Differin, Skinoren In Podobno
Posted 30 August 2016 - 11:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 August 2016 - 11:57 PM
Posted 31 August 2016 - 10:56 AM
Pred leti, ko sem imela problematicno kozo in gel namesto kreme, me je pa malo peklo.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2016 - 10:15 PM
Meni je pri temenih in pod očmi (ne direktno pod, ampak že na licu dejansko) kožo prav skurilo. Peklo me ni edino, če sem se z jojobinim oljem mazala.
No, danes nadaljujem in bom mazala na 3-4 dni.
Belakne načeloma pomaga tudi proti brazgotinicam ne?
Jina, zakaj pa ti mažeš, če imaš itak lepo kožo?
Posted 31 August 2016 - 10:32 PM
Pomaga tudi pri bledenju, ja.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2016 - 10:44 PM
Kul.
Jaz še vedno ne morem verjet, da nisi imela nič "opeklin" ko si se začela mazat.
Jaz sem bila prav obupana, nikamor nisem šla od doma, tak neprijetno sem se počutila. :/ Pa načeloma res ne bi rekla, da imam občutljivo kožo.
Posted 31 August 2016 - 11:23 PM

Tukaj smo ze govorile o obcutljivosti: http://www.cudovita....=1897&p=1185055
Naceloma je krema dovolj nezna za vsakodnevno uporabo in redkim povzroci reakcijo. S kislinami je drugace. Moras pa res skrbeti za hidracijo koze. Moz jo je tudi pred casom ob enem ozbruhu uporabljal in ga je tudi skoraj opeklo, ker si pomoje koze ne vlazi dovolj in je povrhnjica razpokana. Zase vem, da sem naredila napako, da sem si kozo prevec izsusevala in s tem se poslabsala stanje, ko sem imela mozolje. Tako da je super, da uporabljas jojobino olje, ce ti ne zapira por.

Sem pa v zadnjem letu ful skrbela za kozo in koncno nasla proizvode, ki mi popolnoma odgovarjajo. Poleg tega pa uporabljam se Braun krtaco in imam res skos spolirano kozo. Okrog M se mi vcasih pojavi kaksen mozolj, pred 25. letom sem pa skoraj skos imela kaksnega.
― V. Van Gogh
Posted 01 September 2016 - 07:08 AM
Meni pa se zdi, da se res velikim uspe opečt z Belakne. Jaz uporabljam še močnejšo sestavino pa nimam takih reakcij.
Za vse na budgetu, ki ne morejo do recepta.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 September 2016 - 11:11 AM
Da bi tole vidla, preden sem Triacneal nabavila. Poslikam embalažo popoldan.
Punce, dajte malo svojo dnevno nego obraza napisat v ustrezno temo prosim.
[Napoleon]
Posted 01 September 2016 - 12:00 PM
Si nabavila preden je ven prišlo Saj si na FBju v skupini, kjer jaz vse te kozmetične nebuloze lepim
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 September 2016 - 12:15 PM
Saj si na FBju v skupini, kjer jaz vse te kozmetične nebuloze lepim
Uuu, katera FB skupina je to?
Posted 01 September 2016 - 04:04 PM
To je stari. Se mi je zdelo, da imaš tega (samo je čudno, ker ta nov je že več kot eno leto). Novi je Triacneal Expert na pumpico in nima glikolne.
Posted 01 September 2016 - 04:18 PM
Podgana, pa je boljši ta nov Triacneal ali tale Ordinary serum zgoraj?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 September 2016 - 04:34 PM
Možno da imajo še stare zaloge.
[Napoleon]
Posted 01 September 2016 - 04:47 PM
Sarah, iskreno ne vem. Ordinary je mogoče močnejši, ker je 2%, Triacneal pa kolikor vem 0.1%. Ampak so to čisto različne formulacije in oblike retinola (recimo že 0.025% tretinoina je mnogo močnejših kot oboje gor) Za ocene bo treba pa še počakati.
Posted 01 September 2016 - 05:17 PM
Hvala! Eno bom nabavila naslednji mesec, pomoje Triacneal.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 September 2016 - 05:57 PM
Zdaj sem prebrala ta članek in se odločila, da bom spet izmenično uporabljala BHA. Načeloma ga je mož naročil zase, ampak on to uporablja kakšen teden, potem se mu pa ne da več in misli, da če ima lepo kožo, rabi samo Balein Aqua serum. Zastonj ga izobražujem.
― V. Van Gogh
Posted 01 September 2016 - 06:23 PM
Jina, a BHA boš uporabljala izmenično z Belakne?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 September 2016 - 07:07 PM
0,1 %. Tako, ja.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users