Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1121 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 26 April 2009 - 11:29 AM

Še hujša je pa pri mojem fantu: zdaj so se odločili (smetarji), da ne bodo pobirali več smeti, če bodo noter plastenke. Vse lepo in prav. Ampak kam naj jih pa človek, da?! Da nem rekla, da je več kot 10km (če ne še več) do mesta, pa še tam nisem ziher, da imajo "ekološke otoke".

Če se gremo reciklaže, naj se potem omogoči reciklaža, ne pa da si potem prisiljen "znajt se po svoje".
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1122 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 April 2009 - 07:43 PM

Zdej sem se spomnila, kaj mi še gre na živce. Ko me kdo vpraša "Letnik?" ker NIKOLI ne vem, če misli letnik rojstva ali letnik v šoli. In vedno se zgodi, da jaz rečem "Tretji." pol pa me gledajo kot da sem prizadeta. In obratno. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1123 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 April 2009 - 08:05 AM

Haaha Coco laugh.gif

Meni gre na živce ko mi človek 10 krat reče eno in isto stvar, kot da ga že prvič nebi slišala. rolleyes.gif
  • 0

#1124 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 April 2009 - 09:11 AM

Meni gre na živce, ko vidim na kakšnem javnem vc-ju, kako si nekateri brišejo roke: iz tiste škatle potegne približno 356727 papirnatih brisačk, nato jih malo premečka v rokah potem pa vse skupaj zabriše v koš. Mislm, a ne bi zadoščale že dve ali tri?? rolleyes.gif
  • 0

#1125 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 29 April 2009 - 12:15 PM

^ Se strinjam z Limono.Kok me razjezi ko to vidim.In ravno tko v šoli in pač povsod kjer so te škatle za papir.Kot da jih je treba dvajset vn spult da si potem dejansko s tremi roke obriše ostale so pa samo zmečkan mogoč celo mal z vodo poškropljene in vržene stran.
Pa na živce mi grejo vse te kuharske odaje,vedeževanje na tv in te srečne linije al karkoli že to je.Sicer ne gledam ne vem kolk televizije, ampak še takrat, ko pa jo, bo zihr na vsaj treh programih od desetih ki bi jih nameravala gledat nekej od tega.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1126 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 April 2009 - 01:04 PM

QUOTE(Limona @ 29. 4. 2009 - 10:11) View Post

Meni gre na živce, ko vidim na kakšnem javnem vc-ju, kako si nekateri brišejo roke: iz tiste škatle potegne približno 356727 papirnatih brisačk, nato jih malo premečka v rokah potem pa vse skupaj zabriše v koš. Mislm, a ne bi zadoščale že dve ali tri?? rolleyes.gif

!!!!!!

Pešci, ki ne upoštevajo kolesarskih stez in hodijo po njih, jih prečkajo kot kure brez glave. Če koga ruknem, bom pa jaz kriva rolleyes.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1127 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2009 - 08:13 PM

Mlade mamice (ob tej besedni zvezi skorajda orgazmiram), ki z vozičkom rinejo čez cesto, brez, da bi sploh bežno pogledale na levo in desno. Samomor/umor mladiča?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1128 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 May 2009 - 08:50 PM

Lol, Flafi. laugh.gif

Jz se bom pa ponovno razpenla, kako mi dvignejo pritisk ljudje, ki mislijo, da vejo popolnoma vse o meni oz. še več, kot sploh jaz sama.
In da ne bo pomote,trenutno tukaj sploh ne ciljam na čustvene zadeve, marveč telesne oz. konkretno- moja dejanja. Mislm wtf, a se sam men zdi idiotsko, da men drugi pametujejo, kaj sm nrdila, oz. če rečem, da nečesa nism nrdila, poslušam očitke in posmehe v smislu "jz že vem". Ma jebm vm nevemkaj, a bom jz vedla kaj delam pa kaj ne delam, al bojo vsi ostali?! Nism z Lune padla, da ne bi vedla, kaj počnem. Ampak očitno se morjo najt tut taki, ki misljo, da so vso pamet sveta pobral.
  • 0

#1129 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 May 2009 - 08:53 PM

Ljudje, ki me silijo, da jim povem nekaj, česar jim nočem. mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1130 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 03 May 2009 - 08:21 AM

Meni gre pa strašansko na živce nova reklama od Merkurja (Enitink ju vont, ju ged it........) bruh.gif
  • 0

#1131 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15772 posts

Posted 03 May 2009 - 09:24 AM

Beeeejbi, ju ged it. laugh.gif laugh.gif Obup ja!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1132 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 May 2009 - 09:43 AM

Men se vsakič kr obrne, ko vidm tole. Glih zanč sm tamalmu rekla, da kdor se je spomnu take reklame, nima glih v glavi vsega poštimanga.
  • 0

#1133 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 May 2009 - 10:47 AM

Ljudje, ki izkoriščajo dobroto drugih. down.gif
  • 0

#1134 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 05 May 2009 - 06:25 PM

Na živce mi gre neka sošolka, ki se dobesedno štuli v našo *skupinico* in se smeji za vsak *drek*. Pa tudi razredni frajerji, ko govorijo celo uro, pol jih pa ven zabriše pa še fejst zalobutnejo z vrati, da so celi carji. Pa glasna muska kakih *wnb od dol*. Načeloma me ne motijo, ma ko dajo pa musko na maksimum bi jih pa kar treščila.
Tole z papirnatimi brisačkami tudi mene živcira.

Baby-Dobrota je sirota.
  • 0

#1135 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 07 May 2009 - 04:05 PM

zoprni sošolci in foušija.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1136 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17085 posts

Posted 07 May 2009 - 09:14 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 5. 2009 - 9:21) View Post

Meni gre pa strašansko na živce nova reklama od Merkurja (Enitink ju vont, ju ged it........) bruh.gif

Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Popizditis bom dobla če še 1x to slišim. mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1137 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 07 May 2009 - 09:17 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 5. 2009 - 9:21) View Post

Podpis down.gif . Premaknem isto sekundo, ko jo zagledam.
  • 0

#1138 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 May 2009 - 09:02 AM

Enako! down.gif
Po mojem ga ni človeka, ki bi mu bila ta reklama dejansko všeč/simpatična.

Na živce mi gre, ko se ljudje v pričo mene sprenevedajo, da nimajo nič proti meni, ko pa vem, da za mojim hrbtom govorijo vse mogoče. verymad.gif

Na živce mi gre, ko grem s kom na kavo, pa kasneje ugotovim, da sem bila tam samo za "čas zafilat", ker je ta določena oseba že zmenjena za naprej čez 15 minut, pa me je povabila na kavo samo za to, da ji čas hitreje mine. down.gif

Na živce mi gre, ko nekdo, ki mi je v pretklosti storil veliiiiko slabega pričakuje, da bom te stvari kar pozabila in se delala, kot da je vse ok. Potem sem pa JAZ tista ta slaba, ki kuha zamere. wallbash.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1139 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 08 May 2009 - 09:51 AM

Sovražim lekarne! Vedno, ko grem dvignit recept se mi dva vrineta v vrsto al pa ljudje ne upoštevajo znaka, ki označuje mejo, da se ohrani neka zasebnost.

Danes se mi znova vrine ena ženska. Nato farmacevtka želi postrečt pred mano starejšega gospoda in se seveda oglasim, da sem prej in me vsi gledajo, kot da sem najslabša oseba na svetu. Potem, ko sem le prišla na vrsto se mi za hrbet zalepi mama z otrokom v naročju, ki me začne lasat..ampak neeeee ženska ni mogla stopit dva koraka nazaj. Sam bebasto se je nasmejala in mi gledala čez ramo. verymad.gif Kot da bo zarad tega prej na vrsti. rolleyes.gif Jaz bi najraje šla nazaj v Anglijo. Tam vsaj vrste resnično delujejo!
  • 0

#1140 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 May 2009 - 02:56 PM

Ko mi ljudje, ki o določenih zadevah NIMAJO POJMA, začnejo vsiljevati svoje poglede na dotične zadeve, o katerih vem sama VEEEEELIKO več.

Včeraj sem pogovarjam z eno in slučajno smo prišle na temo Srbov v Bosni in ona meni reče, da Srbi v Bosni ne obstajajo. V Bosni so samo Bosanci. In jst se začnem smejat in jo vprašam, če je resna, in ona ja. In ji začnem razlagat dejansko situacijo, da v Bosni živijo trije narodi, Srbi, Hrvati in Muslimani in ona kao da ne, v Bosni so samo Bosanci. Da so pač Bosanci pravoslavne verozpovedi. Ji lepo prijazno razložim, da je izraz Bosanec v bistvu nov izraz za Muslimane, ki so dobili status naroda v sedemdesetih letih in da so Muslimani narod, muslimani pa verniki. Ne. Da je njen tip Bosanec pravoslavne vere, pa njena kolegica Dragana tudi in da ona že ve. Jes dušo, Ante Kovačec, Anđa Jovanović pa Alija Muratsafethodžić, to je vse isto, aha, zakaj pa je potem Bosna razdeljena na Republiko Srpsko in Federacijo?

laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users