Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#1101 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts

Posted 18 May 2012 - 11:47 PM

Garnier Pure, obcasno pod Garnierjevo namazem se ESI Aloe vera gel.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1102 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 May 2012 - 09:51 AM

Alverde alpenorose serum.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1103 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 30 May 2012 - 09:47 PM

Alverde - pasijonko sem odkrila. Vonj je malo čuden, ampak jo koža dobro prenaša. Pa sestavinsko je dobro ocenjena.
Serum alverde alpenrose sem iskala v DM-u, ma ga nisem še našla...
  • 0

#1104 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 31 May 2012 - 12:34 PM

Meni zelo ustrezajo Green People kreme, ker so lahke ampak vseeno zelo vlažilne in mi ustrezajo za vse letne čase. Imela sem Day Solution (braz spf), Vita min fix in Fruitfull nights. Zdaj imam za čez dan Alverde Alpenrose serum in mi je tudi v redu. Se ga zelo malo porabi. Je pa to zame samo za toplejše čase, za pozimi bi mi bil pomoje premalo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1105 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2012 - 12:39 PM

Mene Fruitfull Nights zateguje, moram dat še Vitamin Fix čez (tako naj se bi se tud delalo). Potem je pa okej.
  • 0

#1106 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 31 May 2012 - 12:52 PM

Mene pa nič ne zateguje. Ja, to sem pa zasledila, da je kao ful fajn, če ga uporabljaš v kombinaciji z Vitamin fix. Sem pa jaz to razumela, kot da je to bolj po želji. Jaz sem imela Fruitful nights samega za ponoči, čez dan pa Vitamin fix. Zdaj mi je zmanjkalo, bom morala naročit. Me pa zanima tudi njihov No scent sun lotion spf 25. Bi imela 50 ml tubo, za obraz in ne vem, kako mastna je. Veš mogoče kaj?
  • 0

#1107 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2012 - 01:03 PM

Ne, te pa ne poznam, žal. So pa zdaj embalažo menjali. :D
  • 0

#1108 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 18 August 2012 - 08:12 AM

Mi lahko kdo prosim pove katero kremo naj si kupim za izsušeno kožo? Včasih me že prav srbi na liniji od brade do ušes in po licih, to je tudi predel kjer se mi mozolji delajo. Čisto sem že izgubljena. Kot da nobena krema ne bi bila dovolj vlažilna ... po drugi strani moram paziti pa še, da ni komedogena, ker potem mi mozolje vem vrže ... Ne morem uporabljati izdelkov za mastno kožo, ker so mi premočni. Potrebujem nekaj res vlažilnega in nekomedogenega, za občutljivo kožo. Pojma nimam kaj naj. Anyone? :wink1:
  • 0

#1109 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2012 - 09:15 AM

Clinique Drammaticaly Different Moisturizing Gel / Lotion si poskusila? Sestavinsko je gel boljši, vlažilen pa je bolj oni drugi verjetno.

Posted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1110 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts

Posted 18 August 2012 - 11:30 AM

Si poskusila z alojo?

Pa se: morda razmislis o kaksnem prehranskem dodatku?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1111 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 18 August 2012 - 08:16 PM

Kaj pa Vichy Essentielles krema za suho kožo? Ful je bla pohvaljena.

Posted Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1112 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 18 August 2012 - 08:31 PM

Ta se meni ne zdi primerna za problematično kožo, je pretežka. Oba s fantom sva jo imela, pa nama ni odgovarjala.

Jaz močno priporočam Balea Beauty Effect Fluid in Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit vlažilno kremo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1113 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 19 August 2012 - 06:29 AM

Hvala vsem za ideje. V dilemo me spravlja to, da imam kožo izsušeno, istočasno se mi pa še mozolji delajo po licih in bradi. Tako da potem ne vem, ali naj se namažem z eno res vlažilno kremo (ki mora istočasno biti primerna za problematično kožo, da mi ne še več mozoljev naredi) ali naj se mažem s kremami proti aknam, ki predvidevam, izsušujejo še bolj, tako da bi se vrtela v začaranem krogu.
  • 0

#1114 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 19 August 2012 - 08:26 AM

Kaj pa, če se namažeš z nečim kislinskim, kot je Avene Cleanance K, čez 10 minut pa nekaj od zgoraj naštetega (a ne Vichy in ne Cliniqueov lotion). Pred tem pa en vlažilni tonik.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1115 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 August 2012 - 11:58 AM

Ali pa čez dan nekaj za problematično kožo, čez noč pa nekaj hranljivega vlažilnega.

Kakšne korake čiščenja obraza imaš in s čim?
  • 0

#1116 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 19 August 2012 - 11:59 AM

^^ Če je to za problematično kislinsko, potem raje ne čez dan.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1117 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 23 August 2012 - 10:15 AM

Pomembno je, da uporabljaš zelo nežen gel za čiščenje obraza, Scheller je res super. Ga zelo priporočam. Potem pa kašen tonik ali vodico od Melvite, čez pa Clinique DDMG. Če imaš občutljivo kožo, ne uporabljaj krem in preperatov za problematično kožo, važna je vlaga. Edino od Avene Triacneal na posamezen mozoljček. Od BioeEcoNature čistilna krema je bila odlična, ampak je ne uvažajo več:(
  • 0

#1118 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 25 August 2012 - 08:59 PM

A je možno, da rožna voda (bio, brez dodatkov, Melvitina) draži kožo? Dlje kot jo uporabljam, slabšo kožo imam, kljub temu, da mi navlaži dobro in kreme ne uporabljam.
Opažam tudi, na ob nanosu rdečica izgine, potem pa se samo stopnjuje, pa izbruh sem dobila. Nege drugače nisem spreminjala.
  • 0

― V. Van Gogh

#1119 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 25 August 2012 - 09:43 PM

Mogoče se tvoja koža še ni navadila na ta izdelek?
  • 0

#1120 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 25 August 2012 - 09:46 PM

Ne vem, ampak verjetno ne bom več uporabljala. :/ Opažam, da mi čisto naravna kozmetika nasploh ne odgovarja.
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users