Od cimra sem dobila za miklavža pakiran pečen parkeljn, ki žal ni bil veganski. Sem se zahvalila, ampak ga prijazno opomnila (pač ni bil pozoren) in potem parkeljna dala fantu. Od fanta sem dobila 2 kili mandarin, temno riževo in pa Vego čokolado <3 sem bila srečna kot otrok

Od cimrove mame sem dobila par štumfov pa postrigla mi je lase zastonj (je frizerka).
Fantu sem kupila tople štumfe iz H&M, cimru pa šalčko z božičnim motivom, da bo imel za spomin in pa mini veganske čokoladice. Za prijatelje/ice pa še ne vem, razmišljam da bi spekla piškote, jih zapakirala v origami škatlice, kaj takega. Če se mi bo dalo. Ali pa nakupila kaj malenkosti, čeprav nisem ful pri denarju oziroma ne bi rada za darila zapravljala po nepotrebnem.
Imate kakšno idejo, kakšne malenkosti bi lahko prinesla prijateljicama Japonkama kot božično darilo, da ima "slovenski pečat"?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard