Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11221 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 August 2009 - 01:49 PM

Z mami sva se feburarja zmenle da greva letos pozim same v indijo za dobr mesc, vse je blo že 105%, poslala me je celo že kupt karte za vnaprej samo nisem hotla, ker je itak jasno da bo let. industrija še tud v krizi zarad recesije in ostalih bolezni po svetu kot je npr zdj prašičja gripa ipd.
pred 20 dnevi predn sm šla pa na morje sva se pogovarjale in je rekla, da če se spomnm ko bi mogla ona aprila it na pregled celga telesa da preverjo če je telo metastaziralo, ko morjo vsi zazdravljeni bolniki hodt na pol leta na pregled kosti, krvi, pljuč ipd. no in da je šla takrat tja, in da so ji pregledali in pretipali samo joško ( pač da vidjo če je lokalno se rak ponovil, mogli bi pa še vse kar sem prej naštela pregledat) ostalih stvari ji pa niso, in da morva zdj počakat kaj bo septembra, ko spet mine pol leta od aprila ko nej bi mela že 2 pregled in da bova vidle če je zdrava, wtf.
pa ji rečem če je prizadeta, zakaj se ni postavla zase in zahtevala pregled ostalga telesa in zakaj je bla tiho, da se spomnm njenga prvega nasveta po tem k je zbolela k mi je rekla, iza v življenju nej te ne bo nikol sram in tež zdravnikom za karkol te bo skrbelo v svojem telesu, no in ji rečem da kaj pa njen nasvet zakaj mi ga prodaja pol... pa je rekla da ja, da ve, smao da pač se je predala zdravnikom in da misli da je že vse okej, če so se oni tko odločli, da že vejo kaj delajo... oh my lord.
in zdj bo ubistvu septembra 1 leto odkar bo prvič pregledana če je vse okej
no, pa sicer je to že 20 dni od tega, sam od takrat sm ful živčna pa tesnobna in zaskrbljena, ful me mori, skoz me razjedajo misli da ma metastaze ( in itak da jih najverjetneje nima ) sam s tem se res ni za hecat. fora je pa v tem, k se zadnje čase res ful slabo počut pa tud slabo zgleda in ful jo srce zajebava ( in za takšno stanje glede tega je v 40% kriva tud ona, ker nč zase ne nrdi, vem da ji srce slabo dela zarad enga zdravila k ga je dobivala, sam lahko bi si ga tud ona mal krepila na način k je mal drgač kokr pa tak, da čepi non stop doma, kadi, je tortice, zraka se nadiha k gre na balkon na čik pa v sosednjo trgovino in kr znorela bi lah) res bi lah znorela, prjela bi jo za roko, čike bi ji jih dala da jih poje, vse nezdravga bi ji vn ruknla in ji dala kej druzga za jest kokr pa to kar je, pa vpisala bi jo na eno telovadbo in ji dala kak možgan ker ji očitno premal delajo zadnje čase, ... no al pa je tud možno da hoče umret, pa da ma vsega že vrh glave in se je mal predala, ker en k bi se grebu za svoj zdravje se neb tko prepustu
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#11222 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 04:45 PM

FAAAAAAAAAAAAK, učer pojem 2 piškota in je spet doma vse narobe. Jst sploh več nč ne bom jedla, res bojkotiram hrano! Ne bom in pika. Boli me kurac.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#11223 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 August 2009 - 05:53 PM

Men je babi dva dni nazaj rekla, da sem se zredila od zadnjič k me je nazadnje vidla in če mam 75 kil. In pol delamo za jest in reče ti ne smeš kruha. sleep.gif
  • 0

#11224 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 August 2009 - 05:58 PM

QUOTE(Christianne @ 1. 8. 2009 - 13:51) View Post

Preveč jem, spet sad.gif moram se malo brzdat ...

Jaz tudi..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#11225 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 August 2009 - 06:02 PM

Nisem naredila cpp-ja! cry.gif cry.gif In to v avtošoli. blink.gif (Ja ja, to morš bit glup da ne narediš bla bla rolleyes.gif ) Skos sem hodila na predavanja, še križišča mi niso delala problemov in pol nisem znala enih glupih vprašanj (namreč znake in križišča sem mela pravilno). Pa še pole so zamenjal, doma sem stare reševala, ne da sem se učila napamet, samo reševala sem jih in sem mela skor vse brez napak. In me je tok sram. cry.gif

Kolo ftw! mad.gif (Sej ne da mi je kot zanalašč takoj po tem padla ketna dol in sem rinila do nevemkje.)
  • 0

#11226 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32699 posts

Posted 03 August 2009 - 06:05 PM

Na netu kupujem zimske gume za avto laugh.gif
  • 0

#11227 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6766 posts

Posted 03 August 2009 - 08:05 PM

Ne da se mi it delat jutri oops.gif sad.gif
  • 0

#11228 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 08:34 PM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 8. 2009 - 19:02) View Post

Nisem naredila cpp-ja! cry.gif cry.gif In to v avtošoli. blink.gif (Ja ja, to morš bit glup da ne narediš bla bla rolleyes.gif ) Skos sem hodila na predavanja, še križišča mi niso delala problemov in pol nisem znala enih glupih vprašanj (namreč znake in križišča sem mela pravilno). Pa še pole so zamenjal, doma sem stare reševala, ne da sem se učila napamet, samo reševala sem jih in sem mela skor vse brez napak. In me je tok sram. cry.gif

Kolo ftw! mad.gif (Sej ne da mi je kot zanalašč takoj po tem padla ketna dol in sem rinila do nevemkje.)

Ej vem, da ti je bad, ampak res se ne sekirat. Jst sm sicer naredila, ampak za las. Ful sm mela bednih naapk, za stvari k bi jih znala, pa sm se zmedla. Ko mi je popravljala, mi je rekla, da glih za glih, ampak da je bolj švoh tole. LOL. Ampak sm pa pol CPP uradni naredila brez napak, vožnjo pa tud nardila v 1., tko da se ne sekiraj.
  • 0

#11229 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86736 posts

Posted 03 August 2009 - 09:31 PM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 8. 2009 - 16:53) View Post
Men je babi dva dni nazaj rekla, da sem se zredila od zadnjič k me je nazadnje vidla in če mam 75 kil. In pol delamo za jest in reče ti ne smeš kruha. sleep.gif

mellow.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11230 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 August 2009 - 09:34 PM

^^ Jap, to tud men drugač dela.
  • 0

#11231 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 August 2009 - 11:21 PM

Prav na živce mi gre nova od D, ker mam občutek, da KARKOLI skomentiram pri kom na FB, poda komentar tudi ona. Kot da bi mi htela povedat "Haha, za mene se je odločil, ne zate". Nisem bla dovolj jasna, ko sem vaju blokirala na FB? Daj mi mir, kakor jaz dam vama. Mater, ali kaj ti ni jasno?! IPB Image

Krava. IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11232 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86736 posts

Posted 03 August 2009 - 11:38 PM

Žalostna.

• 0

― V. Van Gogh

#11233 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 August 2009 - 11:44 PM

Jina, idi na sprehod. Malo zadihaj. Bo boljše...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86736 posts

Posted 03 August 2009 - 11:49 PM

Bom jutri, zdaj grem spat, ker komaj še gledam.
  • 0

― V. Van Gogh

#11235 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4310 posts

Posted 04 August 2009 - 06:40 AM

Zdajle sem se zbudila z glavobolom, kiham ko zmešana pa še mehur imam vnet. Ja res super začetek dneva sad.gif sad.gif
  • 0

#11236 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 August 2009 - 07:59 AM

Jao, moram nekaj povedati.

Na živce mi gredo ljudje, ki jim 'laufa' na enem področju v življenju . . . bom dala primer . . .

imam frenda, ki je že nekaj let v zvezi, pač happy pa to, ok, in ima bedno službo, ni še končal faxa, in potem ta tip vedno jebe druge ljudi, ki so SINGLE, da kako pa to, da kdaj si bodo ljudje partnerja našli . . . pač zdravi svoje komplekse, to je edino področje, ki mu v življenju laufa, mater, no.

Enako en drugi frend z dvema diplomama, ki ima vedno veliko za povedati o ljudeh, ki še vlečejo fax. No comment, on je single, pri starših živi, nima življenja, ampak glavno, da ima on 2 diplomi.

Clap clap. dry.gif

PJ - pa ne se sekirati res, ker nima smisla, boš v drugo naredila in bo. wink.gif

bellini - pozdravi se asap.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#11237 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 04 August 2009 - 09:34 AM

FB mi gre na živce, oziroma ne razumem tega; a zdaj so/smo pa vsi kar prijatli???
  • 0

#11238 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 August 2009 - 09:38 AM

Hvala. kiss3.gif Sam tok mi je bedno, res, k se mi zdi da me majo zdej vsi za neumno. Še bolj pa to da sem tam vedno zavzeto sodelovala. rolleyes.gif K bi vsaj dilo igrala in bila tiho, lol.
  • 0

#11239 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14296 posts

Posted 04 August 2009 - 09:39 AM

To je tud men smešn biggrin.gif

Ogromna mozolja na bradi imam, najraj bi si jo odrezala verymad.gif in itak jutr al pa v četrtek sem zmenjena z B. rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#11240 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 04 August 2009 - 09:47 AM

QUOTE(Lo-Fi @ 4. 8. 2009 - 10:34) View Post

FB mi gre na živce, oziroma ne razumem tega; a zdaj so/smo pa vsi kar prijatli???

Bom se enkrat ponovila, kar sem ze 100x, FB sucks! Big time! Pojdimo raje na pir! sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users