Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 April 2009 - 11:29 AM
Če se gremo reciklaže, naj se potem omogoči reciklaža, ne pa da si potem prisiljen "znajt se po svoje".
Posted 28 April 2009 - 07:43 PM

Pablo Picasso
Posted 29 April 2009 - 08:05 AM

Meni gre na živce ko mi človek 10 krat reče eno in isto stvar, kot da ga že prvič nebi slišala.

Posted 29 April 2009 - 09:11 AM

Posted 29 April 2009 - 12:15 PM
Pa na živce mi grejo vse te kuharske odaje,vedeževanje na tv in te srečne linije al karkoli že to je.Sicer ne gledam ne vem kolk televizije, ampak še takrat, ko pa jo, bo zihr na vsaj treh programih od desetih ki bi jih nameravala gledat nekej od tega.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 29 April 2009 - 01:04 PM
Meni gre na živce, ko vidim na kakšnem javnem vc-ju, kako si nekateri brišejo roke: iz tiste škatle potegne približno 356727 papirnatih brisačk, nato jih malo premečka v rokah potem pa vse skupaj zabriše v koš. Mislm, a ne bi zadoščale že dve ali tri??

!!!!!!
Pešci, ki ne upoštevajo kolesarskih stez in hodijo po njih, jih prečkajo kot kure brez glave. Če koga ruknem, bom pa jaz kriva

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 May 2009 - 08:13 PM
Mlade mamice (ob tej besedni zvezi skorajda orgazmiram), ki z vozičkom rinejo čez cesto, brez, da bi sploh bežno pogledale na levo in desno. Samomor/umor mladiča?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 May 2009 - 08:50 PM

Jz se bom pa ponovno razpenla, kako mi dvignejo pritisk ljudje, ki mislijo, da vejo popolnoma vse o meni oz. še več, kot sploh jaz sama.
In da ne bo pomote,trenutno tukaj sploh ne ciljam na čustvene zadeve, marveč telesne oz. konkretno- moja dejanja. Mislm wtf, a se sam men zdi idiotsko, da men drugi pametujejo, kaj sm nrdila, oz. če rečem, da nečesa nism nrdila, poslušam očitke in posmehe v smislu "jz že vem". Ma jebm vm nevemkaj, a bom jz vedla kaj delam pa kaj ne delam, al bojo vsi ostali?! Nism z Lune padla, da ne bi vedla, kaj počnem. Ampak očitno se morjo najt tut taki, ki misljo, da so vso pamet sveta pobral.
Posted 02 May 2009 - 08:53 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 May 2009 - 08:21 AM

Posted 03 May 2009 - 09:24 AM
Beeeejbi, ju ged it.

Posted 03 May 2009 - 09:43 AM
Posted 03 May 2009 - 10:47 AM

Posted 05 May 2009 - 06:25 PM
Tole z papirnatimi brisačkami tudi mene živcira.
Baby-Dobrota je sirota.
Posted 07 May 2009 - 04:05 PM
Posted 07 May 2009 - 09:17 PM
Meni gre pa strašansko na živce nova reklama od Merkurja (Enitink ju vont, ju ged it........)

Podpis

Posted 08 May 2009 - 09:02 AM

Po mojem ga ni človeka, ki bi mu bila ta reklama dejansko všeč/simpatična.
Na živce mi gre, ko se ljudje v pričo mene sprenevedajo, da nimajo nič proti meni, ko pa vem, da za mojim hrbtom govorijo vse mogoče.

Na živce mi gre, ko grem s kom na kavo, pa kasneje ugotovim, da sem bila tam samo za "čas zafilat", ker je ta določena oseba že zmenjena za naprej čez 15 minut, pa me je povabila na kavo samo za to, da ji čas hitreje mine.

Na živce mi gre, ko nekdo, ki mi je v pretklosti storil veliiiiko slabega pričakuje, da bom te stvari kar pozabila in se delala, kot da je vse ok. Potem sem pa JAZ tista ta slaba, ki kuha zamere.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 May 2009 - 09:51 AM
Danes se mi znova vrine ena ženska. Nato farmacevtka želi postrečt pred mano starejšega gospoda in se seveda oglasim, da sem prej in me vsi gledajo, kot da sem najslabša oseba na svetu. Potem, ko sem le prišla na vrsto se mi za hrbet zalepi mama z otrokom v naročju, ki me začne lasat..ampak neeeee ženska ni mogla stopit dva koraka nazaj. Sam bebasto se je nasmejala in mi gledala čez ramo.

Posted 08 May 2009 - 02:56 PM
Včeraj sem pogovarjam z eno in slučajno smo prišle na temo Srbov v Bosni in ona meni reče, da Srbi v Bosni ne obstajajo. V Bosni so samo Bosanci. In jst se začnem smejat in jo vprašam, če je resna, in ona ja. In ji začnem razlagat dejansko situacijo, da v Bosni živijo trije narodi, Srbi, Hrvati in Muslimani in ona kao da ne, v Bosni so samo Bosanci. Da so pač Bosanci pravoslavne verozpovedi. Ji lepo prijazno razložim, da je izraz Bosanec v bistvu nov izraz za Muslimane, ki so dobili status naroda v sedemdesetih letih in da so Muslimani narod, muslimani pa verniki. Ne. Da je njen tip Bosanec pravoslavne vere, pa njena kolegica Dragana tudi in da ona že ve. Jes dušo, Ante Kovačec, Anđa Jovanović pa Alija Muratsafethodžić, to je vse isto, aha, zakaj pa je potem Bosna razdeljena na Republiko Srpsko in Federacijo?

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users