Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11301 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 06 August 2009 - 08:31 PM

O ej, take pičkarije doma. Vsi smo tok živčni cry.gif . Mamo je možganska kap skor dva tedna nazaj, sej zdej je dokaj vredu, gre jutr z bolnice v zdravilišče. Prvi razlog. Drugi je, da se je včeraj sestra z družino preselila v hišo in je blo kr tko bum. Meni po eni strani dele kr paše, da Pja ni 10 dni, ker si moram zluftat glavo, ker sm joj, tok obupna cry.gif . Pa s sestro sem se drgač navajena skor vsak dan vidt, pa je šla na morje. Očita bi zadavla. Nej neha morit skoooz, nj gre delat, pička mu. Pol pa misle, da je s kuhanjem naredu vse, pička mu. Zadavla bi ga. Dele-jok- budala ena je dele spet vpil name pa me zmerju, itak. BUDALA jedna.Vsak večer me zarad popravcev zajebava v glavo. VSAK. Men s bo zmešal. Kr ponavlala bi, bingla mi, tok se čudna ratala. Prej smo se itak skregal, k me je zajebavu in sm sam aloputla pa šla kolesart za eno uro pa pol do enga jezera in tm kr v vodo bulila cry.gif . Tok sem čudna cry.gif . Jok, vse mi z obraza kapla. Budala ena. Kreten debiln. Če mi govori, da bom ponavlala, pa itak, pismo mu, budala ena. Jst sm čist konc. cry.gif K ena tempirana bomba je, k sm doma. Sam kregamo se pa zmerjamo. Zato sm pa čimveč pr sestri, po pol dneva. Pa s Pjem cele večere. Pol mi pa še govori, kok sem brez prjatlov pa vse. Še moje dobre ni cele počitnce. Pršla je sam za 4 dni, pa sva ble 2 dni dkupp. Ma sploh ne vem, včas sm bla ful bl za v držbo. Zdej pa kaj vem, najrepj morm sebe urihtat. Kurc en. Skoz mi govori, da bi nespodobna bla zapsa met, k upam, da se točn zaveda, da se mot. TO bi bla edina stvar, k bi mi neki pomenila. A če se m pa tujega starega psa, ki se ni na skor nč odzivu, krtačla, ga ven vozila pa to, a to pa nč ne pomen. Mislm, da je bil to tud neke vrste preizsus. Dons sem šla od ene, prek katere sem do Orija pršla, pa sm ji enga luštnga psa od dveh vn pelala za uro in pol ob 8ih. Jutri bom spet. To me sam pokon c drži. Zakaj ne morm met za kurc en živali?Budala ena me dele sprašuje, če mam to za en latinski test, da tok hitim (s tipkanjem). Ja ej, moj dragi očetek, že smrku mi po ustnci visi od joka, nekje se moram vn dat, č se pr najbližjih ne morm, k me niso tko vzgajal in niso taki. Pol mi pa zanč reče mami, kao, k sm šla iz bolnce, a nom mame objela. Ja ej mami, a smo se kdaj objemal, a?? Kako njs se jst kr naenkrat spreobrnem pa bom vsa sladka?? cry.gif Joj, grem na wc po robčke.

Se je v skoraj uro zavlekl tole. Jst sem še šla ven na vrt zjokat, pa je mami pršla in pol za mano prlazla, čeprov sem se rahlo skrila. In potem pogovr, vbistvu brezvezen. Na konc reče, a gerva kopalnico pa skret pomit, WTFno ? Mislm ej, jst ne morem verjet. Že eno uro skp jokam, pa ne morem nehat. cry.gif

Ne maram, da živim

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#11302 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 August 2009 - 09:04 PM

Vem vsaj mal prbližn kak ti je, k so mene vedn tud podjebavala zaradi ocen in vsega. In sem se tudi obremenjevala in vse. Vem da je težko d maš občutek da te nihče ne ceni, da si na svetu zaradi tega ker pač na nek način moreš biti, ker so te naredili. Ampak verjemi mi, da se bo vse to kmalo obnilo. Ko jim boš dokazala kak si pametna in jim boš sam usta zaprla. Ne ti gledat na njih, ampak na svoje cilje. Probi na nek način jih odmislt.
Aja, nisi čudna če si gledla v vodo oz. bla ob jezeru. Vsakemu paše tišina in samota, posej ko smo jezni k hudič. Sem tudi jaz šla kr tako sedet na travnik in samo gledala pa razmišlala...Tudi telesu to paše.

Probi se čim manj obremenjevati!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11303 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 06 August 2009 - 09:25 PM

QUOTE(_Planet_ @ 6. 8. 2009 - 18:08) View Post

w00t2.gif
Oh well. smile.gif Sej bo dobil pri zobarju ene mamile. biggrin.gif Nimam pa pojma, kaj je tisto, sem ze pozabila, upam samo, da mu bo prijelo, da ne bo revez prevec trpel.
Frčica se nisi nad dvemi mozolji na bradi pritozevala? Free peeling pa se lepo se imas poleg. laugh.gif

laugh.gif ja sem slišala take komentarje tud doma ja
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11304 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 August 2009 - 11:49 AM

tok mi gre včasih na živce fantovo oklevanje... dobil je res 1A ponudbo za službo, ker res obvlada in ga povsod porajtatjo. delal je že enkrat kot študent v farmacevtski firmi in so ga pol prestavil na ful težje delo in se je res odrezal. vodje so si ga zapomnile in zdej, ko se kaže potreba po kadru, so se spomnili nanj, ker ma tud sr. šolo narejeno v tej smeri, faks ima pa samo še eno leto in zaključi.
na začetku je bil ful vesel, tud meni je povedal in sm se veselila in bila prepričana, da bo priložnost zagrabil-plačali bi mu tudi izredni študij, da dokonča in kasneje še nadaljevanje študija. res obetavno in vse...
a ne, on okleva k neumn. zato ker je mami striktno proti-ker se boji, da ne bo študiral in ker je študij ob delu tok težko narest! ampak najhuje je, ker to sklepa po njegovem očetu, ki je študiral ob delu. ampak to je čist nekaj drugega-njegov oče ima družino, ima delo pri hiši, ima kup stvari... moj fant je pa mlad, brez obveznosti, hvalabogu, da se mu odpre.
njegova mtka mi gre včasih tok na živce. kr neki mu daje dvome v vsako stvar in potem je fant čist zmeden. fotr ga podpira, jst tud, moj fant okleva in jst vem, da iz te moke ne bo kruha. pač priložnost zamujena!!! ker če bi si tolk želel, bi že sam mal poklicat in se pozanimal in tko. ne more pša kr čakat, k da ga bo delo tud počakalo. no way!
in pol bluzi, da komaj čaka, da bova skupi živela. ja ja... jst bom šla prej v stanovanje v LJ s kako cimro, da se bom osamosvojila, ker njega čakat...
(najbolj glupo pa je, da bo mudel itak ob faksu delal prek študenta in redno študiral in bo še v večjem dreku kot tko).

včasih zna bit pravi butec!

naj se olajšam še glede njegove mtke. včasih mi gre prov v nos. kao perfect lady, perfect gospodinja, vse slaščice so zmeri najboljše, vse majo zmeri pospravljen v nulo, ona uživa v svoji službi, se ima super, vse stene imajo amrelične in pinki, ker se je tko ONA odločila itd. tok mi gre na živce, ker hoče to svojo perfect spravt še v perfect mom. res! za ostalo me ne briga, sam za tole perfect mom pa ful. tipu včasih kr sms pošlje, če je tko zuni in če je ura že 2,3, da kao nej pride, ker ne more spat, skoz mu teži glede motorjev, glede hitre vožnje, kr k sva zuni ga kliče, če ma ključe pa kdaj drug dan dela da ne bo pozen. jst bi popizdila, da bi se tko do mene vedel pri 21! sploh ker je fant, za punco je še logičn, da jih mal bl skrbi, ampak za tipa ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11305 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 August 2009 - 01:18 PM

tak filing mam k da mi srce razpada, vem, da bi mogl bit drugač vse bi mogl bit drgač, jz bi mogla bit drugje že neki časa, delat druge stvari ampak sm kle, srce v vetrini in alarm okrog, to boli!

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#11306 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 August 2009 - 01:31 PM

Rea, če nucaš kaj dat iz sebe, mi piši.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 07 August 2009 - 02:03 PM

Pred menstro sem in se počutim OBUP(A)NO. cry.gif Že ponoči nisem mogla spat, preganjale so me težke misli, da sem kar stokala.. Proti jutru sem zaspala in se potem čez eno uro zbudila čisto premočena.. Svašta, res. Optimizem me lahko navdaja res z vseh strani..

Ugotovila sem, da imam zadnje čase full strahov. Da mi ne bo uspelo to in ono, da jaz nečesa ne (z)morem, samozavest je padla nekam zelo, zelo nizko. Potem se moram spopadat z vsakim strahom posebej in itak, da potem zgine. Samo včasih sem imela ob tem kakšno zadoščenje, zdaj pa še tega ni ... cry.gif cry.gif

Ma, ni moj dan, res ne. Saj se redko tu spovem (oz. sploh komu) zadnje čase, upam na boljši jutri ...

• 0

#11308 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 August 2009 - 02:13 PM

sploh ne znam drgač rečt kokr tko, da so moji občutki kt da bi mi srce notr na polno bilo, okol njega je pa škatla (telo) k udarja ob njo (njega v tem primeru, 2x preneseno) in je obenem taaaako živo ampak mrtvo.
če bi blo drugje, bi bilo bolj živo
  • 0

#11309 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 August 2009 - 02:20 PM

REA huh.gif pa saj bo boljše karkoli te že muči. console.gif upam da se bo vse rešlo tako kot mora
  • 0

#11310 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86740 posts

Posted 07 August 2009 - 02:28 PM

cry.gif Sem vedla, ščitnica mi premalo dela. Samo še sladkorna mi manjka, in sivi lasje čez 5 let, pa se lahko uradno preimenujem v Driska Gen. Zjokala sem se že, zdaj sem v fazi smiljenja sami sebi.

No, vsaj železa mam dost (ne vem, od kje, I don´t suck nails laugh.gif ), pa modrostnemu se ne da več premikat.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11311 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 07 August 2009 - 02:29 PM

yes, yes... sj to se vleče že neki časa, ni trenutno stanje, sam pač zdj je del mene pa me mal ubija, sj je normalno, vsazga neki po delčlkih ubija, mene to definitvno, sma kdaj je pač plima, večinoma pa hvalabogu oseka smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 August 2009 - 02:47 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 8. 2009 - 15:28) View Post

cry.gif Sem vedla, ščitnica mi premalo dela. Samo še sladkorna mi manjka, in sivi lasje čez 5 let, pa se lahko uradno preimenujem v Driska Gen. Zjokala sem se že, zdaj sem v fazi smiljenja sami sebi.

No, vsaj železa mam dost (ne vem, od kje, I don´t suck nails laugh.gif ), pa modrostnemu se ne da več premikat.

Jaz sem izvid dobila prejšnji teden. Z enako diagnozo. cry.gif Ampak počasi prihajam k sebi (psihično) in ne mislim it takoj na tablete. Sem že full preštudirala na tujih straneh o tem, spremeniti moram prehrano itd. Malo pobrskaj, kdo bi si mislil, da en kup zelenjave stanje še poslabša, soja sploh ne pride v poštev, pa premalo holesterola ni ok, pa .. ma, kup stvari ... huh.gif
  • 0

#11313 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86740 posts

Posted 07 August 2009 - 02:58 PM

Now you scared me. cry.gif Saj jaz moram še po napotnico za tja (kako se že reče?), danes sem šele izvid dobila.

Soja?! cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#11314 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17512 posts

Posted 07 August 2009 - 03:31 PM

QUOTE(rea @ 7. 8. 2009 - 14:18) View Post

tak filing mam k da mi srce razpada, vem, da bi mogl bit drugač vse bi mogl bit drgač, jz bi mogla bit drugje že neki časa, delat druge stvari ampak sm kle, srce v vetrini in alarm okrog, to boli!

cry.gif To si tako resnično napisala. Vsi so drgje že nekej časa, jest sm pa še kr tukej. Občutek mam, da bo vedno tako. Okrog življenje, v meni pa nič, še bolečine ne več.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 07 August 2009 - 03:32 PM

Verjetno greš k tirologu, a ne? No sej, boš videla, mogoče ti sploh ne bo še treba jemati tablet (morda si na meji), ampak če ti jih pač predpišejo, jih moraš jemati do smrti. ermm.gif Zato jaz kar še malo oklevam (ker pri meni še ni tako hudo, čeprav sem dobila terapijo - umetni hormon) in veliko berem o tem, predvsem o prehrani. Zdravnica mi o tem ni nič povedala, ker pač ... uradna medicina. Pri pretvorbi iz enega v drug hormon, ki ju ščitnica proizvaja je npr. potreben holesterol (in pa selen), jaz imam pa oba holesterola full prenizka, tako da je lahko tudi to vzrok, a ne, selena pa tudi morda ne jem dovolj, zato zdaj jemljem dodatek, ki ga vsebuje, pa še cink, omega 3 itd. Samo saj pravim, zdravnica mi tega niti omenila ni, človek mora vedno potem sam raziskovati naprej ... Sicer pa verjetno tudi jemanje hormona ni nek baubau, samo meni telo avtoimuno uničuje celice ščitnice, ker je ne prepoznava (več) kot lastno tkivo (wtf?!), tako da iz tega stališča z umetnim hormonom daješ potuho telesu, meni pa gre za to, da bi ščitnico vendarle stimulirala (tudi z vajami itd.). Držim pesti, da pri tebi ne bo nič hujšega!

Aja, še glede soje. Po mnogih raziskavah, narejenih predvsem v Ameriki, so ugotovili, da soja vsebuje neko snov, ki pač škodi ščitnici. Ker predvsem v Ameriki so po 2. svet. vojni začeli z res množično pridelavo soje in sojino olje tlačijo v vse mogoče pripravljene jedi - peciva, torte, krofe itd., vemo pa, kako se večina Američanov prehranjuje. Zato vidijo vzroke za povečano št. ljudi z obolenji ščitnice tudi v tem (samo v Ameriki je okrog 5 milijonov ljudi, ki jim ščitnica premalo deluje, potem je pa še nekaj milijonov tistih, ki jim preveč itd.) Največkrat se pa kot sprožilec pojavi stres, pa razni toksini (v okolju, zraku, težke kovine in flor v vodi, zobnih pastah), lahko tudi alergije na hrano, gluten ...

• 0

#11316 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 07 August 2009 - 04:01 PM

Vse skupaj mi gre že na živce. Nihče se ne zjasni kak pa kaj. Naj grejo v rit. Pogrešam ga. cry.gif
  • 0

#11317 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86740 posts

Posted 07 August 2009 - 04:24 PM

Nila, hvala! smile.gif Jaz bom počakala, kaj bo rekel zdravnik, če mi bo sploh treba jemat tablete (TSH-ja imam enkrat več, kot je normalno).

Glede soje je pa kriza, ker ne jem mesa.

• 0

― V. Van Gogh

#11318 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86740 posts

Posted 07 August 2009 - 04:46 PM

...
  • 0

― V. Van Gogh

#11319 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 07 August 2009 - 05:48 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 6. 8. 2009 - 21:31) View Post

O ej, take pičkarije doma. Vsi smo tok živčni cry.gif . Mamo je možganska kap skor dva tedna nazaj, sej zdej je dokaj vredu, gre jutr z bolnice v zdravilišče.

cry.gif
Mojo je tudi kap v sredo in je umrla.

Jina, pa to se zihr da uredit s prehrano, jst sm 100% (al pa s čim drugim, tableti, sam ne do konca lajfa!). Držim pesti.
PS: Od kdaj ne ješ mesa?!

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 07 August 2009 - 06:00 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 8. 2009 - 17:24) View Post

Nila, hvala! smile.gif Jaz bom počakala, kaj bo rekel zdravnik, če mi bo sploh treba jemat tablete (TSH-ja imam enkrat več, kot je normalno).

Glede soje je pa kriza, ker ne jem mesa.

Ojoj, to je precej. Jaz sem ga imela na meji, pa sem dobila tablete (hormone). Ampak ti testi v splošnih ambulatah pokažejo večjo vrednost kot tisti, ki jih opravijo na kliniki za bolezni ščitnice, tako da ni še razloga za paniko.
Glede soje pa - tudi jaz že nekaj let ne jem mesa in je bila seveda soja ves čas na jedilniku. Potem sem sčasoma začela jesti ribe (kot zdaj berem, naj bi bilo to za ščitnico tudi ok). Ampak ne vem. Nagibam se celo k temu, da bi počasi začela uvajati manjše količine mesa, ampak bomo videli. ermm.gif Ker ko sem gledala, katerih mineralov mi verjetno primanjkuje (kar vpliva na ščitnico), sem ugotovila, da so to ravno tisti, ki so v mesu. hmm.gif Soje se pa ne pritaknem zdaj že odkar sem dobila izvid in je vprašanje, kaj naj zdaj sploh jem. hmm.gif Mleko mi že od nekdaj ne paše kaj prida, zelo rada pa imam sojine jogurte, pudinge itd. Ravno zaradi mojega načina prehranjevanja se mi zdi, da je neko upanje, če spremenim prehrano, ampak bomo videli.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users