Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#1101 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 13 December 2016 - 06:09 PM

Od cimra sem dobila za miklavža pakiran pečen parkeljn, ki žal ni bil veganski. Sem se zahvalila, ampak ga prijazno opomnila (pač ni bil pozoren) in potem parkeljna dala fantu. Od fanta sem dobila 2 kili mandarin, temno riževo in pa Vego čokolado <3 sem bila srečna kot otrok :D Od cimrove mame sem dobila par štumfov pa postrigla mi je lase zastonj (je frizerka).

Fantu sem kupila tople štumfe iz H&M, cimru pa šalčko z božičnim motivom, da bo imel za spomin in pa mini veganske čokoladice. Za prijatelje/ice pa še ne vem, razmišljam da bi spekla piškote, jih zapakirala v origami škatlice, kaj takega. Če se mi bo dalo. Ali pa nakupila kaj malenkosti, čeprav nisem ful pri denarju oziroma ne bi rada za darila zapravljala po nepotrebnem.

Imate kakšno idejo, kakšne malenkosti bi lahko prinesla prijateljicama Japonkama kot božično darilo, da ima "slovenski pečat"? :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1102 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 14 December 2016 - 08:02 AM

Jaz nimam še vsega. Razen za kolega in dve kolegici sem naročila neke piercinge. Za fanta in 2 kolegici še moram. V mislih sem imela vročo čokolado na palčki in še kaj zraven. Pogledat bom šla tudi na Artish, morda najdem kaj. Sicer pa jaz za Božič obdarujem z malenkostmi. Imamo s kolegicami že nekako standardno, da je v vrednosti okrog 5 €.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1103 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 December 2016 - 08:08 AM

Done :D

• 2

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1104 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 14 December 2016 - 09:53 AM

Jaz še nimam nič, tudi idej nimam nekih pravih letos, časa pa tudi še nisem imela. -_- 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1105 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 15 December 2016 - 02:24 AM

LOL, kakšen video, Podgana. : ))

Matilda, morda sama pripraviš vegansko:
http://www.le-potica.si/

: )

Jaz sem tudi pristaš malenkosti, letos sem se navdušila nad raznimi vstopnicami.

Anouk, vsakič, ko berem o tvojih muffinih in piškotih se sprašujem, če si že kje omenjala recepte. :eat:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1106 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 15 December 2016 - 07:26 AM

Kaksen recept je tudi na forumu objavljen, drugače jih je pa par na mojem fb in na blogu veganske kuharije. Za letos smo se sicer s parimi menili, da bi kaj se na kulslo objavili, da ne bi bila taka žalost glede veganskih (brezmlečnih, brezjajcnih) receptov tam. Te kaj specifičnega zanima? :)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1107 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 15 December 2016 - 09:27 AM

Hvala, bom pobrskala in vprašam po potrebi še za kakšen napotek. : )
V splošnem sem vedno na lovu za okusnimi, preprostimi recepti, ki ne vključujejo mlečnih izdelkov (zadnje odkritje je bil čokoladni mousse z aquafabo), trenutno so aktualni praznični piškoti.

• 0

#1108 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25901 posts

Posted 15 December 2016 - 09:33 AM

Bom nalepila par povezav v ustrezno temo, da bo vse na kupu ;)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1109 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 15 December 2016 - 09:36 AM

Super, hvala!
  • 0

#1110 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 22 December 2016 - 02:21 PM

Dedek Mraz bo pri nas letos podpiral lokalno ekonomijo in bo nakupoval v 4kidsandus. Ponosni lastniki brade bodo dobili sampon za brado, ostali pa sampone ali mila. Pa se kaj zraven... Pa smo...
  • 0

#1111 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 28 December 2016 - 06:20 PM

Prijateljici Japonki sta bili navdušeni nad potico, sem jo pa kupila v Hoferju. Sama je še nisem delala.

Za predzadnji post sem si pa prislužila minus, yay. :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1112 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 29 December 2016 - 10:25 AM

Kul! : )

Do foruma večino časa dostopam preko mobilne verzije na telefonu; vidim samo avatarje, vzdevke, poste in slike. Ommm. :lol:
  • 0

#1113 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4150 posts

Posted 26 November 2019 - 09:36 PM

Ze imate kaksne ideje za home made darila? Kaksne posebne sladice, piskote mogoce? Iscem ideje..
  • 0

#1114 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 26 November 2019 - 09:38 PM

Jaz imam ful rada ta recept, tudi vsejedi (sepravi velika večina okrog mene) jih obožujejo http://altervego.si/...ljicki-z-orehi/

• 0

Bill Bullard

#1115 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 November 2019 - 09:39 PM

Jaz sem totalni antitalent za to in se tega ne lotim. Sem se pa odločila, da bom preostanek stvari nabavila od lokalnih proizvajalcev, ustvarjalcev in ne bom zapravljala za neko brezvezno kramo po trgovinah.
  • 0

#1116 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 November 2019 - 09:44 PM

Jaz bi mogoče naredila kakšen homemade alkoholni zvarek, če bo čas. Tudi iščem ideje za kakšen liker. Lani sem pa rumove kroglice.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1117 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 26 November 2019 - 09:52 PM

Všečen zapis, Matilda. : ) Tudi recept se bere preprosto. Katero margarino pa vzameš? Bi jo lahko nadomestila s kokosovim maslom?

Sicer tudi jaz ne pečem večjih količin sladic, kar naredim, pojemo v ozkem domačem krogu.

Pred kratkim sem za darilo dobila Lushevo kozmetiko, razmišljam, da bi tudi sama zavila kakšno njihovo malenkost bližnjim za pod smrečico.
  • 0

#1118 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 November 2019 - 09:54 PM

Namig - v trgovini Vitaminčk imajo (sicer bolj revna izbira vonjev) neke sveče, ki reees lepo dišijo, dejansko sem prvič vohala v prostoru tako prijeten vonj. Neki kakor OWN /OWL candles...?
  • 0

#1119 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 26 November 2019 - 09:56 PM

A res? Bom šla ovohat. : )
  • 0

#1120 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 26 November 2019 - 10:12 PM

Jaz bom delala domače milo z eteričnimi olji in s puncama porisala nakupovalne bombažne vreče
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users