Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1121 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 04:22 PM

Potem si pa taka kot moj mož, on tudi vse take spomine shranjuje, včasih se kar malo norca delam iz njega na ta račun. :D Meni so pa dovolj digitalne verzije.

Spomnila sem se še na brisači, če želiš darilo za oba. Ampak to je tudi malo riskantno, ker imamo nekateri barvno usklajene oz. vse enake. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1122 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 22 August 2016 - 07:25 PM

Kaj pa ena penina pa dva minimalistična kozarca za ta namen? Al pride to dražje?
  • 0

#1123 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 07:54 PM

Ja, saj res, ne vem kako sem lahko pozabila na vino. :D

• 0

― V. Van Gogh

#1124 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 August 2016 - 07:54 PM

Hvala za ideje. Album ne pride v poštev, ker jih izrecno ne mara. Alkohola ne pijeta... Ker že več let živita skupaj, imata tudi tri otroke, se mi tudi brisače ne zdijo ravno potrebna stvar.

Bom videla, kaj bom... Malo je kriza s časom, ker imam samo kakšno slabo urico da najdem darilo jutri, preden se dobiva.... :/ 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1125 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 07:56 PM

Pa saj to nima veze, ene stvari so potrošna roba in se jih skos rabi. Brisače in kozarci so že ene izmed njih.

• 0

― V. Van Gogh

#1126 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 22 August 2016 - 08:01 PM

Potem si pa taka kot moj mož, on tudi vse take spomine shranjuje, včasih se kar malo norca delam iz njega na ta račun. :D Meni so pa dovolj digitalne verzije.

:) Digitalne verzije česa, spominov? Fotke? Kar se tiče potovanj, na fotkah itak ni vsega in meni je prav fajn, da lahko nalimam v tak album npr. nalepko od ene dobre

restavracije s potovanja ali pa kakšen račun, razglednico... Ali pa karto od kina. Prelistaš zadevo čez nekaj let in točno veš, kje si hodil in kakšne občutke so ti tisti prostori/kraji/dogodki sprožili.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1127 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 22 August 2016 - 08:12 PM

^^
Zelo všečna ideja, Matilda, jaz imam vse tovrstne spomine v eni škatli, ampak že dolgo razmišljam, kako bi jih bolje uredila.

Immortelle, kaj pa kakšno rastlinje?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1128 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 08:42 PM

:) Digitalne verzije česa, spominov? Fotke? Kar se tiče potovanj, na fotkah itak ni vsega in meni je prav fajn, da lahko nalimam v tak album npr. nalepko od ene dobre

restavracije s potovanja ali pa kakšen račun, razglednico... Ali pa karto od kina. Prelistaš zadevo čez nekaj let in točno veš, kje si hodil in kakšne občutke so ti tisti prostori/kraji/dogodki sprožili.

Ja, mislila sem slike, vstopnice, letalske itd.; stvari, ki so digitalizirane. Skos manj bo stvari na papirju. Jaz itak ogromno slikam, tako da mi je to dovolj.

Glede na število otrok jima mogoče lahko kupiš tudi ta veliko pakungo kondomov. :D

• 0

― V. Van Gogh

#1129 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 August 2016 - 01:06 AM

Odvisno, kako dobro jo poznaš, mogoče knjiga, z vsebino, ki ni najbolj trivialna (Primus ali Založba Eno), pa da je nekaj v smislu partnerske zveze. Alain de Botton ima par fajnih. Če rada potujeta/potujejo, potem mogoče The art of Travel (ne vem, a je dobesedni prevod Umetnost potovanja..)

Ali prečekiraš 1001 dar/Flat/Smile concept store/Gud shop za kako kitchen/gadget malenkost. Imajo polno fajne robe, nekaj se bo našlo.

Lahko preveriš, katere rože bo imela na poroki, in kupiš semena, če gre za trajnico? Ali pa kakršnekoli druge cvetlice (semena/čebulice), ki cvetijo v tem času, ko se bosta poročila? Če imata seveda hišo z vrtom/vrt. To je taka stvar, ki potem vsako leto požene, imaš nekaj od tega še dolgo po nekem dogodku. Jaz to delam zadnje čase za razne rojstne dneve. Dobijo neko zadevščino za posadit, minimalna stvar, ampak je fajn, ko potem prideš na obisk čez leto dni in nekje na vrtu poganja tista stvar. :) 

Če sta ljubitelja glasbe/gledališča, karto za kak koncert ali CD, založba Celinka je imela en fajn album, Cvetober.

Ali pa kako lepo uokvirjeno sliko/ilustracijo, ki ima nek simboličen pomen?

Lahko tudi kako igro/karte, Dixit recimo?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1130 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 August 2016 - 07:05 AM

^O, hvala. Super ideje.

Ker je ljubiteljica uhanov, sem ji zdaj kar pri prijateljici, ki izdeluje unikaten nakit, kupila par lepih, s poročnim pridihom. :)

Verjetno jih ne bo imela na poroki (ali pač, kdo ve), ji bodo pa v spomin na to obdobje. :) 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1131 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 August 2016 - 08:47 AM

:thumbup:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1132 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 03 September 2016 - 08:16 PM

Kaj ste kupovale mamam za abrahama?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1133 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 03 September 2016 - 08:34 PM

Midve s sestro sva ji ene uhancke iz belega zlata.
  • 0

#1134 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 03 September 2016 - 08:39 PM

Mi smo jima plačal vikend paket v Olimijah. Fotr ima tud takrat v kratkem rojstni dan, tako da je bilo fajn darilo za oba. Od drugih je dobila pa nekaj nakita in eno sliko na lesu (ne bem tocno v kakšni tehniki), izdelano po stari fotografiji, na kateri sta skupaj s fotrom, še ko sta bila sama
  • 0

#1135 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 03 September 2016 - 08:48 PM

Mislim da nakit, sigurna pa nisem, ker je bilo to 3,5 let nazaj.
  • 0

― V. Van Gogh

#1136 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 03 September 2016 - 11:56 PM

Tašči sva kupila ročno uro.
  • 0

#1137 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 04 September 2016 - 08:48 AM

Sliko od Dore Plestenjak, njena dolgoletna želja.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1138 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 05 September 2016 - 08:55 PM

^ Mi imamo tudi eno doma. :)

Kaj ste pa partnerjem podarile za 30? Sicer je se kar nekaj casa, ampak ze zdaj razmisljam in mogoce dobim se kaksno idejo.
  • 0

― V. Van Gogh

#1139 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 05 September 2016 - 09:08 PM

Fotoaparat(to bi bilo zate fajn, ane?) in kolaž najinih fotk v obliki slike

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1140 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 05 September 2016 - 09:58 PM

Oja, samo to si bom novega kupila že precej pred svojim 30. :D

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users