Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1121 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 14 May 2022 - 01:34 PM

Vem Coco, Adrijana je edina takih, ki ji sledim in sem jo zato izpostavila.
  • 0

#1122 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 20 May 2022 - 10:16 AM

@specialbooksbyspecialkids

https://youtu.be/BrRZ4XD1nSE

Ne vem a bi dala to pod instagram, ker je bolj youtube, ampak njega spremljam ze leta. Kaksne videe velikokrat pogledam skupaj z B. Zaradi njih drugace gleda na "drugacnost". Temu fantu sem tudi donirala, ker me njegova zgodba vedno znova prizadane in hkrati impresionira. Cris ga spremlja ze vec let. Velikokrat se spomnim na te otroke, ko imam svojih polno glavo in bi jih najraje poslala na Luno. Takrat se zavem, da sem priviligirana ker sta moja otroka (tok, tok, tok) zdrava.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1123 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 29 May 2022 - 09:02 PM

Sem gledala anine storije, pa je imela link na @s.medicina. ok vse kul, mal pogledam...naletim na denise dame (a ta se obstaja) na profilu od s.medicine, pri njih si je dala znable naret in je dejansko to za moje pojme antireklama za samo kliniko ampak ok. Kaj je ta punca naredila iz sebe. Da nima vse postimano v glavi vemo ze od nekdaj, ampak zdaj je pa silikon na dveh nogah. Znabli skoro za v ginnesovo knjigo rekordov. Nikoli se ne bi hvalila da sem njej znable nardila, kot zdravnica. Obup.
Samarinka pa odlicno izgleda za 50, nikoli ne bi rekla da je toliko stara (itak, glede na to kaj vse pocne ni presenetljivo).
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1124 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 30 May 2022 - 06:58 AM

Meni se zdi, da jih veliko, ki hodijo na popravke (btx, filerje) začnejo na neki točki pretiravati in ne izgleda več lepo oz. ne izgleda več naravno. Tudi Hajdi zdaj recimo meni ne izgeda več naravna. A je bila ona na kakšnem liftingu al kaj? Včeraj sem po dolgem času naletela na njeno fotografijo in je sploh nisem prepoznala. No saj, vprašanje tudi, kako realne so slike.

• 0

#1125 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 30 May 2022 - 07:47 AM

Ja, je kar nekaj teh punc z Instagrama, ki hodijo na botox, polnila, pa še niti 30 niso stare. Na slikah, kolikor so realne, kot si rekla, zgleda vse to ful umetno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1126 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 30 May 2022 - 07:49 AM

Hajdi je kot lutka, ze ustnice ima zdaj 3x vecje kot naravne. Pa ti dvignjeni koticki so tudi cringeworthy.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1127 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 30 May 2022 - 09:14 AM

Vse te žnable so iste oblike.Pa nasploh so si vedno bolj podobne med sabo. Ista oblika obrvi, blond lase, velike ustnice in vse zelo podobno oblečene.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1128 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 May 2022 - 09:17 AM

:yes:

Pa v živo so te stvari še toliko bolj očitne kot na fotografijah, fotka marsikaj požre.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1129 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 30 May 2022 - 09:29 AM

Ja, točno to, Frcica. Se mi zdi, da tudi marsikatera katera uporablja vse te procedure kot statusni simbol oz. ker pač to "paše" k življenjskemu stilu influencerk - valjda moraš bit kot trendsetter en korak pred sledilkami.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1130 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 30 May 2022 - 09:38 AM

Tole res nedvomno drži: "Oni so se smejali meni, ker sem drugačen...
A jaz sem se smejal njim, ker so vsi isti... "
Citat Bukowskega, ki sem si ga enkrat shranila...
  • 2

#1131 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 30 May 2022 - 12:41 PM

Jaz ce bi na stara leta tak zgledala in se tako postarala, bi bila zelo srecna :)

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
  • 0

#1132 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 30 May 2022 - 01:54 PM

Tudi jaz :)

Ampak na moj ten in barvo oči sivi lasje ne bodo tako dobro izpadli. Ampak se pa ne bom do smrti barvala.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1133 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 30 May 2022 - 02:33 PM

Ja, 68 je stara :)
Vcasih ne prime it na botoks, pol ko te naravno postarane a lepe zenske vidim si recem, zakaj bi sla na to sploh....
  • 0

#1134 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 30 May 2022 - 02:40 PM

Ja, 68 je stara :)

Kako prosim, tale v videu? :o
  • 0

― V. Van Gogh

#1135 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 30 May 2022 - 03:20 PM

Za katero gre, meni ne odpre?
  • 0

#1136 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 30 May 2022 - 03:43 PM

Ja Jina, a si mislila da je 80?
Meni zgleda normalno za skoraj 70 let. Celo zivljenje zivi na Baliju in SPFja sigurno ne uporablja.
Barbarina, dej poglej na @hale_pule na ig. Sivolasa gospa.
  • 0

#1137 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 May 2022 - 03:45 PM

V isto kategorijo sodi tale gospa, mislim, da je stara 70, zgleda pa 20 manj. In se vedno aktivno teče, kapo dol. :o

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1138 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 30 May 2022 - 03:59 PM

Fiona, nekaj takega, ja. Niti slucajno ne bi rekla, da je lepo postarana. V bistvu mi nobena suha starejsa zenska ne izgleda mlajsa kot je. Tukaj se pozna, kako imajo malo polnejse/normalne zenske lepso kozo, manj gub in povesenosti. Tudi dolgi suhi lasje mi sploh niso vsec, sivi gor ali dol.
  • 0

― V. Van Gogh

#1139 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19169 posts

Posted 30 May 2022 - 04:09 PM

Meni tudi zgleda starejša. Ta od Coco pa realno toliko kot je, 20 let manj nikakor ne. Se pa strinjam z Jino, obline pomenijo manj gub.
  • 0

#1140 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 30 May 2022 - 04:12 PM

Ja vem. Saj niti ni bil moj point da bi morala izgledat mlajsa. Meni izgleda prijetno in mi oddaja prijetno energijo. To je tisto, kar mi je vsec.
Da pa suhost apriori pomeni vec gub, je pa jasno.
Coco, tudi ta mi je vsec :)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users