Kaj ste to noč sanjali?
Posted 21 April 2008 - 08:40 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 April 2008 - 08:47 PM

Upam, da se kmalu pomenita in pomirita

OMG hehehehehehehehe. Nisem opazla, da je to tema o sanjah

Bom kar pustila, ker totalno glupa izpadem, sam je smešno

Drgač sem pa jaz zdej en dan sanjala Spikea. Mmmm kake nore sanje. Mi je blo žal, da sem se zbudila sploh.

Posted 21 April 2008 - 08:49 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 April 2008 - 10:30 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 April 2008 - 08:35 AM
Da sta se v sosednjo bajto vselila Majkl Daglas pa Kathrin Zeta Đouns. Pa ful smo bli frendi in zelo grdo sta imela opremljeno hišo.

Posted 22 April 2008 - 09:47 PM
Pa na nekem sejmu sem bla in sem cel dan hodila okoli brez zoba pa sem se vseeno smejala, čeprav me je bilo groza misli, da mi zobar korenine ne bi mogel poštimat nazaj noter.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 April 2008 - 04:11 PM
Bedne sanje, neka groza z sovami in spanju sredi gozda ob vetru in dežju. K sreči se ne spomnim vsega, vem pa da je bil grozen občutek.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 01 May 2008 - 09:49 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 May 2008 - 02:44 PM

Posted 02 May 2008 - 04:54 PM
Posted 03 May 2008 - 09:37 PM

Posted 06 May 2008 - 07:30 PM
Druge sanje pa so ..hm, skrajno čudaške, hahaha. Sanjala sem, da mi je iz ušesa padla polovica rumenega jajčka iz kinderjajčka (tisto, kjer je igračka) in je bila vsa zapacana z ušesnim maslom.

Pablo Picasso
Posted 06 May 2008 - 08:12 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 May 2008 - 09:17 AM
Sanjala sm da je se je bližal konec sveta, ampak sm to vedla samo jst, zato sm šla v neko skrivnostno stavbo, kjer so v zlatih kletkah živele čarovnice in sm jih vprašala, kaj morem nardit, da preprečim konec sveta. One so mi povedale, da morem postat čarovnica tudi jst, in potem morem al umret al pa se zapret z njimi v kletko in čakat na naslednjo čarovnico ki pride za naslednji konec sveta da ji povemo kaj je treba nardit. No in jst sm se odločla da bom postala čarovnica, in sm, in potem sm zapustila tisto stavbo. Zunaj je bila pa neka parada in je ravno šla mimo redkvica z nekimi sošolci, bla je pa pijana kot klada, in zato sm jo hitro odpeljala v neke veceje. Medtem ko je ona opravljala svoje v wcju sm se jst oddaljila in prispela do neke obale in zidka, in sm se usedla na zidek in gledala svet in razmišljala da bom mogla kmalu umret, ko je mimo nenadoma prišel moj bivši, se odločno prestavu rped mene in reku, da je razmišljal in da je prišel do zaključka, da bi midva morala bit skupaj ne glede na vse. Jst sm bla ful srečna, sm skočla na njega in ga poljubla, in potem se je začel nenadoma konec sveta in jst sm mogla it umret v morje, čeprav sm bi ga najrajši še poljubljala.
Posted 16 May 2008 - 10:38 AM
Je pa res gorzno, ko tako živo sanjaš ene stvari, za katere želiš, da bi se zgodile. Ko ugotoviš, da so le sanje, te prav poter. Vsaj mene in še dolgo ostanem pod njihovim vtisom.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 16 May 2008 - 11:16 AM
Ampak vsaj v sanjah se mam vedno lepo in uživam. Življenje je dosti lepše, ko človek spi.
Posted 19 May 2008 - 12:29 PM

Sanjala sem, da so me iz nekega foruma klicali, da se v Ljubljani v bližini mojega doma (je bil prestavljen precej bolj v center) potepa ena mala pisana muca. In sem jo šla ujet, da se jo pelje k veterinarju in oskrbi, potem pa odda. In ko sem jo ujela, sem vidla da je skoraj ista kot moja muca, ki je poginila, le da je ta še ful mala. In že v sanjah mi je šlo ful na jok, ker je bla podobnost tako očitna.
Sem se odločila da muco obdržim in sem jo najprej peljala domov, da jo nahranim. In je kazala čisto isti karakter kot moja stara muca, pa takoj je zavzela njeno najljubše mesto na polici v dnevni sobi, kjer se je sončila in predla. Verjet nisem mogla kako je to mogoče, če ne z reinkarnacijo, in da je tko moja muca spet prišla nazaj.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 May 2008 - 02:46 PM

(no lih učeri je meu pa moj fant res airsoft in mi je pač razlagu ka je blo). zgleda d sm kej razmišlala o tem predn sm šla spat pa se je neki tazga pojavl tut u sanjah
Posted 21 May 2008 - 08:42 PM

Ubistvu me je blo ful strah v teh sanjah in zelo neprijeten občutek je bil vseskozi. Neka napetost. Sam mi je vse skupej pa tok smešno...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 21 May 2008 - 10:08 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users