najbolj nenavadne navade
Posted 30 May 2010 - 08:04 PM

Posted 30 May 2010 - 08:33 PM

Pablo Picasso
Posted 30 May 2010 - 11:02 PM
To je bilo vse v okviru nenavadne navade naše spoštovane kolegice Sinnaie,
ki liže vrečko od mikrovalovnih kokic. ˘-˘
Vaša spoštovana moderatorka FTSE aka JJ
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 May 2010 - 11:12 PM
Vaša spoštovana Adriane aka Ljubiteljica-OTikov-a-le-pisanih-z-malo
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 30 May 2010 - 11:16 PM
Ok, ne vem če je to nenavadna navada al kaj, samo jaz FUL rada sedim na teh majhnih mizicah v dnevni sobi.

Jaz pa vedno po turško sedim. Na stolu, na tleh, na sedežni (razen če ne ležim). Ko da sem rojena Bosanka

Posted 30 May 2010 - 11:22 PM
IMO si zasluži normalno pisanje le njena navada in morda še kaka pripomba. Če se prime sir na vrečko, kje kupuje kokice, kakšne barve so in kere so komu najboljše, pač ne spadajo v temo. OT se pišejo z malo, da lahko tisti, ki jih te reči ne zanimajo, že v prvo preskočijo.
Vaša spoštovana Adriane aka Ljubiteljica-OTikov-a-le-pisanih-z-malo
Ja v bistvu bi morda kdo rad prakticiral to navado, a ne ve začeti. V pomoč pri začetkih mu bodo
vsekakor zgoraj našteti podatki.
Vaša spoštovana moderatorka FTSE aka JJ aka ljubiteljica smiselnih OTjev-pisanih-tudi-z-veliko
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 May 2010 - 11:23 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 May 2010 - 11:26 PM

Posted 30 May 2010 - 11:29 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2010 - 11:29 PM
Jaz sem glavna in jaz imam vedno prav. ˘-˘
Grem rajši gledat Kieferja. ˘-˘
LOL, Jinadaze. Samo je res to dobro (a so lahko tile cmoki precej delikatni - nikoli ne veš,
kaj kdo zamesi vanje, zatorej je najboljše, če sem pri pripravi prisotna ali zaupam pripravo kakšnim
zanesljivim gurmanom). Sem tudi jaz ratala izjemno lačna.
Grem še po kak Pringlček al pa dva. Oink
Posted 30 May 2010 - 11:30 PM
kraljica vseh nespoštoanj o načelih pisanja na tem forumu
vse od a do ž obvladam...
kako se poserješ na ot
kako začetne besede oz. stavek pisat z malo, itd., itd.,
Posted 30 May 2010 - 11:50 PM
V imenu 99% ostalega foruma se zahvaljujem in lepo pozdravaljm. Čaf
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 30 May 2010 - 11:52 PM
no, jaz nisem nikol smrtno resna in preveč zajebantska, da bi mi tu sililo na emocije, brez skrbi
ti si pa svoji 99% foruma zatlač nekam, pa govor v imenu npr. vas par

Posted 31 May 2010 - 08:25 AM
Kok sem jaz to mela rada, ko sem bla majhna. Vedno sem šla dvakrat iskat. Pa pire zraven, njam.
Imam recept iz šolske menze. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 May 2010 - 11:23 AM
Haha, faca. -) To me je samo nostalgija dajala, zdaj ne jem več mesa. A je kaj posebnega recept?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 May 2010 - 12:13 PM

After all this time?
Always.
Posted 31 May 2010 - 01:02 PM
Haha, faca. -) To me je samo nostalgija dajala, zdaj ne jem več mesa. A je kaj posebnega recept?
Čisto normalen recept. Ga bom popnila v ustrezno temo enkrat, ko bo cajt. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users