Spovednica
Posted 03 August 2009 - 01:49 PM
pred 20 dnevi predn sm šla pa na morje sva se pogovarjale in je rekla, da če se spomnm ko bi mogla ona aprila it na pregled celga telesa da preverjo če je telo metastaziralo, ko morjo vsi zazdravljeni bolniki hodt na pol leta na pregled kosti, krvi, pljuč ipd. no in da je šla takrat tja, in da so ji pregledali in pretipali samo joško ( pač da vidjo če je lokalno se rak ponovil, mogli bi pa še vse kar sem prej naštela pregledat) ostalih stvari ji pa niso, in da morva zdj počakat kaj bo septembra, ko spet mine pol leta od aprila ko nej bi mela že 2 pregled in da bova vidle če je zdrava, wtf.
pa ji rečem če je prizadeta, zakaj se ni postavla zase in zahtevala pregled ostalga telesa in zakaj je bla tiho, da se spomnm njenga prvega nasveta po tem k je zbolela k mi je rekla, iza v življenju nej te ne bo nikol sram in tež zdravnikom za karkol te bo skrbelo v svojem telesu, no in ji rečem da kaj pa njen nasvet zakaj mi ga prodaja pol... pa je rekla da ja, da ve, smao da pač se je predala zdravnikom in da misli da je že vse okej, če so se oni tko odločli, da že vejo kaj delajo... oh my lord.
in zdj bo ubistvu septembra 1 leto odkar bo prvič pregledana če je vse okej
no, pa sicer je to že 20 dni od tega, sam od takrat sm ful živčna pa tesnobna in zaskrbljena, ful me mori, skoz me razjedajo misli da ma metastaze ( in itak da jih najverjetneje nima ) sam s tem se res ni za hecat. fora je pa v tem, k se zadnje čase res ful slabo počut pa tud slabo zgleda in ful jo srce zajebava ( in za takšno stanje glede tega je v 40% kriva tud ona, ker nč zase ne nrdi, vem da ji srce slabo dela zarad enga zdravila k ga je dobivala, sam lahko bi si ga tud ona mal krepila na način k je mal drgač kokr pa tak, da čepi non stop doma, kadi, je tortice, zraka se nadiha k gre na balkon na čik pa v sosednjo trgovino in kr znorela bi lah) res bi lah znorela, prjela bi jo za roko, čike bi ji jih dala da jih poje, vse nezdravga bi ji vn ruknla in ji dala kej druzga za jest kokr pa to kar je, pa vpisala bi jo na eno telovadbo in ji dala kak možgan ker ji očitno premal delajo zadnje čase, ... no al pa je tud možno da hoče umret, pa da ma vsega že vrh glave in se je mal predala, ker en k bi se grebu za svoj zdravje se neb tko prepustu
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 August 2009 - 04:45 PM
Posted 03 August 2009 - 05:53 PM

Posted 03 August 2009 - 06:02 PM

Kolo ftw!

Posted 03 August 2009 - 06:05 PM

Posted 03 August 2009 - 08:05 PM

Posted 03 August 2009 - 08:34 PM
Nisem naredila cpp-ja!

Kolo ftw!

Ej vem, da ti je bad, ampak res se ne sekirat. Jst sm sicer naredila, ampak za las. Ful sm mela bednih naapk, za stvari k bi jih znala, pa sm se zmedla. Ko mi je popravljala, mi je rekla, da glih za glih, ampak da je bolj švoh tole. LOL. Ampak sm pa pol CPP uradni naredila brez napak, vožnjo pa tud nardila v 1., tko da se ne sekiraj.
Posted 03 August 2009 - 09:31 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 August 2009 - 09:34 PM
Posted 03 August 2009 - 11:21 PM

Krava.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 August 2009 - 11:38 PM
Žalostna.
― V. Van Gogh
Posted 03 August 2009 - 11:49 PM
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2009 - 06:40 AM

Posted 04 August 2009 - 07:59 AM
Na živce mi gredo ljudje, ki jim 'laufa' na enem področju v življenju . . . bom dala primer . . .
imam frenda, ki je že nekaj let v zvezi, pač happy pa to, ok, in ima bedno službo, ni še končal faxa, in potem ta tip vedno jebe druge ljudi, ki so SINGLE, da kako pa to, da kdaj si bodo ljudje partnerja našli . . . pač zdravi svoje komplekse, to je edino področje, ki mu v življenju laufa, mater, no.
Enako en drugi frend z dvema diplomama, ki ima vedno veliko za povedati o ljudeh, ki še vlečejo fax. No comment, on je single, pri starših živi, nima življenja, ampak glavno, da ima on 2 diplomi.
Clap clap.

PJ - pa ne se sekirati res, ker nima smisla, boš v drugo naredila in bo.

bellini - pozdravi se asap.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 August 2009 - 09:34 AM
Posted 04 August 2009 - 09:38 AM

Posted 04 August 2009 - 09:39 AM

Ogromna mozolja na bradi imam, najraj bi si jo odrezala

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users