Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1101 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 April 2008 - 08:40 PM

Bila sem pri fantuu v barceloni, glih prišla sem in sva se grozno skregala. Prav drla sem se nanjga ko zmešana. On me jemiril in govoril da vsi vse slišjo, pa me ni nič brigal. Prav grozn, ko furija sem bla
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 21 April 2008 - 08:47 PM

Frčica wb kiss1.gif

Upam, da se kmalu pomenita in pomirita console.gif

OMG hehehehehehehehe. Nisem opazla, da je to tema o sanjah laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Bom kar pustila, ker totalno glupa izpadem, sam je smešno slap.gif lol1.gif lol1.gif

Drgač sem pa jaz zdej en dan sanjala Spikea. Mmmm kake nore sanje. Mi je blo žal, da sem se zbudila sploh. oops.gif
  • 0

#1103 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 April 2008 - 08:49 PM

Se mi zdi da je ona to samo sanjala biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1104 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 April 2008 - 10:30 PM

laugh.gif Eh kaj, se zgodi tudi najboljšim laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1105 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 April 2008 - 08:35 AM

Da sta se v sosednjo bajto vselila Majkl Daglas pa Kathrin Zeta Đouns. Pa ful smo bli frendi in zelo grdo sta imela opremljeno hišo. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1106 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 April 2008 - 09:47 PM

Da sem imela neko zobno nitko s katero sem si čistila zobe. Nakar sem opazila, da se mi je desna enka začela majat in sem jo spulila ven. Spomnila sem se da je itak vseeno če si spulim zob, ker imaš pri stalnih zobeh še vseeno bonus, da ti lahko zobje ponovno zrastejo, a le enkrat. No in nato mi je iz čeljusti še kar cela korenina padla ven in sem bla čisto šokirana, nitko sem pa imela boleče zataknjeno med zobmi.
Pa na nekem sejmu sem bla in sem cel dan hodila okoli brez zoba pa sem se vseeno smejala, čeprav me je bilo groza misli, da mi zobar korenine ne bi mogel poštimat nazaj noter.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1107 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 23 April 2008 - 04:11 PM

Bedne sanje, neka groza z sovami in spanju sredi gozda ob vetru in dežju. K sreči se ne spomnim vsega, vem pa da je bil grozen občutek.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1108 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 May 2008 - 09:49 AM

Sm sanjala da je mami urmla huh.gif to je dobr znak! Pomen, da bo dolg živela tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1109 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 02 May 2008 - 02:44 PM

men se je pa sanjalo da sem čuvala od sestrične sinčka k je še čist majhn pa so mi ga ukradli pol sem ga pa iskala ko nora pa še grozili so mi da me bojo ubili. v glavnem strah me je blo huh.gif
  • 0

#1110 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27336 posts

Posted 02 May 2008 - 04:54 PM

Sanjala, da sem ko obsedena kupovala neke torbice in nikjer niso imel ene ki bi se mi dopadla.
  • 0

#1111 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25895 posts

Posted 03 May 2008 - 09:37 PM

brez izpita vozila 150 v naselju (hotla it bl počas, prisežem, ampak so vsi tok hitro vozili in nisem hotla riskirat prometne, ker bi jaz kot voznica brez vozniške bla kriva biggrin.gif) ... v avtu so bli pa sestra, brat, pa še 2 od družinskih prjatlov, peljal smo se pa v bližino enga jezera, snežilo je ... kaj smo pa tam počel pa pojma nimam. neka ladja je bla, ful velika. have no idea.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1112 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 May 2008 - 07:30 PM

Jaz sem najprej sanjala, da sem bila v bolnišnici, potem se mi je naenkrat strgalo in sem začela razbijat okoli, zato so me premestili na psihiatrijo. Na obisk je prišla Freya, kasneje pa mi je mama pomagala zbežati iz bolnice in me peljala na plažo, kjer sem se pogovarjala s Freyinim sošolcem. O.o

Druge sanje pa so ..hm, skrajno čudaške, hahaha. Sanjala sem, da mi je iz ušesa padla polovica rumenega jajčka iz kinderjajčka (tisto, kjer je igračka) in je bila vsa zapacana z ušesnim maslom. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1113 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 May 2008 - 08:12 PM

Sanjala sm, da sm šla spet v gimnazijo in da sm bla vprašana slovenščino blink.gif In tko prvo vprašanje sm kr vedla, drugega bolj tako in tretjega nisem mela pojma, in pol mi je kao pomagal en sošolec ki drugače ni bil glih odličnjak biggrin.gif Ma pol sm si itak rekla da kaj me to sploh sprašuje, če pa že eno leto nisem sploh mela slovenščine, in sm se sprostila, in na koncu sm dobila 3. In potem sm šla malo gledat v redovalnico in vidla da mam same trojke, par dvojk in štirk in sm se malo zasekirala, da kaj je s temi ocenami, ampak pol sm se odločla, da me en briga, kr sm itak že na faksu in mi ne škodi če končam s 3.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1114 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 May 2008 - 09:17 AM

Spet jst.

Sanjala sm da je se je bližal konec sveta, ampak sm to vedla samo jst, zato sm šla v neko skrivnostno stavbo, kjer so v zlatih kletkah živele čarovnice in sm jih vprašala, kaj morem nardit, da preprečim konec sveta. One so mi povedale, da morem postat čarovnica tudi jst, in potem morem al umret al pa se zapret z njimi v kletko in čakat na naslednjo čarovnico ki pride za naslednji konec sveta da ji povemo kaj je treba nardit. No in jst sm se odločla da bom postala čarovnica, in sm, in potem sm zapustila tisto stavbo. Zunaj je bila pa neka parada in je ravno šla mimo redkvica z nekimi sošolci, bla je pa pijana kot klada, in zato sm jo hitro odpeljala v neke veceje. Medtem ko je ona opravljala svoje v wcju sm se jst oddaljila in prispela do neke obale in zidka, in sm se usedla na zidek in gledala svet in razmišljala da bom mogla kmalu umret, ko je mimo nenadoma prišel moj bivši, se odločno prestavu rped mene in reku, da je razmišljal in da je prišel do zaključka, da bi midva morala bit skupaj ne glede na vse. Jst sm bla ful srečna, sm skočla na njega in ga poljubla, in potem se je začel nenadoma konec sveta in jst sm mogla it umret v morje, čeprav sm bi ga najrajši še poljubljala.
  • 0

#1115 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 May 2008 - 10:38 AM

^^ Wah, prava pravljica.

Je pa res gorzno, ko tako živo sanjaš ene stvari, za katere želiš, da bi se zgodile. Ko ugotoviš, da so le sanje, te prav poter. Vsaj mene in še dolgo ostanem pod njihovim vtisom.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1116 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 May 2008 - 11:16 AM

Vem ja, meni se to nonstop dogaja, kr ful živo sanjam, in potem sanjam še cel dan napol verjamem. Te dane so ble sploh grozne, kr se mi je zdelo, kot da sm se že nekako sprijaznila s tem, da pač nisva več skupaj in skoraj prebolela, ampak to prov odpre rano, zdej me je vrglo spet par korakov nazaj v jokanje in pogrešanje in tko grozno si ga želim zdej tle da to ni res.
Ampak vsaj v sanjah se mam vedno lepo in uživam. Življenje je dosti lepše, ko človek spi.

• 0

#1117 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 May 2008 - 12:29 PM

^^ Meni se to tudi dost dogaja. Ravno danes sem imela take sanje cry.gif :

Sanjala sem, da so me iz nekega foruma klicali, da se v Ljubljani v bližini mojega doma (je bil prestavljen precej bolj v center) potepa ena mala pisana muca. In sem jo šla ujet, da se jo pelje k veterinarju in oskrbi, potem pa odda. In ko sem jo ujela, sem vidla da je skoraj ista kot moja muca, ki je poginila, le da je ta še ful mala. In že v sanjah mi je šlo ful na jok, ker je bla podobnost tako očitna.
Sem se odločila da muco obdržim in sem jo najprej peljala domov, da jo nahranim. In je kazala čisto isti karakter kot moja stara muca, pa takoj je zavzela njeno najljubše mesto na polici v dnevni sobi, kjer se je sončila in predla. Verjet nisem mogla kako je to mogoče, če ne z reinkarnacijo, in da je tko moja muca spet prišla nazaj.
cry1.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1118 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 19 May 2008 - 02:46 PM

lol js mam kr ene bedne sam useen me je blo strah huh.gif no sm pa sanjala, da smo se pelal po gozdu u traktorju na prikolici rolleyes.gif laugh.gif . moj foter je pelu, zraven mene sta bla pa še moj fant pa bratranc. no in foter je meu lovsko puško. pa srečamo enga norca z neko črno kamuflažo, črnim klobukom pa pilotskimi očali pa je kr neki plesu s puško u rok.. pa na prikolici je biu posajen en drevo laugh.gif pa mi je bratranc reku nj se skrijem za drevesom da me un norc ne bo napadu. pol je pa fotr strelu na njega js sm pa rekla d naj da mojmu fantu puško k on zna bolš strelat
(no lih učeri je meu pa moj fant res airsoft in mi je pač razlagu ka je blo). zgleda d sm kej razmišlala o tem predn sm šla spat pa se je neki tazga pojavl tut u sanjah
  • 0

#1119 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 May 2008 - 08:42 PM

Uf...sanjala sem, da so ugrabili mojega očeta. In sm ga šla reševat. V nekem mestu se je to dogajal. In pol sm bežala z avtom (Golfom II., ki pa je notr biu Golf III. laugh.gif ). Kasnej sm najdla še en tak avto, ki je biu nekoč kao naš oz. stričev samo, da je biu boljši. Je meu usnjene sedeže not. laugh.gif
Ubistvu me je blo ful strah v teh sanjah in zelo neprijeten občutek je bil vseskozi. Neka napetost. Sam mi je vse skupej pa tok smešno... laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1120 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 May 2008 - 10:08 PM

Jst sm mela pa grozne sanje. Sanjala sm bivšega (spet! rolleyes.gif ), da sva se nekaj pogovarjala in potem je reku da upa da bom umrla kr iz mene itak ne bo nič cry.gif Potem sm se kr naenkrat znašla pri japonščini pri razvoju pisave, in smo dobili nazaj teste, in sm dosegla 6 točk od 67, kr vse je blo narobe, in sem zato padla letnik. In potem mi je blo tko grozno pri srcu da sm kr padla pod mizo in umrla. Tega ni nihče opazu sto let, in potem ko so končno vidli da jst ležim mrtva pod mizo, so se začeli vsi ful ful smejat in govorit, da je bil že čas, in potem so me neki drezali in ful so bli srečni, da sm umrla. Zbudila sm se čisto spsihirana.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users