Naročila sem ji onesie pingvina. ![]()
Pust
Posted 14 January 2026 - 09:47 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 January 2026 - 07:09 AM
B bo Harry Potter
Jaz bom carovnica
Posted 15 January 2026 - 08:21 AM
Včeraj sem Z. kupila kustum piratke (nora je na Pirate s karibov) in ji moram naredit še sabljo iz kartona. E. bo pa naš Muri (beri črna muca) in ji bo potrebno naredit mačja ušesa in rep. Mam jaz to
![]()
Posted 15 January 2026 - 09:07 AM
V šoli pa bodo skupinska maska strašila in sodelujejo v povorki na karnevalu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 January 2026 - 09:12 AM
Hehe, Nincha, a pingvin bo, ker je shodila & se sklada s trenutno razvojno persono?
V vrtcu bojo telebajski. Joj. Ima en rdece oranzen dezni pajac in bo imel to spodaj obleceno in bo Po. 😅
Doma pa nonstop poje in poslusa od Don Juana ‘Gasilci smo’ - in je nor na en svoj gasilski avto, ki ga je pred kratkim dobil. Morda bo gasilec, to bi mu bilo kar zanimivo. Jaz bi pa lahko bila mama Pujsa, ker je zdej aktualno. To bi bile neke ‘real life interest’ zadeve. Morda si pa kaj drugega se namislim. Bolj estetskega in da se bom zabavala ob izdelavo kostuma. Lno sem naredila za vse nas 3 cmrlj kostum in smo bili res posreceni. Imeli smo take fajn kosmate riti in se kake pol leta sem po stanovanju pometala rumeno in crno in sivo dlako in nitke od blaga. Cca 1 teden sem vse skup rabila, da sem zasila. Fant je zavijal z ocmi, na koncu se mu je pa fajn zdelo, da smo bili v kompletu - pol je pa ze za naprej kapovedal da naslednje leto se naj pa ‘umirim’. Potem pa razumi. Ce naredim samo za naju kostum, ga pa bom. Skoda se mi zdi, da je tak party pooper, ker je en velik froc, sam nima pa nobene volje kakorkoli pomagat, ceprav je tud ustvarjalen in ima res dobre ideje.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 January 2026 - 10:48 AM
Haha ja. Sem pogledala, kaj se dobi in razmišljala med pando in pingvinom, pa se mi zdi pingvin izjemno primeren za zdajle. Čeprav so tut pande trapaste in se skos prevračajo, tko da bi tut šlo. ![]()
Sej res, uni čmrlji lani so bili ful carski.
Pa naredi kostum še zanj (če se ti da / maš čas), če ga bo mel, bo ziher želel bit zraven. Je pa bedno, če moraš vse sama.
After all this time?
Always.
Posted 15 January 2026 - 11:39 AM
Posted 15 January 2026 - 01:14 PM
Mali P. je bil lani pingvin, ful je bil kjut.
Posted 15 January 2026 - 01:20 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 January 2026 - 01:22 PM
Nincha, pa ja, verjetno res. Samo - po eni strani me ima, ce mu ni do tega, pa ok, ne bom forsirala. Mislim, da ima en odpor do teh ‘obsedenih’ all-in mam, ki celo druzino spremenijo v svojo ‘predstavo’ okoli pusta in ima zelo mocno kontra afiniteto do tega.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 January 2026 - 01:52 PM
Meni tudi to ni blizu (all-in mame), me prav utruja.
Posted 15 January 2026 - 02:41 PM
Jaz tudi dvomim, da bo v kupljenem kostumu, razen če bo kaj posebnega želel, ampak kakšnih specifičnih obsesij trenutno nima.
Lahko je fizični delavec ali pa dedek v prevelikem reklcu, s palico, klobukom, očali in brki.
V to se je oblačil poleti, ko mu je bilo med mojim delom dolgčas doma, smešen je bil za crknit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 January 2026 - 03:03 PM
Jaz sem pa kot otrok sovražila pust. V mali šoli sem bila klovn, mi je mama kupila kostum, kasneje pa se nisem več hotela šemit za v šolo. Šele leta kasneje proti koncu OŠ sva se s prijateljico kaj našemile in hodile okrog po vaseh. Enkrat sva kar precej denarja zbrali.^^
Meni tudi to ni blizu (all-in mame), me prav utruja.Je pa tudi meni mami kot otroku šivala kostume in sem bila vedno nekaj posebnega. Starša nista bila vključena.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 January 2026 - 03:47 PM
https://www.google.c...KCAIQAhgCIAIoAg
Kostum ima ta
https://www.amazon.d...e/dp/B0G33G2DVH
mec bomo doma nardili, pa kupla sem se sinteticne lase da ji spletem kito do kolen in demonske tatuje.
Posted 15 January 2026 - 03:56 PM
Posted 15 January 2026 - 04:33 PM
Posted 15 January 2026 - 08:05 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 January 2026 - 08:16 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 January 2026 - 08:25 PM
Pablo Picasso
Posted 15 January 2026 - 11:25 PM
Aja pes bo pa pajek
Bwahahahaha to sem pa že videla na Ig, boš kaj pofotkala? : ))
Ma kako pa izgleda ta Rumi v resničnem svetu?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users