QUOTE(rea @ 13. 7. 2007 - 12:32)

Predn sm odprla spovednico sm hotla prašat kje je nihrida, se mi zdi, da te neki časa ni blo tuki. In pol odprem.
Sožalje zaradi psička, tud men je rina umrla 2 mesca nazaj, je mela 13 let.
Nihrida, nekje sm že napisala, da za ljubezen ni ponosa, vsj ko se gre za pravo ne. Daj pokliči ga, dobta se in obžaluj, če ti je žal, stisn zobe in zgub ponos in paniko, povej mu isto kot si tuki napisala in nej v teb umrejo predsodki glede klicanja al česarkol kar te že odvrača od tega (sram, ponos, karkol). Ker veš, da on nau klicu in ker ga ljubiš in vse to, ga pokliči ti. In nehita se bockat že, ko se mi zdi, da se sam provocirata brez veze al pa mogoče zarad kake zamere
Res hvala vsem za spodbudne besede! To mi zdle velik pomeni, ampak pomaga pa ne ravno.
Rea, on je pustil mene, ker kao ne more več. Pravi da ga tole najino kreganje spravlja ob živce in je 100 % da ne bo nikol bolje. Sm isti dan, ko sva končala šla k njemu domov in se poskušala pogovorit z njim. Pa se ni dal prepričat v obratno. Kr odkimaval je in jokal in odkimaval in govoril, da je bolje za oba. Pred tem mi je rekel, da me ima rad do lune in nazaj in še vedno trdil, da skup nama pa ne gre. Celo noč ni noben od naju spal. Zjutraj je bil cajt, da grem domov in sm poklicala mamo, da pride po mene. Takrat je blo z njim vse hujše. Začel je jokat in sm mu rekla, da mu tega ni treba. Pa je kr odkimaval. Sama sem se do takrat počutla kot kamen. Tud solze nism mogla več spustit. Ko sm čakala da se mat prikaže sm mu še enkrat rekla, da če si premisli in če mu bo žal, da ve kje sem in da pozna mojo cifro. Mat je pršla, skor že stopim skoz vrata in me objokan vpraša, če me lahko še enkrat objame.....sm mislila da mam srce že čist v kosih, pa me je spet tko zabolel. Samo rekla sem mu, da ga imam rada (ene trikrat) in šla. Takoj v avtu sem se zlomila in hvala bogu, da imam tako mamo, kot jo imam. Še zmeraj pa mislim, da malo me mora imet rad, drugače mu ne bi bilo tako hudo. Jst ga ne morem prepričat v nasprotno in lahko samo upam, da bo uvidel, da čisto lahko zlaufa (če bo sam tko hotu). Na žalost ga poznam tolk dobro, da se hkrati tolažim s tem, da me ne more kr tako spustit, po drugi strani pa vem, da ne bo priznal napake, pa tud če ga stre.