Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11281 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 05 August 2009 - 11:10 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 8. 2009 - 17:48) View Post

Planet, dobiš še ti eno od mene za RD. biggrin.gif

w00t2.gif

26.9., hvala! biggrin.gif

Ves kaksna fenica sem bila jaz, ko sem bila mala - Supercar pa to!!! wub.gif

Drgac pa super stran, se strinjam! Joj ne smem brskat, bom jutri, pejt spat zenska. biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11282 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 August 2009 - 12:25 AM

kinky a si že naročila?
a si vidla da majo 3 verzije bowie majc?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#11283 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 August 2009 - 07:53 AM

Yes, baby, yes, sem videla in tudi naročila včeraj, upam da pride paketič v roku enega tedna. smile.gif

Ok, Planet, zabeleženo. biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11284 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 August 2009 - 09:12 AM

bruh.gif Matr se mi neda učit....Zdj bom 5 dni sama doma in se morem učit verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11285 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 06 August 2009 - 09:13 AM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 8. 2009 - 17:43) View Post

Damn Analgin je od Alkaloid d.o.o., sem racunala na Krko in na Ančko. laugh.gif

Sorry baby smile.gif Pri nas delamo sicer močne zadeve (npr. Naklofen Duo-kateri meni sploh ne primejo huh.gif ), samo niso "želodcu prijazne".

• 0

#11286 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 06 August 2009 - 09:17 AM

Moški bi se mogl za zmenk vedno obrit cry.gif moja brada je v katastrofalnem stanju. cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11287 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 August 2009 - 09:27 AM

Sej se lahko direkt pohvališ, da si se lupčkala. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#11288 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 06 August 2009 - 09:37 AM

^ lol1.gif
  • 0

#11289 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 06 August 2009 - 10:22 AM

če ne bi bilo posledic bi se biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11290 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29973 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 August 2009 - 10:39 AM

lahko pa tudi pride s par dni starim strniščem, ko so kocine že bolj mehke, hehe. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11291 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4310 posts

Posted 06 August 2009 - 11:09 AM

Čisto sem razočarana in jezna na naš zdravstveni dom. Nujno bi rada videla zdravnika. Ker je moj osebni zdravnik na dopustu sem pač klicala tistiega, ki ga nadomešča in se mi noben ne javi. Je pa šel kolega pogledat, če sploh je kdo tam v ambulanti in je rekel, da je taka gužva, da se ne morejo javit na telefon. Oh prosim vas lepo, kaj te medicinska sestra dela drugega kot karton poišče pa dviguje telefon. Aja pa še recept natisne.... In kaj naj zaj grem tja na slepo in čakam ko butl za to, da mi dohtarca en recept napiše. verymad.gif
  • 0

#11292 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 August 2009 - 11:58 AM

men sta ble drugi dve bolj všeč od bowieja cry.gif laugh.gif
pa una frankie says relax laugh.gif laugh.gif
  • 0

#11293 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 August 2009 - 11:59 AM

No, tisti drugi 2 si pa ti naroči, tako da ne bova imeli iste. biggrin.gif
  • 0

#11294 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 06 August 2009 - 12:00 PM

Živela bi nekje v rovtah, na samem, kjer več kilometrov okol ni nobenga. Bi imela vsaj mir.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#11295 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 06 August 2009 - 12:13 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 8. 2009 - 11:59) View Post

No, tisti drugi 2 si pa ti naroči, tako da ne bova imeli iste. biggrin.gif

haha, mogoče, mogoče
  • 0

#11296 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 August 2009 - 01:32 PM

Ful mi je všeč en tip tuki. Iz Brazilije je. twisted.gif
  • 0

#11297 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46175 posts

Posted 06 August 2009 - 02:50 PM

Seminarska končana. Samo pregledat še jo morm, sprintat in nest profesorici, pa lahko grem na izpit. Še dve seminarski morm napisat, pa sem konec s seminarskimi na tem faksu. yahoo.gif Samo nič ni fino, da morm še avgusta delat za faks. down.gif Še to ne vem, če bom lahko šla z mojimi na morje. down.gif
  • 0

#11298 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 August 2009 - 03:39 PM

QUOTE(Frčica @ 6. 8. 2009 - 10:17) View Post

Moški bi se mogl za zmenk vedno obrit cry.gif moja brada je v katastrofalnem stanju. cry.gif

Joj kok sm js vedno jezna na fanta zaradi brade! Vedno zgleda kot da sm fasala ta najhujšo možno alergijo in takoj vsi vidijo da sva se mečkala. Js mam potem cela lica, brado, vrat flekast. Enkrat sm taka v predavalnico vstopila, pa so me sošolke spraševale, kaj sm tok rdeča- ja kaj lupčkala sm se D:
  • 0

#11299 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 06 August 2009 - 05:08 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 8. 2009 - 8:53) View Post

Ok, Planet, zabeleženo. biggrin.gif

w00t2.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 8. 2009 - 10:13) View Post

Sorry baby smile.gif Pri nas delamo sicer močne zadeve (npr. Naklofen Duo-kateri meni sploh ne primejo huh.gif ), samo niso "želodcu prijazne".

Oh well. smile.gif Sej bo dobil pri zobarju ene mamile. biggrin.gif Nimam pa pojma, kaj je tisto, sem ze pozabila, upam samo, da mu bo prijelo, da ne bo revez prevec trpel.

QUOTE(Frčica @ 6. 8. 2009 - 10:17) View Post

Frčica se nisi nad dvemi mozolji na bradi pritozevala? Free peeling pa se lepo se imas poleg. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11300 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27588 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 August 2009 - 08:09 PM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 8. 2009 - 18:53) View Post

Men je babi dva dni nazaj rekla, da sem se zredila od zadnjič k me je nazadnje vidla in če mam 75 kil. In pol delamo za jest in reče ti ne smeš kruha. sleep.gif

Meni je mama na mojo izjavo 'te hlače bi mi ble prav, če se ne bi zredila, drugače mi dobro stojijo' odvrnila 'ja zakaj žreš tolko, ni se ti treba nažirat a veš rolleyes.gif'. Ko sem ji očitala, da me stalno trpa s hrano, pa je cela vzvišena izjavila nekaj v stilu, da sem karakterno nula, WTTTFFF. Kao da se vzdržiš pa to. Ja itak, ko pa sva z očetom kanti za vse. Ko kuha kosilo za 2-3 osebe, skuha poln lonec juhe, kilo pašte in 273478 drugih zadev in se potem pizdi, ko ostane in potem jst to trpam vase, ker mi je škoda, da gre vsa ta hrana v nič. Ko pa slučajno rečem, da ne morem jest, ker res nisem lačna in mi totalno ne paše, pa je ogenj v strehi in začne metat ven neke fore o anoreksičarkah, KR NEKI. Pa teta mi je like stokrat rekla 'ne stoj tolko jest, boš debela tako kot jst, že tako si velika' (in s tem ni bilo mišljeno visoka). In deset minut kasneje mi pribije, da imam velik nos. Jeee. Fani. Not. Ni čudno, da imam samozavest v kurcu.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users