, pa bilo je neverjetno ogromno in krasno, same zelene doline naokoli in poooolno folka, vsi ful lepo oblečeni, totalno srečni so se šetal naokol, pa vsake tolk časa je prišla mim mene ena skupina ljudi različnih starosti, ki so imeli vodiča in jim je razlagal, kje je kaj pa tko, ko da so na turističnem izletu. Kam sem prišla mi je kapnilo šele takrat, ko sem zagledala svojega fanta, kak se lizari tam z eno češplo pri enem stolpiču in kasneje sem srečala še tisto prijateljico. S pogovarjanjem s folkom sem ugotovila, da sem v neke vrste nebesih (brez angelov in tega sranja), tiste velike gruče ljudi so pa na novo umrli, ki so komaj prišli sem in jim pač vodič razlaga, kako bodo tle živeli, kje bodo spali, razkazuje okolico, itd. Jaz sem tam še ostala nekaj časa (polno enih zanimivih scen in zapletov, ki jih ne bom pisala, ker bi blo preveč) in bila vsak dan bolj nesrečna. Fant me je sicer poznal in me imel še vedno rad, ampak ni bilo več tiste vezi med nama, včasih sem ga še mela zase za noč ali dve, ampak sem ga potem spet videvala z drugimi (tud s to prijateljico) in nisem mogla razumet, zakaj me tak muči, ko pa bi jaz vse dala zanj, pa vedno hujše je blo. Na koncu sem prišla do nekoga oz. je bolj on mene poiskal in mi med drugim pač povedal, da tu ne bom našla tega, kar iščem. Jaz nisem prišla sem po naravni poti in zato ne morem bit srečna, pač pa vsak dan bolj nesrečna in psihično mrtva, doker ne bo nič več ostalo od mene. S fantom sva pač pretrgala tisto 'zemeljsko' vez in ne bo nikdar več poti nazaj, zato bo boljše, če enostavno grem in pozabim, da je kdaj obstajal. Jaz sem potem temu moškemu še ful težila in ga moledovala, naj mi da fanta nazaj, da bom vse nardila, pa je sam rekel, da v moje dobro tega ne bo nardil, ker je konec. Potem sem se vrnila skozi tista vrata, sem pa nardila napako, da so nekteri vidli, da se lahk gre skoz tista vrata tudi nazaj v živi svet in za to napako sem plačevala potem do konca življenja. Živet sem morala do konca v gradu in pazit na vrata, skos sem poslušala prošnje in praskanje po vratih in jok, naj jih spustim nazaj v živi svet, da bi spet videli domače in podobno, jaz pa nisem mogla, ker ne bi blo prav. Vsak večer sem vseen odškrnila vrata, ker sem upala, da bom videla fanta al pa vsaj prijateljico, a ju nikdar ni bilo. Samo tujci, otroci, starčki, zaljubljenci, ki hočejo nazaj k svojim fantom ali puncam. Stric, ki seveda ni bil prijateljičin pravi stric, me je sam nekak nateral do tega, da sem bluzila po gradu in eventualno našla vrata ter s tem prevzela njegovo nalogo, da je lahko bil on svoboden, jaz pa sem ostala tu.

Mislim, da sem resno psihično bolna. Kak lahko mam tak podrobne, dolge, morbidne sanje? Jaz bi tudi sanjala raje Nušo Derenda. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1134 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 June 2008 - 09:49 AM

Kak se te spomniš vsega tak natančno in po vrsti? Meni nikol ne rata. So pa zanimive sanje, ki ziher nosijo neko sporočilo. hmm.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1135 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 June 2008 - 09:52 AM

In sporočilo je, da me bodo vsi izdali in bom na koncu ostala sama z bridko usodo. Nekateri smo res rojeni pod srečno zvezdo. =) Že od nekdaj imam prav boleče žive sanje, da se zbudim in se moram včasih prav pomirit, da ni nič od tega resnično.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1136 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 June 2008 - 09:56 AM

Nee, sporočilo je, da si ti med izbranci in imaš vpogled onkraj resničnosti blink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1137 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 June 2008 - 10:01 AM

Ja, zagotovo bo to prava razlaga. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#1138 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 09 June 2008 - 10:19 AM

Sanjala sem da sem noseča. blink.gif Ko sem izvedala da naj bi bila noseča se mi je to zelo naravnost smešno, saj nisem seksala. In bi bilo to seveda povsem nemogoče. Vendar mi je tebuh iz dneva v dan bolj rasel. In na koncu sem res rodila fantka, ki sem mu dala ime Vid. Seveda nisem imela pojma kdo je bil ata, če nisem seksala. Brezmadežno spočetje. laugh.gif Potem pa sem kar naenkrat načela sanjat, da se je nekdo vozil z mojim avtom in ni zategnil ročne. Tako je avto ''pobegnil'' navzdol po bregu in se zaletel v eno hišo. Hiši ni bilo nič, avto pa je bil totalka. Celo sedeže je ven vrglo in so pristali 5 metrov vstran pod neko drevo.

Prav srečna sem bila ko sem se zbudila in ugotovila, da nimam dobenga froca in je avto še vedno cel.
  • 0

[Napoleon]

#1139 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25895 posts

Posted 09 June 2008 - 02:20 PM

heh.

men se je samo sanjalo, da se je brat nekaj upiral in trmaril (tega ful ne prenesem - če mu rečem, nej pospravi svoje stvari z jedilne mize, da gremo lahko jest, un pa nekej odgovarja nazaj, grrr). pa ko sem šla pošto iskat v nabiralnik, je blo notr par škatel čajev pa neka čokolada. mi ni jasno, kako je prišlo to not, ker je reža čist premejhna.
  • 0

#1140 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 June 2008 - 11:08 PM

Sanjala sem da sem se spustilia po enih hribih in pristala nekje nad prepadom, dol je bla pa temna voda in pol sem stala na eni majhni skalci in nikamor nisem mogla. Ful je blo grozno, pa nikjer nobenga, sem se glih odločala ali naj skočim v vodo, čeprav je bilo fuuul visok in kar umrem ali naj tam trpim. Pol pa je prišel en model z ladjo in me rešil laugh.gif Sam so ble pa ful more, sploh prepad pa to, ker se bojim višine rolleyes.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users