Makadamija s čokolado?! Moram naslednjič malo bolj temeljito pogledat.

Sladkarije
Posted 02 November 2013 - 09:52 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 November 2013 - 10:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 November 2013 - 04:34 PM
Heaven, samo škoda, da ni 75 %.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 November 2013 - 06:04 PM
Iz Lidla? Se ti da pogledat, če je veganska? Hvala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 November 2013 - 06:15 PM
Die Zutaten setzen sich zusammen aus:
Zucker, Kakaomasse, 10% Passionsfruchtzubereitung (Passionsfruchtpüree 34%, Zucker, Apfel, Ananasfasern, Geliermittel Natriumalginat, Stabilisator Calciumphosphat, Aroma, Säureregulator Citronensäure), Kakaobutter, Butterreinfett, Emulgator Sojalecithin, Aromen.
?
Mislim, da ne, zal. :/
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 November 2013 - 06:17 PM
Hvala vseeno, Olivija.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 November 2013 - 11:53 PM
Pa res, imam pa njihovo 75 % in je veganska, mogoče je tudi kakšna njihova z dodatki. Meni so te iz Hoferja nasploh ful dobre in ful poceni so.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 November 2013 - 04:08 PM
Tele je prejle sestra vzela v Mullerju in so božanski. Pa tudi božansko dragi, 7 e za 16 piškotov.Oreo, ne vem pa točnega imena.
Posted 05 November 2013 - 05:21 PM
Heaven:
Posted 07 November 2013 - 02:37 PM
Alnatura praznična izdaja: zvezdice z janežem in vanilijevi rogljički iz pirine moke,
. Po sestavinah sodeč so veganski - z opozorilom, da lahko vsebujejo sledove oreščkov, mandljev, jajc, mleka in sezama.
Full so dobri, hvala za priporočilo.
Posted 08 November 2013 - 10:51 AM
Če ste ljubiteljice datljev, vam zelo priporočam, da poskusite sveže madjool datlje, ima jih Mercator, kupi se jih na kilogram, ki stane 14 evrov. Meni so res božanski, svetlobna leta stran od tistih pakiranih
in obdelanih. Ko pade cuker poješ 2, in imaš mir.
Posted 08 November 2013 - 02:51 PM
Hvala, bom probala, ker jih imam res rada.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 08 November 2013 - 07:22 PM
Kinky, a so taki ful veliki? Jaz sem ene danes na tržnici kupila, po prib. tej ceni in so božanski.
Pa še kup drugih oreškov pa ta velike rozine, tudi ful dobre.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 November 2013 - 07:39 PM
Ja, so veliki, večji od tistih pakiranih. Najbrž si tudi ti kupila medjool vrsto.
Posted 08 November 2013 - 08:35 PM
Ja, Medjool datlji so zakon, sva jih s sestro odkrili v manjsem lokalnem Merkatorju par let nazaj .
Posted 12 November 2013 - 01:06 PM
Včeraj mi je fant prinesel macrone iz Zvezde (zelo lepo od njega, da se je tako spomnil name, samo me je vseeno malo začudilo, ker ve, da ne jem takh stvari) in sem to čudo prvič probala... Kak pa je to ogabna stvar, sami cuker in neki okus zraven zmešan, bek. Ugriznila sem in niti požrla rajši nisem, ker mi res ni take bedarije za v sebe vnašat.
Posted 12 November 2013 - 01:16 PM
Najboljša je še vedno cena, in sicer več kot en evro za en kos. LOL LOL LOL
Posted 12 November 2013 - 02:08 PM
Bedarija.
Zdaj pa ne vem kaj naj naredim z njimi, ker se mi zdi malo nesramno, da jih pustim ali vržem v koš. Pojedla jih pa tudi ne bom. On jih pa po mojem tudi ne bo.
Posted 12 November 2013 - 02:12 PM
Nesi jih v službo in razdeli sodelavkam.
Posted 12 November 2013 - 02:23 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users