Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1101 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 June 2006 - 09:17 AM

QUOTE(hudichek)
Oi, spet jaz laugh.gif
Mene zanima, če se lahko grem kopat z pirsom ermm.gif Zdaj ga mam dva tedna

To sploh ni pametno. Razen če se misliš kopat v morju.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1102 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 June 2006 - 09:25 AM

imam eno vprašanje...kaj mislite gdaj naj si dam delat pirs..? zdaj ali v jeseni..?....in še to..a lahko nesem pirs katerega bi hotela met zraven pa da mi tistega naredijo...sam bi ga prej itak 14 dni razkuževala predn bi si dala delat...tnx wink.gif
  • 0

#1103 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 June 2006 - 09:27 AM

Se strinjam - morska voda že sama po sebi celi rane (zdej kako je s tem pri nas, kjer voda ni ravno čista ne bi), reke, jezera in potoki so že bolj nepriporočljivi (večinoma so pridno onesnaženi), klora se pa na daleč izogibaj!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 23 June 2006 - 10:31 AM

*Tia* Zs
  • 0

#1105 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 June 2006 - 12:10 PM

QUOTE(*Tia*)
imam eno vprašanje...kaj mislite gdaj naj si dam delat pirs..? zdaj ali v jeseni..?....in še to..a lahko nesem pirs katerega bi hotela met zraven pa da mi tistega naredijo...sam bi ga prej itak 14 dni razkuževala predn bi si dala delat...tnx wink.gif

Boljše je, če si ga daš v jeseni, ko se človek manj poti. Razen, če misliš it na morje (slana voda pripomore k hitrejšemu celjenju).
Po mojem ti ne bo noben pravi piercar dal noter piercinga, ki ga boš prinesla s seboj. Tako je dvomljiva kvaliteta le-tega. Nihče ne bi tvegal in ti dal noter kaj takega, da se ti vse zagnoji. To ni odvisno samo od tega, ali je razkužen ali ne, ampak predvsem od materiala.
Vedet moraš, da s piercingom ne smeš hitet (očitno bi rada imela piercing za poletje in še to točno takšnega kot si si ga zamislila). Piercing potrebuje čas za celjenje...menda ja nočeš, da boš poleti razkazovala otekel in vnet piercing, ne?
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1106 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 23 June 2006 - 12:49 PM

QUOTE(hudichek)
Oi, spet jaz laugh.gif
Mene zanima, če se lahko grem kopat z pirsom ermm.gif Zdaj ga mam dva tedna

Na splošno velja pravilo, ki v roku od treh do šestih mesecev prepoveduje plavanje v bazenih, rekah in jezerih, predvsem pa je pomembno, da se v času, ko se rana popolnoma ne zaraste, nakit ne odstranjuje. Čas, potreben da se rana od prebadanja popolnoma zaceli je seveda odvisen od mesta prebadanja, pa tudi od vašega imunskega sistema, anatomskih posebnosti in tudi drugih okoliščin. Največkrat pa ta čas ne presega meseca do meseca in pol.( vir: www.piercing-cult.si )
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1107 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 June 2006 - 03:53 PM

QUOTE(nihrida)
QUOTE(*Tia*)

Boljše je, če si ga daš v jeseni, ko se človek manj poti. Razen, če misliš it na morje (slana voda pripomore k hitrejšemu celjenju).
Po mojem ti ne bo noben pravi piercar dal noter piercinga, ki ga boš prinesla s seboj. Tako je dvomljiva kvaliteta le-tega. Nihče ne bi tvegal in ti dal noter kaj takega, da se ti vse zagnoji. To ni odvisno samo od tega, ali je razkužen ali ne, ampak predvsem od materiala.
Vedet moraš, da s piercingom ne smeš hitet (očitno bi rada imela piercing za poletje in še to točno takšnega kot si si ga zamislila). Piercing potrebuje čas za celjenje...menda ja nočeš, da boš poleti razkazovala otekel in vnet piercing, ne?

am..jas res se mi mudi...sam maš prav..bom počakala na jesen...mela bi pa visečega...sam bom prvo počakala da se mi zaceli...pol pa bom dala not visečega... biggrin.gif
  • 0

#1108 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 June 2006 - 06:14 PM

QUOTE(hudichek)
*Tia* Zs

vidla...in odpisala wink.gif
  • 0

#1109 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 23 June 2006 - 08:06 PM

A ma kera madonna/monroe piercing?
  • 0

#1110 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 June 2006 - 08:51 PM

QUOTE(bambi)
A ma kera madonna/monroe piercing?

glih včer sem bila v CE v Rustiki na sladoledu in je imela tista ženska tam tak piercing. Moram rečt, da so redki, ki jim tak paše in njej je. biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1111 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 23 June 2006 - 08:58 PM

Kakšen pirs je to? biggrin.gif
  • 0

#1112 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 23 June 2006 - 09:12 PM

tak http://www.piercing-...bc-madonna.html
Sej jz bi ga imela, samo ko ne vem če bi mi pasu, al ne...Ker lohka fajn kiksnem.
  • 0

#1113 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 23 June 2006 - 09:17 PM

men je tud ful dober-bi ga takoj mela IPB Image
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1114 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 23 June 2006 - 09:22 PM

Aaaa, zdj pa vem. Glede tega pirsa je lahko da zgledaš kukr da si rojen z njim in ti paše u nulo al pa da je videt k en tujek u telesu in ti sploh ne paše.
Sama sebe najbolj poznaš, če ne pa pristavi na mesto pirsa en medicinc pa se glej u špegu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
  • 0

#1115 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 23 June 2006 - 09:32 PM

Ma ne gre laugh.gif K bi se dal to nalimat, in pol "odlimat" če ti ne bi blo všeč. laugh.gif
  • 0

#1116 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2006 - 09:57 PM

.
Meni je pa to najmanj všečna lokacija za piercing sploh. Mi ful deluje tako kot kakšna bradavica al pa lepotna pika. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1117 kjupidos

kjupidos

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 24 June 2006 - 10:08 AM

Men je pa to na ženski ful seksi. Ena iz sugababes (al kaj so že) ma nekaj takega, in mi je zelo všečno. Zelo. Za probo, če paše, svetujem kake samolepilne kristalčke. Ena kolegica jih je lani kupla, nimam pojma kje, bite me, no, vbistvu so blili oblikovani kot nekakšen tatujček, dve spiralici in rožica vmes. Veliki nekaj takega kot tamajhen uhanček za nos. Se mi zdi da je kar spodoben približek za probo ;)
  • 0

#1118 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 June 2006 - 10:11 AM

Če si res v piko dodelana od stvarnika, potem OK. Drugače ti pa raje svetujem kako drugo mesto. Ena moja sošolka ga ima in mi deluje k tak vesolc k se je prlimu nanjo in bo vsak čas dol padu. Res ni lepo. Malokateremu res paše. Sicer pa moraš tud upoštevat, da (mogoče, če ti kdaj ne bo več všeč) ko ga daš ven, ti ostane luknja...
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1119 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 24 June 2006 - 01:41 PM

men je ta madonna-pirs ful vsec,sam sm enkrat eno punco vidla ko je mela ful velko "bunkico" s rdecem kamenckom in je zgledal ko tak ogromn mozolj!! biggrin.gif
  • 0

#1120 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 24 June 2006 - 02:21 PM

hehhee biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users