QUOTE(crna @ 23. 1. 2009 - 20:17)

Planet, starši niso uspeli dobit timijanovega čaja. Unlol

.
Sem pa snifala že fizio raztopinco danes, pa je dejansko pomagala, sam kaj ko sem kmalu zatem zverinsko kihnila in pihnila ven pol sluznice no. Mah bom še malo snifala pa bo boljš upam da.
:\ Crna MATERINA DUŠICA pise na skatli, od 1001 in cvet je caj v filter vreckah. Ziher mora biti, ce je vsaj malo zalozena trgovina. Se slikca in opis:
http://www.1001cvet.com/zeliscni?p=79QUOTE(Nincha @ 23. 1. 2009 - 21:42)

S fenom, strgalom za električni štedilnik in acetonom. To je pisal v žurnalu, mi smo uporabil samo drugi dve zadevi

Sem se lotila jaz z acetonom pa so potem bolj nohti praskali kot je aceton topil eh. :|
QUOTE(Nincha @ 23. 1. 2009 - 21:43)

klik no, al pa en komentar :
viledo namočimo v vročo vodo pritisnemo na vinjeto. Počakamo da vinjeta vpije vročo vodo nalepka se začne takoj luščit ostanke spraskamo z nohti ostalo lepo obrišemo z viledo.
Mislim, da je tole boljsa resitev. Kolega je rekel, da je dal v vodo se nekaj cistila za posodo in se je vinejta lepo odlepila. Sovrazim te finte, ko nekaj zalepis/zalepijo nekam potem pa crknes preden spravis dol. Grrr..
QUOTE(Kalypso @ 23. 1. 2009 - 22:29)

Ne, morš sama individualno poskrbet za zavarovanje. Jaz si v takih primerih dam naredit Coris. To je turistično zavarovanje. Kaj vse krije si lahko prebereš tukaj:
Pogoji, tukaj pa si lahko prebereš še
splošno o zavarovanju. Cena je do 8 dni 12,10 € (krijejo zdravstvene stroške v višini do 20.000€). Več o cenah najdeš na tej strani:
CenikKalypso hvala! Tudi kolegica mi je svetovala Coris, si bom kar to narocila, za podobno ceno nudi vec kot recimo Vzajemna.
QUOTE(Ana @ 23. 1. 2009 - 22:35)

Daj daj, babica svetuje smo že prerastli, nismo ?
LOL LOL LOL

QUOTE(nika @ 23. 1. 2009 - 22:41)

timijanovega še nisem nikjer vidla, materino dušico bi mogli met pa v vsaki ne-čist-miniaturni trgovini.
pa naš 84letni profesor botanike pravi, da je za obnavljanje sluznice ful fajn zelje jest.
sej timijan pa materina dusica je vec ali manj enako, timijan je vrtna rastilna, materina dusica pa gozdna/neudomacena
Rape of the mind is a social disorder...