Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1101 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 12 July 2007 - 05:24 PM

Šla sm na obisk k babici, ki živi v bloku. In pridem jaz lepo v uni predprostor, ko so zvonci (ne vem kak se temu reče oops.gif ) in vidim na oglasni deski obvestilo od enga gospoda, ki je približno istih let kot moja babi in dedi.
Glasilo se je nakako tako: Kera kur** mi je zamenjala kosilnico naj mi jo takoj vrne, drugač bo hudo. Gnoj usrani. Pa še njegov podpis.
Meni je blo tak smešno ko sm vidla to. Ful me je prijelo da bi mu napisala da nej bo drugič bol diplomatski, pa da na tak načn nebo dosego nič, al pa kej podobnega. Ampak sm se zadržala, kr bi bogi še ki mislo da se tisti ki so mu zamnejali kosilnico norca delajo iz njega.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1102 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 July 2007 - 05:43 PM

Zdi se mi da sm gnoj in da nč ne nrdim za mat, čeprou se trudm mam filing, da bi mogla bit supermen
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1103 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 12 July 2007 - 05:54 PM

Js bom pa mojo mt lastnoročno zadavla mad2.gif Na jetra mi gre, da ji morm stokrat rečt, da nej mojih cunj pri obešanju ne pripenja s ščipalkami. Pa ne rečm, če bi zunej sušil, bi še štekala, tak mamo pa v kurilnici prostor namejn za to in tuki ni nobenga vetra, da bi se cunje moglo dodatno prpenat, je dovolj, če jih obesiš čez štrik. Tko se mi potem čist povsod poznajo odtisi in men je s tem oblačilo uničeno. Mi to ful grdo zgleda. Ne vem, a sem sam js res tok picajzlasta glede tega? Al pa bo kar ta moja teorija o uničenju oblačil držala.
  • 0

#1104 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 12 July 2007 - 06:01 PM

QUOTE(luciferka @ 12. 7. 2007 - 18:54) View Post

Js bom pa mojo mt lastnoročno zadavla mad2.gif Na jetra mi gre, da ji morm stokrat rečt, da nej mojih cunj pri obešanju ne pripenja s ščipalkami. Pa ne rečm, če bi zunej sušil, bi še štekala, tak mamo pa v kurilnici prostor namejn za to in tuki ni nobenga vetra, da bi se cunje moglo dodatno prpenat, je dovolj, če jih obesiš čez štrik. Tko se mi potem čist povsod poznajo odtisi in men je s tem oblačilo uničeno. Mi to ful grdo zgleda. Ne vem, a sem sam js res tok picajzlasta glede tega? Al pa bo kar ta moja teorija o uničenju oblačil držala.

js tud ne maram tega. sploh, k mi pol vsako majco spodej ful raztegne, 'da je manj zmečkana'. pol pa use štrli. večinoma js obešam cunje, that's how it is.

zdejle sm razpizdena, k sm naročila neke proteine pa to za zmešat z vodo (tek ipd.), in v proteinih je aspartam, v uni drugi zadevi pa še ciklamat pa saharin. kaj čš lepšga? nono.gif rpg.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1105 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 July 2007 - 06:04 PM

Na mojih cunjah se tudi kdaj pozna od ščipalk, ampak saj jaz potem vse lepo zlikam - pošpricam del kjer je odtis od ščipalke, in polikam čez. Voila! Odtisa ni več! wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1106 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 09:53 AM

Ne vem kam drugam naj napišem... cry.gif

Od petih muck, ki smo jih imeli, so ostale še tri. Naš bernardinec je bil tako bolan, da smo ga morali v ponedeljek uspavati (imeli smo ga 10 let). Že tako sem imela občutek da vse izgubljam, pa to še zdaleč ni blo vse. V sredo sem tako sprovocirala fanta, da se je odločil, da nisva za skupaj. Še pred enim tednom je govoril, da si ne predstavlja življenja brez mene in da me noče izgubit. Zdaj se mi zdi, da sem popolnoma zajebala svoje življenje, ker še nikoga nisem imela tako rada. Z nobenim nisem imela takih načrtov (da bi živela skupaj, da bi ostala skupaj za zmeraj). Sodeč po tem, da je jokal tako kot jaz in mogoče še bolj, imam še vedno nekak občutek, da si bo mogoče premislil in to je edino kar me še nekako drži pokonci. Med nama ni nikoli bilo tako hudih težav, da se jih ne bi dalo z ljubeznijo premostit. Nikoli se ni vmes vmešala neka tretja oseba, vsaj z moje strani lahko rečem, da ni bilo varanja. Vem, da sva se večkrat skregala in da sva do sedaj še vedno porihtala stvari, ampak tokrat je popolnoma drugače. Ponavadi sem končala jaz in se potem zlomila. Zdaj pa je konec dal on in ne verjamem, da si bo premislil (tudi če bi mu bilo žal, dvomim da bi to priznal). Kljub temu, da mi je zlomil srce in da ne vem več kako...ga imam še zmeraj tako rada. cry.gif Čez dan moram imet vedno nekoga pri sebi, noči me je že vnaprej strah...strah me je, da se mi sanjalo, da sva še vedno skupaj...strah me je da se bom v sanjah prepričala da je vse vredu in se zbudim in ugotovim, da to ni res. Da ga ne bom mogla nikol več objet, se stisnit k njemu... Enostavno ne morem dojet. cry.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1107 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 July 2007 - 11:05 AM

nihrida, ful mi je žal za vse tvoje izgube sad.gif

oprosti, ker pogrevam, zaradi česa sta se pa tok skregala, da je počlo?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1108 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 July 2007 - 11:32 AM

Predn sm odprla spovednico sm hotla prašat kje je nihrida, se mi zdi, da te neki časa ni blo tuki. In pol odprem.
Sožalje zaradi psička, tud men je rina umrla 2 mesca nazaj, je mela 13 let. cry.gif
Nihrida, nekje sm že napisala, da za ljubezen ni ponosa, vsj ko se gre za pravo ne. Daj pokliči ga, dobta se in obžaluj, če ti je žal, stisn zobe in zgub ponos in paniko, povej mu isto kot si tuki napisala in nej v teb umrejo predsodki glede klicanja al česarkol kar te že odvrača od tega (sram, ponos, karkol). Ker veš, da on nau klicu in ker ga ljubiš in vse to, ga pokliči ti. In nehita se bockat že, ko se mi zdi, da se sam provocirata brez veze al pa mogoče zarad kake zamere
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1109 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 July 2007 - 11:43 AM

Nihrida, tud men je ful žal, da se ti vse to dogaja in te čist popolnoma razumem. Js upam, da se bo vsaj tvoj fant skuliral in da bosta to zadevo nekak rešila. Sej veš js sem mogla in še zmeri morm it čez iste scene k si napisala in res ni hujšega, ko spiš in sanjaš, da je vse vredu in si skupi z nekom, pol se pa zbudiš in ugotoviš, da temu ni tako. Js res upoam, da se bo pr teb zrihtalo. Nobeni ne privoščim tega, da bi trpela zarad nekoga, ki ga imaš rada, on pa tebe ne ali obratno. Mislm, da ni hujšega kot to, da te partner vleče za nos in ti daje lažne upe.

Sej se bo pr teb tud vse zjasnilo in takrat bo bolje, vedno je!!! Poročej kako in kaj, O.K.!
  • 0

#1110 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 July 2007 - 12:22 PM

Tebi se je pa res nakopičilo, nihrida sad.gif Pa glih zdaj ko bi mogla uživat.

Moja spovednica, s fantom sva najbolj butasti osebi na tem planetu! Ne morem prebolet, da nisem v mehiki zaradi najine napake, ker očitno nisva pismena in opazila da sva kupila karte za junij ne ne za julij. Za pop..... evil.gif evil.gif evil.gif Sploh če se tega veseliš eno leto in imaš karte od februarja. Počutim se kot največja budala! in kaj naj zdaj počnem? Nobene volje nimam za nič! Najraj bi se vrgla čez balkon!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1111 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 13 July 2007 - 12:49 PM

QUOTE(Frčica @ 13. 7. 2007 - 13:22) View Post

Tebi se je pa res nakopičilo, nihrida sad.gif Pa glih zdaj ko bi mogla uživat.

Moja spovednica, s fantom sva najbolj butasti osebi na tem planetu! Ne morem prebolet, da nisem v mehiki zaradi najine napake, ker očitno nisva pismena in opazila da sva kupila karte za junij ne ne za julij. Za pop..... evil.gif evil.gif evil.gif Sploh če se tega veseliš eno leto in imaš karte od februarja. Počutim se kot največja budala! in kaj naj zdaj počnem? Nobene volje nimam za nič! Najraj bi se vrgla čez balkon!

Frčica, kako je sploh lahko prišlo do take napake??? Am, a zdaj hočeš reči, da vama je šel denar v totalen nič?!

Punce, cheer up.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1112 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 July 2007 - 12:55 PM

Ja Errol. zna bit da sva 1500€ vrgla stran cry.gif cry.gif cry.gif bolj sem zalostna ker sva to planirala dve leti in naj bi sla za 5 tednov cry.gif cry.gif cry.gif sploh zdaj ko si se lahko privosciva tako dolg dopust, pol ko si enkrat v sluzbi to ravno ne gre vec.
Kako je pa prislo do te napake pa ne vem. Sej pravim, najvecje budale. ce bi imela rep bi ga imela ze cel teden med nogami.
Julij ni moj mesec. Spet.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1113 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 July 2007 - 12:59 PM

OMFG Frčica, moje sožalje, tole pa res en veliki crap.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1114 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 July 2007 - 01:04 PM

Hvala Hsul. Ko pridem v Ljubljano se ga grem napit. Gre kdo z mano utapljat nesreco?
  • 0

#1115 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 July 2007 - 01:09 PM

Jaz bi se takoj javil za pivo, samo me Špela kar nekaj graja glede piv, tako da ne vem biggrin.gif

• 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1116 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 July 2007 - 02:26 PM

Ze copata? tongue.gif
  • 0

#1117 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 July 2007 - 02:59 PM

QUOTE(Frčica @ 13. 7. 2007 - 15:26) View Post

Ze copata? tongue.gif

hja, kako pa, zgodi je treba začet, a ne. devil.gif dost je, da je enkrat pršu domov nažgan na smrt - ne mislim tega v nedogled tolerirat. tongue.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1118 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 13 July 2007 - 03:17 PM

QUOTE(Špela @ 13. 7. 2007 - 15:59) View Post

hja, kako pa, zgodi je treba začet, a ne. devil.gif dost je, da je enkrat pršu domov nažgan na smrt - ne mislim tega v nedogled tolerirat. tongue.gif

Go, Špela thumbup.gif

Brez zamere, Hsul tongue.gif (sam jo pač podpiram, red more bit tongue.gif)

Spovedujem se, ker dons samo smetim tle naokol, ampak sm tok noro dobre volje, da si ne morm pomagat.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1119 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 July 2007 - 03:27 PM

Še en dokaz o zaroti žensk! biggrin.gif
  • 0

#1120 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 03:38 PM

QUOTE(rea @ 13. 7. 2007 - 12:32) View Post

Predn sm odprla spovednico sm hotla prašat kje je nihrida, se mi zdi, da te neki časa ni blo tuki. In pol odprem.
Sožalje zaradi psička, tud men je rina umrla 2 mesca nazaj, je mela 13 let. cry.gif
Nihrida, nekje sm že napisala, da za ljubezen ni ponosa, vsj ko se gre za pravo ne. Daj pokliči ga, dobta se in obžaluj, če ti je žal, stisn zobe in zgub ponos in paniko, povej mu isto kot si tuki napisala in nej v teb umrejo predsodki glede klicanja al česarkol kar te že odvrača od tega (sram, ponos, karkol). Ker veš, da on nau klicu in ker ga ljubiš in vse to, ga pokliči ti. In nehita se bockat že, ko se mi zdi, da se sam provocirata brez veze al pa mogoče zarad kake zamere

Res hvala vsem za spodbudne besede! To mi zdle velik pomeni, ampak pomaga pa ne ravno.

Rea, on je pustil mene, ker kao ne more več. Pravi da ga tole najino kreganje spravlja ob živce in je 100 % da ne bo nikol bolje. Sm isti dan, ko sva končala šla k njemu domov in se poskušala pogovorit z njim. Pa se ni dal prepričat v obratno. Kr odkimaval je in jokal in odkimaval in govoril, da je bolje za oba. Pred tem mi je rekel, da me ima rad do lune in nazaj in še vedno trdil, da skup nama pa ne gre. Celo noč ni noben od naju spal. Zjutraj je bil cajt, da grem domov in sm poklicala mamo, da pride po mene. Takrat je blo z njim vse hujše. Začel je jokat in sm mu rekla, da mu tega ni treba. Pa je kr odkimaval. Sama sem se do takrat počutla kot kamen. Tud solze nism mogla več spustit. Ko sm čakala da se mat prikaže sm mu še enkrat rekla, da če si premisli in če mu bo žal, da ve kje sem in da pozna mojo cifro. Mat je pršla, skor že stopim skoz vrata in me objokan vpraša, če me lahko še enkrat objame.....sm mislila da mam srce že čist v kosih, pa me je spet tko zabolel. Samo rekla sem mu, da ga imam rada (ene trikrat) in šla. Takoj v avtu sem se zlomila in hvala bogu, da imam tako mamo, kot jo imam. Še zmeraj pa mislim, da malo me mora imet rad, drugače mu ne bi bilo tako hudo. Jst ga ne morem prepričat v nasprotno in lahko samo upam, da bo uvidel, da čisto lahko zlaufa (če bo sam tko hotu). Na žalost ga poznam tolk dobro, da se hkrati tolažim s tem, da me ne more kr tako spustit, po drugi strani pa vem, da ne bo priznal napake, pa tud če ga stre.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users