Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1121 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 25 June 2010 - 01:59 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 6. 2010 - 14:55) View Post

A so zamujali? biggrin.gif Ne spomnim se, ker mi je bilo vseeno, mi smo na FULL žurali že prej.

yes.gif in yes.gif

;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1122 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 June 2010 - 02:00 PM

a to si bla na Billy Idol???oooo biggrin.gif jaz ga obožujem, no na koncert pa ne bi šla, nekak nisem za take koncerte
  • 0

#1123 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 25 June 2010 - 02:01 PM

Fluffy in Jina - u met, u happy? w00t2.gif
  • 0

#1124 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 June 2010 - 02:02 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 6. 2010 - 14:58) View Post

Pa je bil sploh še kdo tam po štirih urah? laugh.gif

Ja itak, da je bil ves folk; samo so bili razpičkani, ker je pisalo na karti ob 21.00 - začel je pa ob 01.00. surrender.gif
Če so pa plačali karto.

Se čudim, da se niso streljali. laugh.gif

Bil je pa to ta model:

KLIK

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1125 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 June 2010 - 02:04 PM

LOL
  • 0

#1126 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 25 June 2010 - 02:06 PM

Umoran od noci, slomljen od zivota. Pol pa revez zamuja. cry.gif
  • 0

#1127 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 25 June 2010 - 02:06 PM

^ laugh.gif
QUOTE(_Planet_ @ 25. 6. 2010 - 15:01) View Post
Fluffy in Jina - u met, u happy? w00t2.gif

JA! wub.gif w00t2.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1128 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 25 June 2010 - 02:07 PM

<3
  • 0

#1129 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 25 June 2010 - 04:43 PM

Men ni ratalo it na Billyja, sem si pa zelo želela. Mi je pa zdej malo lažje pr srcu po tem kar ste napisale. biggrin.gif HVALA!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1130 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 June 2010 - 07:52 PM

O ja men je tut zdej lažje. Čeprou sem se pač sprjazlna,da ne bom mogla it ampak me je vseeno mal žrlo.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1131 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2010 - 09:32 PM

QUOTE(Dragica @ 25. 6. 2010 - 17:43) View Post
Men ni ratalo it na Billyja, sem si pa zelo želela. Mi je pa zdej malo lažje pr srcu po tem kar ste napisale. biggrin.gif HVALA!

Jaz sem mislila, da ste že kupili karte? Ostali vaši so bili?

No ja, večina koncert hvali, tak da morda pa vam je lahko žal. A rajši se obesi na negativne kritike,
vsaj jaz se bi na tvojem mestu, LOL.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1132 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 25 June 2010 - 09:33 PM

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/billy-idol-razredceni-punk-za-nostalgike/233343

• 0

― V. Van Gogh

#1133 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 June 2010 - 10:52 PM

zdele sem prišla iz Križank, koncert je bil odličen, sicer za sorazmerno malo publike, ampak ta faktor ni bil moteč, ker se mi zdijo Gossip prej bend za v klube kot pa razprodan venue kot so npr. Križanke. super so bli, sploh konec je bil nekaj posebnega - pevka se je sprehodila med običnstvom, vmes pela zadnji komad, ko ji je zmanjkalo, je začela a capella peti npr. I will always love you od Houstonke, bend se je medtem počasi spakiraval z odra .... vzpostavljen je bil pristen odnos s publiko, zlo so poskočni, super komade majo za đuskat. kolker se mi ni dalo it, sem zdej full vesela, da sem šla, ker je bil res luškan koncert.za rahlo do pretežno izbirčno publiko, nardijo pa iber žur. thumbup.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1134 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 25 June 2010 - 11:00 PM

Brokoli je tudi navdušena. -) Ampak dobra ura koncerta v Križankah za 45€ je meni adijo pamet.

• 0

― V. Van Gogh

#1135 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 June 2010 - 11:08 PM

QUOTE(Jinadaze @ 26. 6. 2010 - 0:00) View Post

Brokoli je tudi navdušena. -) Ampak dobra ura koncerta v Križankah za 45€ je meni adijo pamet.

Pa to ni res, no, kaj vse se privoščijo za 45 evrov. Dobra ura.

FOAD
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1136 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 25 June 2010 - 11:12 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 6. 2010 - 0:08) View Post

FOAD

Ditto.

• 0

― V. Van Gogh

#1137 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 25 June 2010 - 11:12 PM

to za Gossip govoriš? karta je bla 39€, oz. 25, če imaš Itak paket. K. ga npr. nima, pa mu je sodelavka zrihtala kodo, s katero se dobi cenejša karta in ni blo omejeno št. cenejših kart, tko da je se dal na easy to dobit. en folk je clo dobesedno za đabe dubu, sicer ne vem, kako, ampak so.
men je blo super, res nekaj drugačnega, kljub kratkosti (to je itak relativno), važna mi je kvaliteta, lahko en nabija 4 ure pa je koncert drek.

edit: pozabla spomnit na najpomembnejše: Beth je res neverjetna, kak glas ma ta ženska .... čist in močan, pravi balzam za ušesa. neverjetna je, res.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1138 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 25 June 2010 - 11:16 PM

Aha, sem se zmotila. Anyway, cena se mi zdi primerna za stadionski koncert standardne "dolžine".

• 0

― V. Van Gogh

#1139 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 June 2010 - 08:04 AM

Ok, recimo da daš 39 evrov. Meni se vseeno zdi to FULL premalo. Koliko pa je bilo? Dobra ura?

Killersi so na stadionu na Stožicah igrali mislim da uro in pol, oz. niti to ne. OK; karte so bile zastonj, ponovno ta Đabest fora, ampak nekateri so tudi plačali karte (se pač niso znajdli). Meni se za samostojen koncert tako kratek koncert zdi nateg. down.gif

Beth je tudi meni kul, ampak nima zdaj to veze. biggrin.gif

Mogoče sem razvajena, ker hodim več ali manj na rock koncerte, ampak tam ne trajajo manj kot 2 uri. Iron Maiden igrajo vedno 2 uri in pol. Ajde, in celo Gibonni (karta stala 33 evrov, kar je vseeno preveč), igral zadnjič v Križankah 2 uri in pol. To je koncert, 2 krat prišel nazaj na oder.

Sramota, da si privoščijo take fore, še posebej, ker so cene koncertov v zadnjem času vrtoglave.

In enako Billy, da igra enako setlisto, kot jo je pred nekaj dnevi v ZG na FESTIVALU. down.gif down.gif Saj vemo, da so koncerti na festivalih veliko krajši . . .

Hvala, a NE hvala.

Megadeth pričakujem, da bodo MINIMALNO 2 uri igrali, in vem, da tudi bo tako.

• 0

#1140 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 26 June 2010 - 11:18 AM

men se zdi, da ne morš pač kar vseh med sabo primerjat, Gibo je čist ena druga kategorija, no. sploh pa, če ma bend zunaj ne vem, šele 3 albume napram enemu, ki jih ma 8 - ne morš primerjat, ker bo drugi lahko igral neprimerno več časa. sicer pa, kot sem že prej omena, men je važen filing, ki ga dobim, in kvaliteta, nisem diskontna pri koncertih v smislu, da zdej, ker sem pa plačala 30€, morjo pa dve uri igrat, ker se to spodobi za moj denar - mislim, wtf? so bli tut že koncerti po, ne vem, jurja, pa so špilali po dve uri in čez, npr. pred leti Boy Sets Fire v Ajdovščini.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users