Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11181 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 31 July 2009 - 03:29 PM

QUOTE(Ana @ 31. 7. 2009 - 13:11) View Post

Moji so se vrnili predčasno domov in našli bajto v razsulu. HA HA HA

LOL
  • 0

#11182 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 31 July 2009 - 04:21 PM

QUOTE(Ana @ 31. 7. 2009 - 15:22) View Post

Moja mama pa se je drla na mene, zakaj likam notri, da prah leti okoli. laugh.gif Hvala Nina. smile.gif

Hm, kje bi pa morala likati? Kaksen prah? LOL sem mislila, da sem jaz nora na cistoco. laugh.gif

QUOTE(Špela @ 31. 7. 2009 - 15:29) View Post

LOOOOL, kako osvobajaoč feeling je ob branju tega pomislit, da si ničesar ne peglam že več kot 2 leti. sleep.gif

Tudi jaz zelo, zelo malo likam, srajcam in raznim hlacam se mi ne uspe izogniti. Izdas skrivnost? woot.gif biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#11183 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 July 2009 - 04:32 PM

Joj, sovražim peglanje in se ga takisto poslužujem le za kake srajce, lan ali podobno tečnobo, ki se rada super zmučka. Z dobro organizacijo, se da prihranit ogromno peglarskih ur.

Hvala bogu, naši vedno najavijo, kdaj bojo doma. Zgleda so uvidli, da je to boljše tudi za njihovo srce.

Ana, lepo se mej na morju!!

Beden dan. Težka klima.
Šla spat ob sedmih zjutraj. Vstala ob 12. Že celi dan bluzim nekaj po bajti in za rač. Spravim se zdaj pucat, ker jutri tak nem mela spet nič časa, če je fuzbal popoldan, naši pa bojo doma v nedeljo proti večeru.
Zvečer grem z dečki na neki jazz večer. Fino. Lahkotno. cool.gif

Edit: mislila sem, da sem v Vtisih današnjega dne.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11184 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6766 posts

Posted 31 July 2009 - 04:36 PM

QUOTE(Adriane @ 31. 7. 2009 - 17:32) View Post

Joj, sovražim peglanje in se ga takisto poslužujem le za kake srajce, lan ali podobno tečnobo, ki se rada super zmučka. Z dobro organizacijo, se da prihranit ogromno peglarskih ur.

se strinjam. škoda elektrike in mojega časa za peglanje. kar je nujno in to je to.

Ma jezna sm mal na fanta. Zmeri mora bit vse po njegovo, kar je pri njih doma, je najboljše, drugo je tako tako.... Ma dej se prilagodit še komu grrrr...ma ne vem no, zadnje čase sm ful občutljiva in me res jezi no...
In zdej gremo na fešto od tega njegovga sorodnika, potem od druzga.... ma daj, pelji me kam, da greva sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

#11185 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 31 July 2009 - 04:56 PM

Da ne rečem kaj in kakšne momente doživaljam zdjle ob sestavljanju urnika za faks. mad2.gif To je mission impossible... wacko.gif Nimam pojma kako bom to skup sestavla...kar nič se ne poklapa, vse se neki prekriva...grrr!!! builder.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11186 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 July 2009 - 05:02 PM

Haha, ziher FF laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11187 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 31 July 2009 - 05:58 PM

tongue.gif Ne. FDV. In ja, še vedno doživljam živčnega. dry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#11188 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6766 posts

Posted 31 July 2009 - 06:03 PM

Pa sej bo. Na FF-ju je isto sranje, ampak tekom leta se preživi... na začetku se pa tudi jaz ful sekiram, ampak pol vidim, da ni vredno...
  • 0

#11189 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 July 2009 - 06:08 PM

fifa, katera smer?
  • 0

#11190 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 31 July 2009 - 06:34 PM

Ha! I won! hooray.gif I think... ne, neee...se mi zdi, da kar je zdaj to to. Uf, samo sem pa rabila cel popoldan, da sem si 2 urnika spisala (zimski in letni). wacko.gif
Sinnaia, komunikologija, MKŠ. Nisem ista smer kot ti. Ti si se že vpisala?

• 0

(taoistična modrost)

#11191 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 31 July 2009 - 08:45 PM

en izpit mam še za nardit.. rok je 26.8. ta izpit je izmed najtežjih in ne vem če bi ga šla delat. enkrat sm ga že pa sm padla. pa nekako odlašam, ker me je strah sad.gif sad.gif

• 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11192 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 July 2009 - 09:06 PM

ja, fifa, ravno danes. Da ne omenjam izredne gluposti, da imam vse izbirne v poletnem polletju, mislm wtf, idioti.
  • 0

#11193 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86730 posts

Posted 31 July 2009 - 10:49 PM

Danes sem probala obleko od maturanca, in mi sploh ne gre v glavo, kako sem se lahko v dobrih dveh letih tok malo zredila, ker mi je kot ulita. huh.gif Ajde, čez joške je malo ozka. twisted.gif Pa saj takrat nisem skor nič jedla, porkaduš, zakaj se sploh matram.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11194 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17132 posts

Posted 01 August 2009 - 07:14 AM

Če zdele nem bruhala pa tak nikol nebom. Včeraj sem kebab jedla in mam trenutno ful neprijetn občutek v želodcu pa še v MB se morem vozit bruh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11195 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 01 August 2009 - 09:18 AM

Kap me bo. Ena švajneraj od sorodnice, ki dela samo zdraho v familiji, in se sedaj že3leta ni javila, samo širila grde govorice naokoli o nas (med drugim, da ni čudno da sem zbolela, ker se cele dneve učim blink.gif , kdor vsaj malo mene pozna, ve da je moja učna ura sestavljena iz 15min učenja in 45min odmora laugh.gif ) me neprestano kliče, ker si je v svojo zaostalo bučo vtepla, da sem sedaj hud socialen primerek in mi mora finančno pomagat. Jaz se sploh ne javljam, ampak ženski ni poklapa v glavi, ker dobesedno dobim 2 klica na uro od jutra do večera. Ne rabim denarja, sploh pa ne od take gnile osebe.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11196 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 01 August 2009 - 10:46 AM

no končno sem ugotovila,da enih osebkov pač ne morem šteti med kolege
  • 0

#11197 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 01 August 2009 - 10:48 AM

QUOTE(Sinnaia @ 31. 7. 2009 - 22:06) View Post

ja, fifa, ravno danes. Da ne omenjam izredne gluposti, da imam vse izbirne v poletnem polletju, mislm wtf, idioti.

Jaz enako. No, je pa res da imam precej manj teh obveznih predmetov. Ubisvu se mi zdi, da imam kar neki prazno takrat. Hmmm...mogoče imamo celo kakšne skupne izbirne. tongue.gif Joooj, sem OT. oops.gif

• 0

(taoistična modrost)

#11198 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 August 2009 - 11:03 AM

Jz mam drugo polovico leta čist zabasano. cry.gif Sicer pa, a ti si lahko športno izbrala? Jz je sploh nisem imela na voljo, kr neki.
  • 0

#11199 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 01 August 2009 - 12:16 PM

Ne, nisem mogla športne izbrat. Najbrž bo obvezna al pa kej tko. Da se bomo mogli sami poli še dodatno na športno vpisvat...ne vem... ermm.gif No, nekak mi je logično, da ni enakovredna ostalim predmetom, kjer je treba izpite nardit, seminarske, eseje pisat ipd. Sem pa pri izbirnih dobila Stankovića, kar sem ful vesela. Sosedi je namreč mentor za diplomsko in ga je zelo pohvalila. smile.gif

Spovedujem se, da sem si danes ko smo šli s starši v Lj., na skrivaj kupila uhane. Sej so bli samo 1,90€. oops.gif tongue.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#11200 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 01 August 2009 - 12:24 PM

Cel dan samo poležavam ermm.gif sam za račualnikom in tv gledam... sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users