O ej, take pičkarije doma. Vsi smo tok živčni

. Mamo je možganska kap skor dva tedna nazaj, sej zdej je dokaj vredu, gre jutr z bolnice v zdravilišče. Prvi razlog. Drugi je, da se je včeraj sestra z družino preselila v hišo in je blo kr tko bum. Meni po eni strani dele kr paše, da Pja ni 10 dni, ker si moram zluftat glavo, ker sm joj, tok obupna

. Pa s sestro sem se drgač navajena skor vsak dan vidt, pa je šla na morje. Očita bi zadavla. Nej neha morit skoooz, nj gre delat, pička mu. Pol pa misle, da je s kuhanjem naredu vse, pička mu. Zadavla bi ga. Dele-jok- budala ena je dele spet vpil name pa me zmerju, itak. BUDALA jedna.Vsak večer me zarad popravcev zajebava v glavo. VSAK. Men s bo zmešal. Kr ponavlala bi, bingla mi, tok se čudna ratala. Prej smo se itak skregal, k me je zajebavu in sm sam aloputla pa šla kolesart za eno uro pa pol do enga jezera in tm kr v vodo bulila

. Tok sem čudna

. Jok, vse mi z obraza kapla. Budala ena. Kreten debiln. Če mi govori, da bom ponavlala, pa itak, pismo mu, budala ena. Jst sm čist konc.

K ena tempirana bomba je, k sm doma. Sam kregamo se pa zmerjamo. Zato sm pa čimveč pr sestri, po pol dneva. Pa s Pjem cele večere. Pol mi pa še govori, kok sem brez prjatlov pa vse. Še moje dobre ni cele počitnce. Pršla je sam za 4 dni, pa sva ble 2 dni dkupp. Ma sploh ne vem, včas sm bla ful bl za v držbo. Zdej pa kaj vem, najrepj morm sebe urihtat. Kurc en. Skoz mi govori, da bi nespodobna bla zapsa met, k upam, da se točn zaveda, da se mot. TO bi bla edina stvar, k bi mi neki pomenila. A če se m pa tujega starega psa, ki se ni na skor nč odzivu, krtačla, ga ven vozila pa to, a to pa nč ne pomen. Mislm, da je bil to tud neke vrste preizsus. Dons sem šla od ene, prek katere sem do Orija pršla, pa sm ji enga luštnga psa od dveh vn pelala za uro in pol ob 8ih. Jutri bom spet. To me sam pokon c drži. Zakaj ne morm met za kurc en živali?Budala ena me dele sprašuje, če mam to za en latinski test, da tok hitim (s tipkanjem). Ja ej, moj dragi očetek, že smrku mi po ustnci visi od joka, nekje se moram vn dat, č se pr najbližjih ne morm, k me niso tko vzgajal in niso taki. Pol mi pa zanč reče mami, kao, k sm šla iz bolnce, a nom mame objela. Ja ej mami, a smo se kdaj objemal, a?? Kako njs se jst kr naenkrat spreobrnem pa bom vsa sladka??

Joj, grem na wc po robčke.
Se je v skoraj uro zavlekl tole. Jst sem še šla ven na vrt zjokat, pa je mami pršla in pol za mano prlazla, čeprov sem se rahlo skrila. In potem pogovr, vbistvu brezvezen. Na konc reče, a gerva kopalnico pa skret pomit, WTFno ? Mislm ej, jst ne morem verjet. Že eno uro skp jokam, pa ne morem nehat.
Ne maram, da živim