LUSH
Posted 24 March 2008 - 06:07 PM
Potem pa vzamem nazaj. Torej velja, da so natrij lauril sulfate (sodium lauryl sulfate) nadomestili s sodium coco-sulfate.
Parabeni pa tudi mene matrajo. Pri Lushu vztrajam samo še zato, ker mi tako diši in ni običajna kozmetika.
Posted 24 March 2008 - 07:17 PM
Posted 24 March 2008 - 11:59 PM
Branje te teme me je čist razdražilo, tako, da sem se odločila, da grem v bližnji prihodnosti malo v Lusha pogledat...
Sonic Death Monkey me strašno spet mika... ta vonj mi je res zakon.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 March 2008 - 12:38 PM
Branje te teme me je čist razdražilo, tako, da sem se odločila, da grem v bližnji prihodnosti malo v Lusha pogledat...
Same here.

Mene zanima, katera Lusheva krema bi bila najboljša za suho kožo, pa vseeno ne pretežka (da ne "obstane" na koži) za pomladno vreme (ta pravo mislim

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2008 - 03:57 PM
A misliš izdelke z istim vonjem. Imam seznam enako/podobno dišečih izdelkov, a ne na tem compu, prilepim zvečer ali jutri...
Posted 25 March 2008 - 03:59 PM
Kakšen balm to misliš? Saj je že Whipstick- balm:)
Kok sem se zdle nasmejala, hahaha.

Posted 25 March 2008 - 04:01 PM
Whipstick lip balm
Heavenly Bodies buttercream
Tili enako/zelo podobno dišijo.
Posted 25 March 2008 - 06:50 PM
- aquamarina za čiščenje obraza
- Eau roma tonik za obraz
- Imperialis krema za obraz
- enchanted eye cream krema za oči
- Dream cream krema za telo
- Fair trade losjon za stopala
- the Blonde šampon za lase
- Skin dip maslena krema za tuširanje
- Ghost gel za tuširanje
- Aromacreme deodorant
- Helping hands krema za roke
Posted 25 March 2008 - 07:37 PM
Sonic Death Monkey shower gel
Whipstick lip balm
Heavenly Bodies buttercream
Tili enako/zelo podobno dišijo.

Hmmm tole kar mam jst je LIPbalm, ne vem zakaj sm napisala da je balm. Smotana sem.
Točno Heavenly Bja sem že imela, pa sem čisto pozabla nanj. Sem pa vseeno upala, da je še kak dišeč balm (oz. parfum v trdni obliki) še na volju. Bom pa pol enkrat še to opico kupila, trenutno še imam neke gele.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 March 2008 - 07:51 PM
katere izdelke trenutno uporabljate? jaz sem ugotovila, da sem očitna obsedenka:)
Jaz imam trenutno samo Squeaky Green. Sem pa mela Coalface, SOnic Death Monkey in H´Suan wen Hua. Ni dosti. Zdej me prijemlje, da bi spet kej nabavla, sploh ker lahko kar naročim.

Posted 25 March 2008 - 08:28 PM
Mene zanima, katera Lusheva krema bi bila najboljša za suho kožo, pa vseeno ne pretežka (da ne "obstane" na koži) za pomladno vreme (ta pravo mislim

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2008 - 09:14 PM
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2008 - 09:18 PM
Posted 25 March 2008 - 09:25 PM
Meni je bla Imperialis precej lahka. Skin Drink pa pravo nasprotje, čeprav naj bi bila hidrantna. Ta slednja je bila ena slabših krem kar sem jih imela, oz. vsaj po opisu na strani ne bi verjela da gre za isto kremo.
Tudi Cosmetic Lad bi šla skozi, če nimaš mastne/mešane kože.
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2008 - 09:34 PM
Sem že pozabla, kako omamno diši po kakavu in vaniliji

Nekatere pišete o črnih delčkih, ki ostanejo na koži.
Meni se to ni še zgodilo NIKOLI!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 25 March 2008 - 10:56 PM

Posted 25 March 2008 - 11:23 PM
Jaz samo opozorim, da bi naj Ultralight bila kao lahka, PA NI.
Sem imela z njo hecno izkušnjo - kar obsedela je na koži (mastna), obenem pa mi jo je izsušila.
Mam filing za te Lusheve kreme za obraz, da so vse po vrsti bolj mastne... zagotovo ni nobena lahka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users