Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1121 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2008 - 08:09 PM

A tale se že dobi pri nas?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1122 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 06 December 2008 - 08:18 PM

Ja.
Mene tudi interesira.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1123 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 06 December 2008 - 08:21 PM

Jaz sem jo včeraj videla v DMu. Se mi je mudilo in nisem pregledala krtačke, ampak na sliki izgleda ful dobro. Cena je pa malo čez 12 EUR.
  • 0

#1124 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 08:24 PM

Uh, I want it. teehee.gif Krtačka res zgleda krasna, taka fajn velika in gosta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1125 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 06 December 2008 - 08:35 PM

Ma bolj jo gledam, bolj me mika. Itak potrebujem novo oops.gif
  • 0

#1126 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 08:36 PM

Jaz tud rabim novo črno maskaro.
  • 0

#1127 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 December 2008 - 08:46 PM

Jst tudi rabim novo maskaro. Dilema, predlagam da jo kupiš in potem izčrpno poročaš. whistling.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1128 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 December 2008 - 08:53 PM

Že laufam v trgovino. laugh.gif Kupila bom novo črno maskaro zagotovo v roku 14 dni, ampak ne obljubim da ravno tole. Če mi ne bo škoda denarja, bom vzela Exceptionnel de Chanel.
  • 0

#1129 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 December 2008 - 06:58 AM

Js grem tud jutri pogledat za tole maskaro..če je krtačka takšna kot je na sliki tudi v resnici mi bo pomoje maskara fantastična.
  • 0

#1130 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 08 December 2008 - 07:33 PM

Sem se nesebično žrtvovala laugh.gif in sem jo danes kupila. Nisem pa še sprobala - jutri!

• 0

#1131 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 14 December 2008 - 11:39 AM

Jaz sem si eno maskaro naročila pri Avonu, ker mi gre moja h koncu, in sem rekla, da za foro probam tole za 5 € in me je ful pozitivno presenetila

IPB Image
  • 0

#1132 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2008 - 12:12 PM

Meni je glih mami zrihtala spet tole maskaro, prej sem imela 2x črno, zdej pa imam odtenek Fall Plum, ki je nekje med rjavo in slivovo. Meni se zdi zelo zanimiv odtenek, pa dokaj svetel - na trepalnicah pride zanimiva vidno rjava s plum pridihom. Meni se zdi super za blondinke, recimo moja blond prijateljica išče skos lepo rjavo maskaro, pa vse domnevno rjave pridejo na trepalnicah, ko se posušijo, čist obično črne. Tale pa izgleda veeeeliko manj agresivna kot črna, pa ful je umirjen odtenek, nič klovnovski. Drugače pa je meni tole super maskara za čez dan, ker lepo podaljša, zelo dobro priviha in u nulo razčeše trepalnice, res ni sploh šanse, da bi jih zlepila, četudi daš nevem kolk coatov. Volumna ne da neki breath taking, ampak z več plastmi je zelo soliden.
  • 0

#1133 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 December 2008 - 02:24 PM

Jst sm si tud nabavila to Avonovo supershock maskaro in sem tud zadovoljna. smile.gif Lepo poudari trepalnice, ne zlepi.

To Kollagen maskaro sem pa tud sama vidla v Dm-ju in res zgleda fajn. Bi jo tud sama mela. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1134 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 December 2008 - 02:27 PM

Jaz sem si jo nabavila. Trepalnice zelo lepo razčeše. Nekega ekstra volumna ne da (no, vsaj moje Maybelline ne prekaša nobena. Diorshow edino, a je ni več).
Meni se Kolagen stuff zdi dobra pridobitev. Resnično lepo drsi po trepalnicah in jih naredi voljne.

Sicer sem jo sprobala le enkrat, a sem zaenkrat zadovoljna z njo.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1135 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 14 December 2008 - 02:42 PM

Aja, sem pozabila napisati, kako se obnese Collagen maskara. Krtačka je res velika, ma ni čisto taka kot na sliki - ščetine so redkejše. Barva je zelo intenzivno črna, česar sem se sama mogoče rahlo odvadila, ker imam svetle lase in polt, zato raje posegam po rjavih maskarah. Trepalnice res lepo priviha/privzdigne, se je pa treba hitro obrnit, ker se nanos hitro posuši. Jst sem pač navajena, da trepalnice krtačim nekaj časa s krtačko, da jih lepo ločim - pri tej L'orealovi pa to ni ravno mogoče - bognedaj, da bi si dala še en nanos čez blink.gif O nekem norem volumnu ni sledi, trepalnice so v večini lepo ločene (ampak bi lahko bilo boljše) in odebeljene - zaradi intentivne črne pa močno poudarjene.

+ zelo obstojna, ni panda efekta čez dan
+ trepalnicam da zares lepo obliko, privihano v lepem loku (to moram pohvaliti! Kot da bi jih oblekla v prožen ovoj)

- nanos se prehitro posuši, zato dolgo razčesavanje ni možno
- trepalnice bi lahko bile lepše ločene
- intenzivna črna barva (meni za dnevni MU ne pristaja)

Skratka, povprečno; mislim, da ne bom več kupila. Zna biti pa kateri drugi zelo všeč (barva, poudarjenost). Še vedno iščem idealno maskaro ermm.gif
  • 0

#1136 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 December 2008 - 09:19 PM

Danes sem si kupila maskaro Max factor 2000 calorie z ukrivljeno krtačko. V Mullerju so delili neke boni za 15% popust ob nakupu te maskare in sem jokupila, ker sploh ni draga, s popustom okoli 8€. No, sem jo že sprobala in moram rečt, da me je navdušila. Upam, da ni to sam začasno in bo naslednjič obup. biggrin.gif Res lepo zaviha in podaljša trepalnice, razčeše, brez grudic. Edino škoda mi je, ker črna ni tok intenzivna, kot npr. pri Revlonovi VF extreme black, ki jo itak že skos uporabljam. V glavnem, zlo fajn.

Te nove L'orealove pa ne bom kupila.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1137 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 16 December 2008 - 09:51 PM

Mene je pa ful navdušila Avonova Super full maskara, ma pa zlo podoben efekt kot Masterpiece od Max factorja, tko da tistim, ki hočjo res zelo poudarjene trepalnice verjetno ne bi ustrezala.
  • 0

#1138 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 January 2009 - 07:21 PM

No da povem kako je s tole Lorealovo Kolagensko maskaro...seveda sem že v trgovini ko sem pogledala krtačko vedela da pričakujem preveč ampak sem jo vseeno kupila ker mi pač ni dalo misliti da je nebi sprobala laugh.gif

Maskara naredi zelo every day look trepalnice..kaj pa vem ni nič posbnega..sem res pričakovala preveč ker imam doma same maskare ki mi res naredijo trepalnice zeloo poudarjene tale pa:
+Res lepo drsi po trepalnicah nekako..svileno
+trepalnice niso zabetonirane ampak so lepo mehke in upogljive
+(vsaj zame je tole plus) maskara je dobro opljiva in jo z ne preveč "hranljivim" odstranjevalcem spravimo dol
+Barva je lepa črna

-Trepalnice nič ne podaljša in jim ne da volumna
-Ščetka ni tako gosta kot je prikazano na reklamah rolleyes.gif

Mi je rahlo žal da sem jo kupila in jo bom podarila mami(verjetno biggrin.gif )

Zanima me,kakšna se vam zdi Chanelova Inimitable?
Že nekaj časa me zelo muči pa je edini razlog da maskare ne kupim ta, da se mi gumijasta ščetka zdi zelo podobna Max Factorjevi Masterpiece Max in se potem bojim da bi dobila podoben učinek za 2x višjo ceno..

A lahko katera primerja ti dve gumijasti ščetki prosim? biggrin.gif
  • 0

#1139 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 02 January 2009 - 07:42 PM

Meni No. 1 že lep čas ta Maybelline lash stylist, že slabo leto nisem posegla po nobeni drugi.

IPB Image

Res lepo podaljša od korena do konic in zaviha, z več nanosi pa tudi zgosti. Nimam ne gostih, ne dolgih, ne zavihanih trepalnic, ampak ta mi da željen efekt, sploh za nizko ceno (cca. 10 eur). Je tudi obstojna in ne odpada, malenkost težje jo sicer odstranim, ampak gre. Za moje pojme prekosi glavnik vse krtačke. Jaz jo nabavim v avstrijskem DM-u, mislim da je v Sloveniji ne prodajajo.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1140 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 January 2009 - 07:47 PM

november.rain ti si kupila 100% Pure maskaro ne? Ima kakšen efekt? Ali je samo bolj negovalna?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users