Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#1121 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32754 posts

Posted 29 April 2020 - 11:31 AM

Ne ne, tam proti Kranju, kjer je Merkur, pa Hofer  in cela vrsta drugih trgovin se skupaj drži (Mass, Takko, DM...)

• 0

#1122 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 29 April 2020 - 11:33 AM

Ja, saj, mi rečemo na Grencu.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1123 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32754 posts

Posted 29 April 2020 - 11:36 AM

Aja, tvojega posta nisem videla prej, Jini sem odgovarjala. To, ja - to ni nakupovalno središče, hahaha :-)

• 0

#1124 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 29 April 2020 - 11:59 AM

No zdj vem kam bom sla v soping.."u Loka" :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1125 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 29 April 2020 - 12:38 PM

Pa ste potem sploh odprli danes? Naša knjižnica mislim, da je dala ven, da bodo komaj v ponedeljek. So iz poročil zvečer izvedeli pa nobenih usmeritev kako in na kak način naj bi potekalo delo. Take zadeve so pa res sramotne no. 

Nismo odprli, edini so odprli v Kopru. Errol, komentiraj 😂
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1126 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 29 April 2020 - 12:50 PM

Je Jelko sedaj pri poročilih razložil, da ni bilo mišljeno čez noč, ampak vsak po svojih zmožnostih.

Ahwell, burleska, res.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1127 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26076 posts

Posted 29 April 2020 - 01:04 PM

Pa daj, no, Butale. :butl:
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1128 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23503 posts

Posted 29 April 2020 - 01:06 PM

Recimo, da za lokale še razumem, da se gre tudi za to, da ne bi propadli. Čeprav jaz jih še ne bi odpirala. A bodo kakšni posebni ukrepi, da morajo biti mize, stoli bolj narazen? Ampak zdaj bodo lepi dnevi in bodo lokali itak nabito polni. Po drugi strani pa govorijo, da je treba pazit, da ne bomo povzročili drugega vala.

To s cerkvami mi je pa totalno mimo. Za šole in vrtce pa kot sem brala, je bilo rečeno, da bodo bodo zaprti najmanj do 11. maja, lahko pa še dlje. 11. maj je najbolj zgoden možen datum, ampak ni nič garantirano. Naj bi najprej videlo, kako se bo obneslo v drugih državah, ki so že odprle.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1129 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 April 2020 - 01:12 PM

Vceraj je eden od vladnih pajacev na porocilih na radiu povedal, da bodo v kaficih morale mize biti 1m narazen (VAU, KAKSNA VELIKA RAZDALJA!), za eno mizo pa maksimalno 4 ljudje. :lol1: Ukrep in pol.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1130 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 29 April 2020 - 01:18 PM

Ampak še vedno le člani družine oz. skupnega gospodinjstva ali kako je zdaj s tem? :lol:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1131 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32754 posts

Posted 29 April 2020 - 01:19 PM

Hahahaha!
Pa ogrožene skupine imajo zdej na voljo cel dan za nakupovanje. Nikjer pa nisem zasledila, velja tudi obratno, a lahko ostali vremo zdaj ob 8 v trgovino?
  • 0

#1132 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17573 posts

Posted 29 April 2020 - 01:24 PM

Ampak še vedno le člani družine oz. skupnega gospodinjstva ali kako je zdaj s tem? :lol:

Za sosednjo pa prijatelji 1m stran :D Ce grem pa na sprehod in jih srecam, se pa ne smem ustaviti, da poklepetam :D Podpiram, da se odpre, ce so gostilne res toliko bolj varen kraj kot katerokoli igrisce :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1133 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 29 April 2020 - 01:39 PM

Tilu lilu. :butl:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1134 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17573 posts

Posted 29 April 2020 - 01:41 PM

Mene so zdajle klicali iz zobne kirurgije, da naj pridem v cetrtek :o Kako je to mogoce, ce je totalno nenujno...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1135 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 29 April 2020 - 01:49 PM

Danes sem brala da se bodo zob storitve zagnale komplet nazaj.
Pomojem ima kaksen politik karies :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1136 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 29 April 2020 - 01:50 PM

https://www.delo.si/...eta-302974.html
  • 0

#1137 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 29 April 2020 - 01:50 PM

Pa a bo treba z masko piti kavo ali ne?

Mene so tudi poklicali za U

Danes gre v laboratorij, jutri na pregled. Jaz spet lahko recem, da imajo zelo resen in dober odnos
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1138 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17573 posts

Posted 29 April 2020 - 01:56 PM

Za te nujne stvari je menda ful problem. Otrocke z zobobolom ne vzamejo, so vsi na AB. Saj sem potem razmisljala, da so mogoce take preglede, kjer se bodo naknadno odlocili o ukrepih, zagnali. Sploh ne vem, ce mi rabi kaj ekstra v zobe pogledati za vrascene osmice.
  • 0

Tumblr

#1139 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23503 posts

Posted 29 April 2020 - 02:57 PM

Jaz sem videla obvestilo ene privat ambulante, ki opravlja estetske in dermatološke storitve, da bodo zdaj spet začeli delat. Sem se naročila na samoplačniški preventivni pregled kožnih znamenj, ker bi šla čisto zaradi svojega mirnega počutja, preden začnem z zdravljenjem, upam, da ne bo nič narobe, hmm.

Sem pa bila danes zunaj domačega kraja, prvič po mesecu in pol. Sem mislila, da mi bo bolj čudno, pa se mi je zdelo še kar živahno v mestu. Sem šla še v lekarno in Lidl spotoma. Sicer je varnostnik pred Lidlom spuščal noter enega po enega, ko je šel notri nekdo stran od blagajne najbrž, ampak me je vseeno presenetilo, ker je bilo kar precej ljudi notri. Masko sem nosila prvič v življenju, si nisem predstavljala, da je tako toplo pod njo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1140 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 29 April 2020 - 05:53 PM

https://m.youtube.co...e&v=2h2QMkS5Ftw
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users