Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1101 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 07 July 2016 - 01:37 PM

Nase2 tudi bolj privatno praznujeta obletnice, mami ponavadi spece torto, oce prinese roze in kaksno bomboniero :D 30. pa se nista imela. Nasploh nista hudo navdusena nad tem, da bi bila obdarovana, tudi za rojstne dneve (ponavadi od druzine/prijateljev/sodelavcev dobita kaksne bone, s katerimi itak ne vesta, kaj bi, in pac kupita nekaj "na silo"). Za mamo imam sicer ze nagledan en lep set wmf kuhinjskih nozev, ampak tega se menda ne spodobi podarjat (beats me, a ne gre ljubezen skozi zelodec pa to? :P). 

Mene pa zanima, katero knjigo/zbirko stripov v slovenscini naj kupim kot darilo (fant je navdusenec Racmana Jake, s tem da sem ze nasla nekaj izvodov revije v slovenscini). Mogoce kaj od Mikija Mustra? Imamo kaksnega poznavalca/ljubitelja stripov na forumu, da bi mi znal svetovat?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1102 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 07 July 2016 - 01:56 PM

Kinky za stripe. : ) Meni se zdi Muster na mestu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1103 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 07 July 2016 - 02:10 PM

Jaz sem to po njima podedovala. Rd bi najraje preskocila, obletnic oa tud niti slucajno ne praznujem :P
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1104 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 07 July 2016 - 02:27 PM

Zame je to pomemben del negovanja zveze. Najdem pa itak vsak razlog za praznovanje (v dvoje ali v družbi), je treba uživat. 

• 2

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1105 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 18 July 2016 - 08:55 PM

Meni tudi, za obletnico greva vedno vsaj na večerjo in kakšno malenkost si podariva.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1106 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 18 July 2016 - 10:16 PM

No, starša sta nama zabičala, naj nikakor ne prinašava daril, ampak ju ne bova upoštevala. :D Zaenkrat sva kupila nekaj simboličnega, kar jima bo ostalo za spomin. Srebrno drevo življenja s sladkovodnimi biseri (ker je 30. obletnica biserna), zraven jima bova pa podarila še bone za SPA dan v Kranjski Gori, ker rabita malo razvajanja. In zaželela sta si nekaj printov najinih poročnih slik, tako da bosta tudi to dobila. 

il_570xN.1010457296_luqa.jpg

• 1

― V. Van Gogh

#1107 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 July 2016 - 01:51 PM

Predlogi za res dobra slovenska vina za darilo? Zanima me za rdeca in bela, je pa pogoj da je slovensko.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1108 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 July 2016 - 02:36 PM

Kogl!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1109 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 25 July 2016 - 08:56 AM

Santomas

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1110 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 25 July 2016 - 11:13 AM

Malo drugačna otroška igra Spot it

Pri nas je še nisem videla, kolega sta jo prinesla iz USA. Dobra fora!

Prav tako Felix prodaja Story cubes, s katerimi sestavljaš zgodbo.

• 0

Put A Kilt On It!

#1111 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 25 July 2016 - 01:03 PM

Malo drugačna otroška igra Spot it

Pri nas je še nisem videla, kolega sta jo prinesla iz USA. Dobra fora!

Tudi pri nas je, ampak pod drugim imenom: http://www.crnaluknj...vec.php?id=9821

• 0

#1112 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 25 July 2016 - 01:10 PM

Najlepša hvala za info!!!

• 0

Put A Kilt On It!

#1113 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 August 2016 - 03:26 PM

Nujno! Prijateljica se bo prihajajoci vikend porocila. Na poroko sicer nisem povabljena, se pa jutri dobim z njo. Pa bi ji nekaj vendarle podarila. Nimam pa prav nobene ideje kaj se v taksnem primeru podari. Bom hvalezna za predloge.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1114 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 03:33 PM

Nic. Meni bi bilo nerodno, ce bi dobila darilo od nepovabljenega pa tudi sicer obdarovanje v tem primeru ni v navadi.
  • 0

― V. Van Gogh

#1115 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 August 2016 - 03:34 PM

Ma s to prijateljico se že zelo dolgo nisva videli pa bi ji rada kaj podarila (ona pa tudi ne bo imela nič proti). ;) Kakšno malenkost... Razmišljam o teh darilnih paketih za dva... kakšna masaža ali kaj podobnega... 

• 0

#1116 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 03:42 PM

To takoj nanese 80 € in vec, kar je ze cisto konkretno porocno darilo in ne malenkost.
Kaj pa ce bi jo povabila na kosilo/vecerjo?
  • 0

― V. Van Gogh

#1117 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 August 2016 - 03:43 PM

Ja, vem... Saj zato pa nimam nobene ideje. :( Pa ne bi rada več kot kakšnih 20 eur dala za to... 

• 0

#1118 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 22 August 2016 - 03:52 PM

Mogoče kak album za slike/spomine ali kaj podobnega, ali pa res jo pelji ven jest.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1119 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 22 August 2016 - 04:06 PM

Točno, midva sva poleg denarja dobila edino album za slike in en lep komplet dveh šalčk s krpo. Ampak poročnih slik se ponavadi ne daje v album, ostalih pa ne printava, tako da še ne vem, kaj bova z njim.

Jaz bi bila vesela bona za manikuro ali pedikuro.

• 0

― V. Van Gogh

#1120 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 22 August 2016 - 04:16 PM

Odvisno kakšen album za slike, jaz bi bila vesela takega, ki ima čisto prazne strani in lahko notri nalimaš karkoli.

Jaz sem si v ta namen kupila kar malo bolj kvaliteten zvezek s praznimi stranmi in limam notri razno, od kakšnih vstopnic, razglednic, raznoraznih papirnatih

spominov s potovanj ipd.

• 1

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users