Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1121 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 06:06 PM

Še za predstavo:

Po umivanju se ta presušenost še ne opazi (prva slika), samo po nekaj dnevih postanejo strahotno obupni in so taki kot na drugi sliki (za pobruhat in se lepo loči ta svetlejši suuuh del).

IPB Image

IPB Image
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1122 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 05 June 2008 - 06:14 PM

Imela sem čist posušene lase- ta rekonstruktor pa mi je neverjetno pomagal ter porihtal večino težav. Tudi šampon Jocio K-PAK imam in je super. Zdaj si končno lahko dolge puščam k si jih res želim.
  • 0

#1123 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 06:18 PM

Hm ... ne bi se rada povsem iztrošila še s nakupom tega šampončka. huh.gif
  • 0

#1124 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 June 2008 - 06:20 PM

joj, Mladoletna, pr man je isto, ko si jih operem so lepi, mehki, lepo padejo, lepi kodri, drug dan so pa čist zmongani, prov šavje rata.
jz bom pomoje tut rekonstruktor kupla, sam da mal keša dobim.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1125 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 06:22 PM

Ohh, še dobro, da nisem edina s tem problemom. Namreč potem so res nagravžni za videt, na otip pa prav tako. ermm.gif
Pa tako lepo je otipavat kakšne svileno mehke zdrave laske cry.gif .

Mah, ko jih bo še pol zrastlo, bodo ok, razen, če mi jih ne bo poletje še zgornjo polovico skurlo cry.gif .
  • 0

#1126 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2008 - 06:51 PM

Za vse tiste, ki imate res izsušene lase, ki se radi cepijo in lomijo, bi definitivno bila taka nega:

Pred vsakim pranjem vsaj za kakšno uro na suhe lase olje, najbolje avokadovo (lahko pa tudi katero drugo). Potem pa dvakrat šamponiranje - prvič globinski šampon, drugič pa kakšen zelo bogat in negovalen, jaz bi priporočala Joico K-PAK šampon za poškodovane lase. 300ml stane 16€, je pa zelo koncentriran in bo trajal dobesedno celo večnost. Po šamponiranju lase temeljito ožmite in popivnajte z brisačo, potem pa nanesite Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor po celi dolžini las, posebej se posvetite konicam. To pustite delovat 10 minut, potem sperete in nanesete kakšen zelo hranljiv regenerator in masko. Rekonstruktur torej dela na sami strukturi las, ni pa zelo hranljiv in bo potrebno potem nanest še kakšen drug regenerator/masko. Za zaključno nego tisti, ki nanašate še razne silikonske spreje in šprice, to vedno nanesite na posušene lase, ne na mokre.

Rekonstruktur se nanaša enkrat na teden, Mladoletna ti ga lahko na začetku po vsakem pranju, ker itak lase pereš na 5 dni. Aja, če ne dobiš nikjer Balea globinskega šampona, ti ga lahko jaz kupim in pošljem. Je čisto poceni, pa v bližnjem DM-u ga vedno imajo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1127 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 07:00 PM

Pa še to. Zdaj redno ene 4 mesece jem tiste Fidi tablete za nohte in lase.

Koliko časa naj pa potem OH šampon ne uporabljam, če bom Balea in Joico ?
Bom še enkrat pogledala v dm-u in če ne vidim, bi te res prosila, da pošlješ. wink.gif

Aha ... kje naj si ta Joico rekonstruktor in šampon naročim/kupim ?
  • 0

#1128 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 June 2008 - 07:00 PM

Dilema, zakaj pa špreje na suhe lase? Jst mam Gliss Kur oil nutritive in piše v navodilih, da naj ga nanašam na vlažne. Naj ignoriram navodila?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1129 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 07:07 PM

Načeloma je tko, da se naj ne bi silikon nanašal na mokre/vlažne lase, ampak na suhe - sem že večkrat brala, pa tudi moja frizerka tako dela. Tale sprej lahko daš na vlažne, samo kakšne bogate silikonske koncentrate pa raje nanašaj na suhe lase. Joico zadeve dobiš v frizerskih salonih, ki pač držijo Joico. Iz kod pa si, djevuška kraužlova?

V sobodo dopoldne grem v DM. Ti bom kupila šampon in ti ga v ponedeljek poslala. Ko ga nabavim, ti še sporočim na ZS.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1130 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 07:09 PM

Iz Domžal sem wink.gif .
  • 0

#1131 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 07:13 PM

Uf, tam okoli pa ni nobenega Joico salona menda. Daj na forum oglas, da bi kupila in ti bo mogoče katera forumašica pripravljena kupit in poslat. Jaz tudi nimam v Celju nobenega Joico salona, čeprav bi moral bit en, ampak ga ne najdem.
  • 0

#1132 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 June 2008 - 07:14 PM

Kako pa veš, kateri imajo Joico? Obstaja kakšen seznam mogoče?
Oz. če veš na pamet za Koper smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1133 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 07:16 PM

Tule je seznam:

http://www.joico.si/si/najdi_salon/

• 0

#1134 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 07:17 PM

Sem že objavila oglas. Hvala DiLeMca wink.gif
  • 0

#1135 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 June 2008 - 07:18 PM

Pismo, jst sm idiot. laugh.gif Prijela me je strašna groza, kr v okolici KP ni nobenega salona, in sm že delala načrte, kako mi bo kšna iz LJ poslala, nakar mi počasi prikaplja, da jst študiram v LJ in se ravno tu nahajam. Bravo jst no biggrin.gif

Hvala Dilema!
  • 0

#1136 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 07:20 PM

Vkolikor se nobena ne javi v Oglasih, bi mi lahko ti poslala te zadevščne, če jih dobiš ? Proooooosim, ne skruni mojih lask ! cry.gif biggrin.gif
  • 0

#1137 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 June 2008 - 07:22 PM

Jaa itak da ja. Samo ne garantiram da bo že ta teden.
  • 0

#1138 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 June 2008 - 07:47 PM

Suuper. Hvala wink.gif

Glede časa ni problema. Moram tudi še jaz skupaj evrčke nabrat biggrin.gif .
  • 0

#1139 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 June 2008 - 07:49 PM

Dilema v čemu pa je bistvo dvojnega šamponiranja? Jaz bom itak zdaj uporabljala Keune Silver šampon, tak da to ne pride v poštev. Pa nikol nisem šamponom posvečala posebne pozornosti (čleprav bi jo morala) oops.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1140 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2008 - 07:55 PM

Šamponi so ful pomembni, morajo bit zelo nežni, a kljub temu temeljiti. Jaz, ki zdej spet uporabljam silikonski serum za konice in imam ob enem mastno lasišče, nikakor ne morem brez dvakratnega šamponiranja. Prvič uporabim čisto malo šampona, da se lasje fajn razmočijo (ob prvem šamponiranju se mi skor noben šampon ne peni, kar me ful moti), ob drugem šamponiranju pa potem nastane fajn pena, s katero nežno pomasiram lasišče in lase, da imam feeling, da sm fino sprala vse ostanke silikonov, itd.

Ponavadi nardim tako, da je prvo šamponiranje z globinskim šamponom, drugo pa s kakšnim bogatim in zdravilnim (ker imam pač nenormalno zahtevno lasišče), kot je Harologi ali Oronazol, pa recimo zdej ta Joico, ki je zelo negovalen (aminokisline, ekstrakti, olja) in potem pustim delovat ene 5 minut. Pri meni se tak način daleč najbolje obnese.

Če vas ne moti ne-penjenje pri prvem šamponiranju in če ne uporabljate raznih zdravilnih šamponov (ki jih je potrebno pustit delovat par minut), potem je tudi eno šamponiranje čisto dovolj. Sade, idi kupit rekonstruktor, da ne boš plešasta. tongue.gif Aja, one more thing - če boš zlo rumena in ti Keune šampon ne bo dovolj, ima Revlon Professional barvne regeneratorje, eden je za platinasto blond lase in je vijola barve ter baje fenomenalno ukine rumeni odblesk.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users