Jump to content

Photo

Hiše & stanovanja

• Please log in to reply
1253 replies to this topic

#1101 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 15 January 2024 - 02:04 PM

Ful lično stanovanje, Barbarina!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1102 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 15 January 2024 - 02:18 PM

No ja, pred 10 leti si tudi v Lj dobil 120 kvadratov za 130k, pa danes lahko samo sanjaš o tem. Meni je noro, kako se cene razlikujejo, vseeno je to MB, drugo največje mesto v državi in ne Zgornja Kungota.

Moja sestrična, ki se ukvarja z nepremičninami/arhitekturo pravi, da je predvsem zaradi povpraševanja tako, ker je v Lj pač toliko večje, že zaradi služb ...

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1103 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 15 January 2024 - 02:21 PM

Barbarina, pojdita gledat. Res je ful prostorno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1104 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 January 2024 - 04:14 PM

Zelo lepo!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1105 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 January 2024 - 04:18 PM

Čedno!!!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1106 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17268 posts

Posted 15 January 2024 - 04:43 PM

Ful mi je vsec. Tudi opremljeno je lepo (sicer vidim, da ne ostane).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1107 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 15 January 2024 - 06:48 PM

Enkrat sem pisala o terasatih blokih v Kosezah, kako so od nekdaj veljali za slabse …

https://www.nepremic...ovanje_6734661/
  • 0

― V. Van Gogh

#1108 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 January 2024 - 06:53 PM

Od dedka prijateljica je živela tam. Meni so bili vedno všeč. Ogromna terasa in dober tloris. Sem si vedno v mislih, kot najstnica, predstavljala kako bi ta flat jaz zase opremila, če bi bil moj.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1109 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 15 January 2024 - 08:18 PM

Meni je tudi vsec tloris, terasa z vrtom itd. Kolegica je bila v najemu nekaj casa v teh blokih. Seveda pa ni razloga, da bi nekdo ki ima 2+k € za najem, najel tole.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1110 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 15 January 2024 - 09:31 PM

Mnogim terase zamakajo in se celo posedajo, izolacija je slaba, energetske izkaznice sploh ni, večina blokov je brez dvigal (tukaj sicer je), da o zanikrni zunanjosti ne govorim ...

Oprema tega stanovanja je meni milo rečeno neokusna. Kakšen nadstardard neki.

• 0

― V. Van Gogh

#1111 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 15 January 2024 - 10:06 PM

To sem danes slišala od sodelavke ja, glede teras.
Ja, oprema tega stanovanja je grda in dolgočasna.
  • 0

#1112 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 January 2024 - 10:28 PM

A niso pri gradnji teh blokov ful predvidenih materialov pokradli in so pol eksperimentirali? :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1113 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 16 January 2024 - 07:16 AM

Barbarina, zelo lepo zgleda stanovanje. Pa glede na trenutne razmere se zdi tudi cena solidna. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1114 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 16 January 2024 - 09:42 AM

2200€ najemnine? :o
  • 0

#1115 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 January 2024 - 09:45 AM

Če je Slovenija druga Švica. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1116 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 16 January 2024 - 09:52 AM

A niso pri gradnji teh blokov ful predvidenih materialov pokradli in so pol eksperimentirali? :lol:

To pa ne vem, mi je pa smesno. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#1117 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 16 January 2024 - 10:14 AM

Sej to so že stari objekti, v večini zgrajeni še pred novimi standardi za potresno varnost, ki so prišli v 80ih. Sama zasnova, ki si jo je zamislil arhitekt pa ni bila napačna.
  • 0

Bill Bullard

#1118 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 27 January 2024 - 10:20 PM

https://www.metropol...obox=1706120615
  • 0

― V. Van Gogh

#1119 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 29 January 2024 - 01:52 PM

Našla res lepo stanovanje, cena zelo ok, pol pa obrnjeno na sever, kar mi je no go. :( ful je slaba izbira, ko imaš določene kriterije. 

TABOR: Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, 65.7 m2 - Nepremicnine.net

• 0

#1120 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 29 January 2024 - 02:16 PM

Ej pejta vseen pogledat. Zgleda vseen ful svetlo, pa eno okno je na vzhod orientirano? Mogoče preverita samo, koliko sence mečejo potem še drevesa notri, ko bodo spet zelena. Midva sva tut 100% sever pa valda ni idealno, priznam, da mi manjka sonce, ampak ker stanovanje ni temačno vseen ne občutim tega tok. Kaj pa una hiša brez parkinga, ki si jo prejšnjič nalepila? :) 

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users